Her Telden (8.Ocak.2019)

Her Telden (8.Ocak.2019)

Yayın: 07.01.2019 21:30 |Güncelleme: 08.01.2019 08:08
Paylaş:
A+ A-

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN MURAT KURUM,CHP SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET EDEREK “HAYIRLI GÜNLER..” DİLEĞİNDE BULUNDU..
Geçtiğimiz hafta sonu Karabük’ü ziyaret eden ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MURAT KURUM,YAYALAŞTIRILMIŞ YOL üzerinde açılan CHP SEÇİM BÜROSUNU DA ziyaret ederek “HAYIRLI GÜNLER..” dileğinde bulundu.
BAKAN Sayın MURAT KURUM,gerçekten büyük bir jest yaptı.
Her ne kadar SİYASİ bir hüviyeti olmasa da,sonuçta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nın göreve getirdiği Siyasetçi değil,Teknokrat bir isim olsa da,CHP Seçim Bürosunu ziyareti güzel,samimi bir jest olarak kabul edilmeli.
ÖNÜNDEN GEÇİP GİDEBİLİRDİ,ZİYARET ETMEYEBİLİRDİ..
Bakan Sayın MURAT KURUM çok güzel bir tutum sergiledi..
Daha sonra AK PARTİ SEÇİM BÜROSUNUN açılışını yaptı Bakan Sayın MURAT KURUM,gerçi AK Partili dostlar bize kızarlar,ama,bir gerçek olduğu için yazmamız gerek.
BAKANI DİNLEMEYE GELENLERİN SAYISI ÇOK/ÇOK AZDI..
O arada,bu kalabalığı gören bir Kardeşimiz “AK PARTİ’NİN ESKİ HAVASI KALMAMIŞ GALİBA..” gibi bir söz etti,gerçekten de baktık Sayın BAKANI dinleyen 150-200 civarında insan vardı.
Oysa,AK PARTİ YÖNETİMLERİ BİLE DİNLEYENDEN KALABALIK..
İl,Merkez İlçe,Kadın ve Gençlik Kolları kaç kişidir ki..?
Eğer,31 MART GÜNÜNE KADAR BİR TOPARLANMA OLMAZSA,AK Parti,Karabük’te hayırlı bir rüya görmez gibi,O nedenle çok çabuk bir toparlanma sürecine girmeli AK Parti.
Biz öyle gördük..

SAYIN DURMUŞ YALÇIN,İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI İLE PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞTÜ VE “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI NOKTASINDA OLMUYOR..”
Sayın DURMUŞ YALÇIN,İYİ Parti Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER tarafından geçtiğimiz Pazar akşamı,kabul edildi ve “KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN YAPILAN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ..”
Sayın DURMUŞ YALÇIN,bu konu da affını istedi.
Ailevi sorunlarını anlattı ve affını istedi..
Şimdi İYİ Parti,Karabük