Her Telden (8.Mart.2018)

Her Telden (8.Mart.2018)

Yayın: 07.03.2018 21:17 |Güncelleme: 08.03.2018 08:05
Paylaş:
A+ A-

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ,BÜYÜK BİR İNCELİK YAPARAK “BİZİM YUNUS..”KİTABINI YOLLAMIŞ..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN hayatını kaleme aldığı “BİZİM YUNUS..” isimli bir kitap çıkarttığını ve bizim bu kitabı henüz edinemediğimizi yazmıştık.
BİRKAÇ GÜN ÖNCE BUNU YAZMIŞTIK.
Bugün Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN büyük bir sürprizi ile karşılaştık ve Sayın DEĞİRMENCİ yazımızı okumuş veya birisi söylemiş olacak ki,çok zarif bir üslupla “SENDİKAMIZIN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KARABÜKÜMÜZÜN..” diye başlayan ifadeler kullandığı kısa bir yazı ile imzalayıp kitabı göndermiş.
Yazıp imzaladığı zarif üslubu için kendisine teşekkür ediyoruz elbet.
Kitabın büyük bölümünü,hatta tamamını okuyup bitirdik sayılır ve gördük ki Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ Kitabına başlık olarak,isim olarak seçtiği “BİZİM YUNUS..” sözcüklerini boşuna seçmemiş.
KİTABI OKUYUNCA,Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’Yİ kendinize yakın,kendinizden birisi olarak görüyor,algılıyor ve sizinde içinizden “BİZİM YUNUS GİBİ SÖZCÜKLER..” geçiyor..
Anadolu’nun Orta yerinde ki ERCİYES Dağlarına yaslanmış SOYSALLI Köyünden çıkıp,önce işçilik,sonra Sendikacılık ve ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanlığı görevine,o yarattığı “BİZİM YUNUS..” yakınlığı ile gelmiş,kitabı okuduğunuzda bunu anlıyorsunuz.
Keşke her Cemiyetçi bunu yapsa,kendisini anlatan,kitap yazsa/yazdırsa.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ bize büyük ve zarif bir jest yaptı..
Kargo kanalı ile kitabını imzalayıp göndermiş,teşekkürler..

KARDEMİR ÇALIŞANLARINDAN “İŞÇİ KESİMİ ALDIKLARI ÜCRETTEN MEMNUNLAR..” ,ANCAK, KAPSAM DIŞI PERSONEL VE YORUMLAR…
KARDEMİR Çalışanlarının İŞÇİ KESİMİ aldıkları ücretten memnunlar ve bu yönde yakınan Yorumlar gönderilmiyor,elbet ki SENDİKALI olmanın avantajı sayılmalı bu durum.
Biliyorsunuz,BÖLGENİN SESİ Gazetesi İNTERNET Sayfasında ki HER TELDEN Köşesine çok yorum geliyor,OKURLARIMIZ YORUM yolluyorlar ve bu yorumların büyükçe bölümü çok içerikle sorunlara değiniyor.
Birkaç gündür dikkat ediyoruz.
KARDEMİR Bünyesinde KAPSAM DIŞI OLARAK çalışan personel adına yorumlar yollanıyor ve verilen zamlar konusunda ciddi eleştiriler yapılıyor,Müdür,Baş Mühendis,Mühendis maaşları arasında UÇURUMDAN söz eden yorumlar geliyor.
KARDEMİR PROFESYONEL YÖNETİMİ SANIYORUZ bu yorumları dikkate alıyordur,böyle bir sıkıntı olduğundan haberdardır,burada ki en temel nokta ÖRGÜTLÜ GÜÇ olup/olmadığı sanıyoruz.
KAPSAM DIŞ PERSONELİN SENDİKASI YOK..
Sıkıntının büyük bölümü buradan kaynaklanıyor olsa gerektir..
KARDEMİR’İ Yönetenler iş barışına dikkat ederse Verimlilik Artar herhalde.
Yanlış mı düşünüyoruz.

2019 MART YEREL SEÇİMİNDE “BÜTÜN ŞEHİR PROJESİ..” UYGULANMAYACAK,EĞER UYGULANMIŞ OLSA SAYIN MEHMET UZUN’UN ŞANSI..
Geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme alarak “İL ÖZEL İDARE BÜNYESİNDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI DÜŞÜNEN İSİM VAR MI..?” gibi bir soru gündeme getirmiştik.
Düşündüğümüz İL ÖZEL İDARE Genel Sekreteri Sayın MEHMET UZUN olmuştu o zaman ve o yazıyı yazdığımızda YEREL SEÇİMLER noktasında “BÜTÜN ŞEHİR YASASI ÇIKARTILACAK..” eğilimi çok güçlüydü.
BÜTÜN ŞEHİR YASASI çıkmış olsa,en ücra Köylerde oturan insanlar bile BÜTÜN ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN Adayı için oy kullanacaklardı ve böyle bir ortam da Sayın MEHMUT UZUN çok ciddi bir şansa sahip olur,diye düşünüyorduk.
Zira Sayın MEHMET UZUN,Karabük ve İlçelerinde ki KÖYLERİ,KÖY ALTI YERLEŞİM YERLERİNİ en iyi bilen,oralarda köklü dostluklar edinmiş bir isimdir.
Kendisinin de Siyasete yakın ve yatkın olduğunu biliyoruz zaten.
O nedenle İL ÖZEL İDARE Bünyesinden BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI için isim çıkar mı gibi yazmıştık ,aslında temel düşüncemizin Sayın MEHMET UZUN olduğunu samimiyetle söyledik.
İLÇELER NOKTASINDA DA ADAY OLABİLECEK İSİMLER VAR..
Bu noktada da hazırlık yaparları,bir düşünün isterseniz..!!

KARABÜK İNSANI “HAVASI-SUYU-TOPRAĞI KİRLİ BİR KENTTE Mİ YAŞIYOR..?”,BU YÖNLÜ İDDİALARI DİLE GETİREN ETKİLİ/YETKİ İSİMLER..
Karabük insanı HAVASI/SUYU/TOPRAĞI KİRLİ bir Kentte mi yaşıyor,böyle söyleyen çok etkili /yetkili çevreler var,örneğin Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ bunu söyleyenlerin başında geliyor.
ÇEVRE İLE İLGİLİ ÇOK SIKI BİR MÜCADELE VERDİ/VERİYOR..
Örneğin CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR geçtiğimiz günlerde bir Basın Toplantısı ile MARZİNÇ konusunu dile getirdi,yine CHP Milletvekili Sayın BURCU KÖKSAL neler söyledi..?
Hepsini bir kenara bırakalım ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ve bir tık yukarısı BAKANLIĞI Karabük’ün BÖYLE KİRLİLİK YAŞAMADIĞINI iddia edebilir mi..?
NASIL ÇÖZÜMLENECEK BU SORUN ACABA..?
Herhalde KARDEMİR ÇEVRE YATIRIMLARINI zamanında bitirirse yaşanan KİRLİLİK bir nebze azalır,MARZİNÇ HAVAYI KİRLETMİYOR ancak bu Tesis KARABÜK-FİLYOS ARASINDA AKARSULARI KİRLETİYOR MU/KİRLETMİYOR MU..?
ŞEHİRİÇİ TRAFİK ZATEN BAŞLI/BAŞINA BİR SORUN değil mi..?
NE OLACAK KARABÜKLÜLER OLARAK BİZİM HALİMİZ,NE OLACAK..?

KAMU OYU ÖNÜNDE AÇIKÇA SORUYORUZ “KARABÜKSPOR ADINA KARDEMİR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE VERİLEN BİLANÇO DOĞRU MUYDU..?”
KARDEMİK KARABÜKSPOR’UN,İbra edilmeyen Yönetim Kurulu 1 KASIM 2016 Tarihinde,KARDEMİR Genel Müdürlüğü’ne “ANTETLİ,MÜHÜRLÜ ve İMZALI BİR BİLANÇO..” vermiş.
BU BİLANÇO DA “BORÇ STOKU 30-31 MİLYON GÖSTERİLMİŞ..”
Tarih 1 KASIM 2016 ve gelişmeyi lütfen iyi izleyin..
KARDEMİR Yönetimi,bu durum da “YILLIK 8 MİLYON LİRADAN,4 YILLIK 32 MİLYON LİRA REKLAM PARASI TAAHHÜDÜNDE BULUNMUŞ..” ve bu taahhüt BANKAYA KIRDIRILMIŞ..
Daha sonra 11 ARALIK 2017 Tarihinde,yani aradan 13 ay geçince ,KARDEMİR KARABÜKSPOR Kongresi’ne sunulan bir MALİ RAPORDA borç yekünu 190 KÜSUR MİLYON LİRA gösterilmiş..
BUNUN HANGİSİ DOĞRU ACABA..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimi KARDEMİR’E verilen O MALİ BİLANÇO’DA gösterdiği 30-31 milyon liralık BORÇ YEKÜNU var derken mi doğruyu söylüyordu,yoksa KONGREYE sunduğu 190 küsur milyon lira BORÇ VAR derken mi doğruyu söylüyor..
BUNU ÇÖZMESİ GEREKEN HUKUK OLSA GEREKTİR,DEĞİL Mİ..?
Daha yapılan açıklamaları yazmadık elbet..

KONGRE DE,ÜYELERİN İBRA ETMEDİĞİ,KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİMİ İÇİN, “HUKUKA İNTİKAL EDEN 3 AYRI DİLEKÇE..” VE SESSİZLİK…
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN Kongre de ibra edilmeyen Yönetim Kurulu için,bizim bildiğimiz,HUKUKA GİDEN/İNTİKAL EDEN 3 ayrı dilekçe veya SUÇ DUYURUSU bulunuyor..
HUKUK DERİN BİR SESSİZLİK İÇERİSİNDE..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Taraftar Grubu Başkanlarından Sayın EROL ÜNLÜ bu konuda bir girişim yaptı,bildiklerini anlattı,elinde bulunan bilgileri iletti,henüz bir sonuç alınamadı veya bize böyle bir sonuç intikal ettirilmedi..
Daha sonra KARDEMİR KARABÜKSPOR Kongresi tarafından,İbra Edilmeyen,Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın ABDULLAH ADATEPE ve bazı arkadaşları “BİZİMDE İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU YÖNETİMİ ARAŞTIRIN..” diye dilekçe verdiler,sonuç hakkında bize iletilen bir bilgi yine çikmadı..
Sayın ZİYA ÜNSAL Başkanlığında ki Yönetim Kurulu,ilgili HUKUK BİRİMLERİNE,KOLLUK GÜÇLERİNE ellerinde olan bilgi/belge ne varsa HUKUKA intikal ettirdiler,henüz bir ses çıkmadı veya bize intikal eden bir durum olmadı..
Sanıyoruz,çok ciddi bir araştırma dönemi yaşanıyor..
1 Kasım 2016-11 Aralık 2017 tarihleri arası bile bir skandal sayılır..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİMİ 1 KASIM 2017 TARİHLİ BİLANÇO İLE “ KARDEMİR’İ KANDIRMAK MI İSTEDİ..” YOKSA GERÇEK MİYDİ..?
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,Sayın ZİYA ÜNSAL,Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN ve bizim bulunduğumuz bir ortam da,KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL söyledi/anlattı.
Kongre de ibra edilmeyen KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu adına,1 KASIM 2016 Tarihinde,KARDEMİR Genel Müdürlüğü’ne MALİ BİR BİLANÇO verilmiş.
ANTETLİ KAĞIDA,MÜHÜRLÜ,İMZALI BİR MALİ BİLANÇO VERİLMİŞ.
Tarih 1 KASIM 2016..
Bu MALİ BİLANÇO DA,gösterilen KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübü BORÇ STOKU 30-31 MİLYON Lira civarında,aradan 13 ay geçmiş,KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu adına “EN YÜKSEK KARAR ORGANI..” Kongreye “KULÜBÜN 190 KÜSUR MİLYON LİRA BORCU VAR..” denildi..
MALİ BİLANÇOLAR BÖYLE TAKDİM EDİLDİ..!!
Şimdi BU İKİ RAKAMDAN HANGİSİ DOĞRU,HANGİSİ YANLIŞ..?
O arada KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN İbra edilmeyen Başkanı FERİDUN TANKUT,Basına açıklamalar yaparak “MALİ DURUMU EN İYİ KULÜPLERDEN BİRİSİYİZ.BORCUMUZ YOK..” falan gibi ifadelerde bulundu..
Karabüklüler “KARABÜKSPOR BİZİM ORTAK SEVDAMIZ..” derler..
Buyurun size BİRŞEYLER ANLATTIK üzerine gidin,çözün şu işi..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ZİYA ÜNSAL DÖNEMİNDE “FUTBOLCULARLA YAPILAN BİR TOPLANTI..” SONUCU
Türk Futbol Camiası,birçok konuyu yakından bilmediği için “KARDEMİR KARABÜKSPOR ELİNDE Kİ FUTBOLCULARI SATTI/GÖNDERDİ..” gibi bazı değerlendirmeler yapıyor..
DURUM KESİNLİKLE,KATTİYYEN ÖYLE DEĞİL.
Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Başkanlığı döneminde,FUTBOLCULARLA BİR AKŞAM YEMEĞİ tertip edilmiş,bu yemekte,futbolcuların çok büyük bir bölümü,adeta,kazan kaldırmış ve “BİZE NİSAN AYINDAN BU YANA HİÇBİR ÖDEME YAPILMADI.BİZİMDE ÇOLUK/ÇOCUĞUMUZ VAR..” diyerek yemeği terk etmişler.
Daha sonra,aynı isimler PARA ALAMADIKLARI için KARABÜKSPOR’A İHTARNEMİ yollamışlar ve buldukları kulüplere geçiş yaparak,kendilerine yeni bir hayat tarzı açmışlar..
KARABÜKSPOR bir tek POKO İsimli futbolcusunu satmış..
Yani KARABÜKSPOR Kulübü satmamış,futbolcular GİTMİŞLER..

DÜN GAZETEMİZ İNTERNET SİTESİ’NE YORUM YAZAN “HAYATIMIZ SLOGAN RUMUZLU..” KARDEŞİMİZ,AYRICA,KARABÜK’TE CİNSEL İSTİSMAR
Dün Gazetemiz İnternet Sitesi’nde ki HER TELDEN Köşesine “HAYATIMIZ SLOGAN..” rumuzu ile bir Okurumuz Yorum yollamış,Karabük’ü çok ilginç biçimde özetlemiş bu yorumunda..
DOĞRUSU YA,BİZ YORUMU HAYLİ BEĞENDİK..
O Kardeşimiz değinmemiş,ancak,Karabük’te çok sinsi/çok iğrenç/çok korkunç bir gerçekten SÖZ EDEN ÇEVRELER dikkatimizi çekmeye başladı ve GÜNÜN KONUSU olduğu için kısaca bizde değinelim.
CİNSEL İSTİSMAR VAR MI BU KENTTE..?
Kimi çevreler “GİDİN KARABÜK ADLİYESİNDE GÖRÜLEN DAVALARIN ASKISINA BİR BAKIN VAR MI/YOK MU GÖRÜRSÜNÜZ..” diyor,kimileri ise “BAZI BÖLGELERDE NE YAZIK,OLDUKÇA SIK RASTLANIYOR..” gibi bir görüş içerisindeler..
“HAYATIMIZ SLOGAN..” rumuzu ile yazan Okurumuza EK YAPALIM istedik..

18 kişi görüş bildirdi

  1. Gerçek

    Sayın gölbek bu kamu sektörlerinde çalışıpta güvenlik soruşturmasına takılan taşeron işcilerinin durumunuda dile getirirseniz sevinirim.Bu insanlar eskiden işlediği adli suçlardan dolayı kamuya alınmadılar.Eskiden işledikleri adli vakalardan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadılar.Tam eskiyi unutup ekmeklerinin peşine düştükleri anda tekrar kendilerini sokakta bulacaklar.Sizce bu kanayan yara olmaz mı..?Artı eski hükümlü çalışma yasasını çıkaran devletimiz bunları hükümlü diye almayan yine devletimiz sizce tuhaf değil mi..!Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

  2. karabüklü

    SAYIN GÖLBEK,
    Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Başkanlığı döneminde,FUTBOLCULARLA BİR AKŞAM YEMEĞİ tertip edilmiş,bu yemekte,futbolcuların çok büyük bir bölümü,adeta,kazan kaldırmış ve “BİZE NİSAN AYINDAN BU YANA HİÇBİR ÖDEME YAPILMADI.BİZİMDE ÇOLUK/ÇOCUĞUMUZ VAR..” diyerek yemeği terk etmişler.
    Daha sonra,aynı isimler PARA ALAMADIKLARI için KARABÜKSPOR’A İHTARNEMİ yollamışlar ve buldukları kulüplere geçiş yaparak,kendilerine yeni bir hayat tarzı açmışlar..
    KARABÜKSPOR bir tek POKO İsimli futbolcusunu satmış..
    Yani KARABÜKSPOR Kulübü satmamış,futbolcular GİTMİŞLER..DİYEREK EN İYİ YAPTIĞINIZ İŞİ YAPMIŞSINIZ YİNE ZEYTİNYAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKMIŞSINIZ.PEKİ O ZAMAN SORUYORUM SİZE MADEM PARANIZ YOK , İMKANLARINIZ SINIRLI NEDEN YÖNETİME TALİP OLUYORSUNUZ.NEYMİŞ EFENDİM M.ALİ ŞAHİN, VALİ, BELEDİYE BAŞKANI TOPLANTI YAPIP KULÜP KAYYUMA GİTMESİN DEMİŞLER.GİTSİN EFENDİM KAYYUMA MI GİDECEK NEREYE GİDECEKSE GİTSİN.KAYYUMA GİDİNCE 7 GOL DEĞİL 15 GOL MÜ YİYECEKTİ. SİZE NE ZARARI VAR KAYYUMA GİTMESİNİN ZARARI ONLARA DOKUNURDU, ONLARA LAF GELİRDİ, SORUMLULUK ONLARIN OLURDU.HADİ DİYELİM HAKLISINIZ VE FUTBOLCULARI SİZ GÖNDERMEDİNİZ ONLAR GİTTİ PEKİ YERLERİNE NEDEN 12 TRANSFER YAPTINIZ. ALDIĞINIZ 12 FUTBOLCU YERİNE LEVENT HOCA DA ALT YAPIDAN GELDİĞİNE GÖRE ALT YAPI FUTBOLCULARINI OYNATSAYDINIZ YA. ALDIĞINIZ 12 FUTBOLCUYA VERİLEN PARALARI DA KULÜBÜN BAŞKA İHTİYAÇLARINA HARCASAYDINIZ.SONRA MADEM KULÜBÜ BU KADAR ÇOK SEVİYORDU ZİYA ÜNSAL YÖNETİMİ VE SORUMLULUK ALDI BAŞKAN OLDU O ZAMAN NEDEN KAMİL GÜLEÇ İN FIRÇASI İLE KONGRE KARARI ALDI VE YÖNETİMİ BIRAKTI GİTTİ.SÖZ KAMİL GÜLEÇ E GELMİŞKEN HANİ KULÜBÜ PARASI OLANLAR YÖNETSİN DİYORDU YA NEDEN SORUMLULUK ALMADI,NEDEN OĞLUNU BAŞKAN YAPIP YANINA KARABÜK ÜN DİĞER SEVDALILARI !!!!!!!! OLAN KARABÜK ZENGİNLERİNDEN BİR YÖNETİM OLUŞTURMADI.SON SÖZÜMDE OYNANA ORTA OYUNUNU AÇIĞA ÇIKARMASI BEKLENEN , İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞLERİ,SAVCILIK , MALİYE YETKİLİLERİNE EĞER OYNANAN OYUNLARI BİR BİR ORTAYA ÇIKARMAZLAR DOSYALARI SÜMEN ALTI EDERLERSE KARABÜKLÜLERİN ELLERİ İKİ CİHANDA YAKALARINDA OLACAKLARDIR.SAYGILARIMLA………………..

  3. Can

    Ahmet abi nasılsın iyimisin inşallah iyisindir biz iş akti fesihlerın 350 davasi ne durumda bilgilerinizi yazılarınızı paylaşın çok teşekkür ediyorum.350 dava hk bilgiye ihtiyacimiz var

  4. Karabüklülerin durumu bu işte

    Karabüklü diye yazan arkadaş tam manasıyla saçmalamışsın hani ÇARŞI HERŞEYE KARŞI gibi laf var ya herşeye herkese karşısın Karabüksporu parası olan yönetirse bugünkü arkadaşlara ne demeli.Şimdiye kadar parası olan kim yönetmiş Karabüksporu sen bazı insanlara şiddetle karşısın elinden gelse onlara su vermicen hava almalarını yasaklıcan amma hayat böyle deyil.Birde galiba hayatta hiç bir b.k olamamışsın yok paralı yönetsin yok parasız yönetsin saçmalayıp durmuşsun ben bugünki yönetimdeyim öyle Karabükspora verilecek paramda yok ne yapayım yani şimdi istifamı edeyim.Karabükspora acilen 15 milyon para lazım Kulübü bu hale düşürenlere laf söylemeyip bugün görev üslenenleri böyle yerden yere vurmak senin gibilere yakışır.Saçma insan

  5. Anonim

    Ahmet abi merhaba biz iş akti fesihlerin 350 davasi ne aşamada bir bilgi vermenizi rica ederim teşekkür

  6. boşvermiş

    Karşımızda adaletsiz şekilde yönettikleri için eleştirildiğinde yüzü kızaracak yada rahatsız olacak yöneticiler yok .

  7. saçma sapan adamlar

    bu köşeye çok düzgün çok doğru yol gösterici yorumlar geliyor bazanda saçma sapan yazılar yazanlar oluyor bu yazıları bile koyuyorlar niye koyarlar anlamak zor.Adam kimseyi beyenmiyor bunun bir insan arızası oldunuda bilmiyor heralde.Misalen iyi yapılan işleride kıyıdanh köşeden yerder yere vuranlar var.Akıl vermeyi seviyolar akılları üç kuruş etmiyor.bu tiplerin yüzüde kızarmıyor nedene utanmaları arlanmalarıda yok herkese çemkiriyorlar

  8. karabüklü

    BENİM YORUMUMDAN KULÜBÜ PARASI OLAN YÖNETSİN DEDİĞİMİ ÇIKARAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA YÖNETİCİ, SAÇMA SAPAN YORUMCU HAKARET ETMEDEN ÖNCE İYİ OKUYUP ANLAMAYA ÇALIŞIN.BEN YORUMLARIMDA SÜREKLİ KULÜBÜ BU HALE GETİREN MUSTAFA YOLBULAN, FERİDUN TAKNUT, ZİYA ÜNSAL VE MİLLETE LAF SÖYLEYİP KULÜBE SAHİP ÇIKMAYAN KAMİL GÜLEÇ İ ELEŞTİRİYORUM.BU KÖŞEDEKİ ESKİ YORUMLARIMDAN BAKABİLİRSİNİZ.HAKARET SEVİYESİZ İNSANLARIN İŞİDİR, SUSUN DA BARİ ……………………….

  9. Senin işin o

    Bak dosdoğru bi laf etmişsin hakaret seviyesiz insanlara yakışır demişsin tam sana yakışan bir söz sen ne yazdını bilmeyen herkesi eleştirmeye çalışan zavallı bir insansın.Karabükte işini iyi yapan kim var bi yazda öğrenelim.Ben param yok Karabüksporu yönetmeye gayret ediyoruz sen parası olmayanı layık görmicek kadar zavallısın seviyesiz bir insansın gel sen yönet elini tutanmı oldu saçma sapan yazıyosun o eleştirdiyin adamları sokakta görsen esas duruş yaparsın Bir sözümde bu Gazete Yönetenlerine böyle hasis kin tulumu olmuş ezik insanlara yorum yazdırmayın allaşkına.Nedir bu ya Karabük birde bu seviyesizlerlemi uğraşacak allaşkına.Adam yazdının farkında değil parası olmayanları hiçbi yere layık görmüyorum demediyi kalmış onuda demiş sonra inkar ediyor aslında

  10. karabüklü

    YAHU SİZİN ANLAYIŞIN MI KIT? BENİM ÜSTTEKİ YORUMUMUN NERESİNDE ŞU ANKİ YÖNETİMİ ELEŞTİRMİŞİM.BEN PARASI OLMAYANLARI HİÇ BİR YERE LAYIK GÖRMÜYORUM FALAN DEMEDİM LÜTFEN TERBİYELİ OL, YOK ZAVALLI İNSANSIN,YOK ELEŞTİRDİĞİN ADAMLARI YOLDA GÖRSEN ESAS DURUŞTA DURURSUN,YOK HASİS KİN TULUMU OLMUŞ EZİK İNSAN NEDİR YAHU HAKARETİN BİNİ BİR PARA AYIP BE AYIP BENDE ZENGİN DEĞİLİM NE OLMUŞ . KULÜP YÖNETMEK ZENGİN İŞİ DİYEN KAMİL GÜLEÇ BEN DEĞİLİM.BEN ELEŞTİRİRİM HAKARET ETMEM .ALLAH AKIL FİKİR VERSİN İNŞALLAH.

  11. Allah ıslah etsin

    Sen Karabüklü filan olamazsın eyer olsan parası olmayanları böyle yerden yere vurmazsın.Senin gibi allameyi Ulemalar varken Karabükte kimse hiçbir yerde sorumluluk almaz yazdığının manasını bilmeyen insan.Çektir git allaşkına yahu.Hep ben haklıyım herkes yetersiz hem ber haklıyım herkes hizmet filan veremiyor hem parasızların ne işi var sosyal hayatta bu anlayıştasın sen.Kamil Güleçi dayanak yapıp parası olmayanlara ağır dolusu laf et sonra eee beni yanlış anladınız.Sen Kamul Güleçin ne dedeyini nerde hangi şartta ne dediyini nerden biliyon kulaktan dolma minibüs konuşymalarından hareket et sonra parası olmayanın yöneticilik yapmasına karşı çık.Git allaşkına ya.Hayatımda ilk sefer param olmadığı için kendimi horlanmış hissettim sayende artıkta yazmam sen buna deymezsin öteki yöneticilerde benim görüşümde

  12. Karabuklu

    YOK YOK BEN ANLADIM SEN KAMERA ŞAKASISIN.ÖTEKİ YÖNETİCİLERDE SENİN GÖRÜŞÜNDE HA ÖYLE Mİ ? OLDU OLACAK KULÜP RESMİ SİTESİNDEN AÇIKLAMA DA YAPTIR.

  13. sakin olalım

    arkadaşlar biraz yorumlardaki ifadelere dikkat edelim,bu iş tatsız yerlere gidiyor.Sayın editör sizde biraz süzgeçten geçirseniz diyorum; yoksa siz de “rating şahene gerisi hikaye” modundamısınız. Yorumlar sokak kavgasına dönmesin lütfen.

  14. karabüklü

    ALLAH AŞKINA TARAFSIZ BİRİ SÖYLESİN BENİM YORUMUMDA MEVCUT YÖNETİMLE İLGİLİ BİR ELEŞTİRİ YA DA PARASIZ İNSANLARLA İLGİLİ BİR KÜÇÜMSEME YA DA BİR HAKARET VAR MI ? BEN MADEM PARANIZ YOKTU FUTBOLCULARI KULÜPTE TUTAMAYACAK TINIZ MADEM NEDEN BAŞKALARININ YÖNLENDİRMESİ İLE YÖNETİME TALİP OLDUNUZ DİYE SAYIN GÖLBEK VE SAYIN ZİYA ÜNSAL’ I ELEŞTİRDİM , BU APAÇIK ORTADA . BU ELEŞTİRİYİ ÜZERİNE ALMAYA GEREK YOK.

  15. HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

    YA YORUMLARI OKUDUM SEN HAKKATEN SIKINTILI Bİ ADAMSIN.PARASI OLMAYANIN KARABÜKSPOR YÖNETİMİNDE İŞİ YOK DEMİŞSİN ŞİMDİDEN KIVIRIP DURUYORSUN SUSTA BU MESELE UNUTULSUN.SONRA SEN KİMSİN O İNSANLARI ELEŞTİRECEK YA.SENİN ÇAPIN NE VİZYONUN NE KABİLİYETİN NE.SUS SUSTA ŞU MESELE UNUTULSUN.
    BİR NOTTA BU KÖŞEYİ YÖNETENLERE BIRAKIN BÖYLE SAÇMA SAPAN YORUMLARI YAYINLAMAYA BU KÖŞEYİ İZLERİM OKURUM KARABÜKLÜMÜ NERELİYSE HEMEN HER YORUMUNDE ONU BUNU ELEŞTİRİR BU KADAR DELİKANLIYSAN ADINLA SANINLA ELEŞTİR SENİ Bİ YERE SEÇELİM KARABÜKTE RAHAT ETSİN.YA ARTIK SEN SUS VEYA SENİN YAZILARINI KÖŞEYİ YÖNETENLER ARTIK KOYMASINLAR.

  16. Bırakın su tartışmayı

    Adam yazmış Madem parasal imkanlarınız kısıtlı niye yönetime talip oluyosunuz demiş.Sonra Valiye Mehmat Ali Şahine topu atmış bunlar getirdi demiş şimdiden ben öyle demedim.Mehmet Aytekin yönetiminin mali imkanları sınırsızmı bu herif tutmuş bu yönetime laf söylemedim diyor.Böyle saçma sapan görüşleri burda niye yayınlarla bilmem.Misalen Ahmet Gölbek kendini eleştiren bu tür adamların yorumlarınıda yayınlatıyor.Peki yorum yapan kim onu bilmem mümkün deyil veya Savcılığa suç duyurusunda bulunup IP numarasından çıkartacaksınız filan.Adam elinde kara bir boya tenekesi aklına eseni karaya boyuyor.Hele maddi durumun kısıtlıysa zaten yönetime filan gelmen o adama veya o kadana göre hem ayıp hem imkansız.Bırakın şu tür yorumları yayınlamaya Allahaşkına

  17. karabüklü

    . BEN KULÜBÜ BU HALE MUSTAFA YOLBULAN , FERİDUN TANKUT VE HAKAN AYVAZ GETİRDİ DİYORUM , ONLARDAN SONRA GELEN YÖNETİMLERİN KENDİLERİNİN EKONOMİK GÜÇLERİ OLMADIĞINI HİÇ KİMSENİNDE KENDİSİNİN YÖNETMEYECEĞİ PARASAL KAYNAĞI BAŞKASINA VERMEYECEĞİNİ EKONOMİK GÜÇ OLMAYINCA KULÜBÜN ŞU HALİ İLE ORGANİZASYON YAPMANIN ZOR OLDUĞUNU , ZİYA ÜNSAL YÖNETİMİ VE YENİ YÖNETİMİN GÖREV ALARAK KULÜBÜN KAYYUMA GİTMESİNE ENGEL OLUP YUKARIDA İSMİ GEÇENLER İLE M.ALİ ŞAHİN,VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ZAMAN KAZANDIRDIKLARINI SÖYLÜYORUM. DAHA DA BİR ŞEY DEMİYORUM. SAYGILARIMLA………………

  18. Ekonomik gücü olmayan

    Karabüklü sana göre ekonomik gücü olmayanın yaşamaya bile hakkı olmamalı.Böyle düşünüp böyle yazan bi insana ne diycenki.Şimdide vantilatör olmuş dönüp duruyosun ekonomik gücü olmayanın siyasi gücüolmayanan yaşamaya bile hakkı yok demi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.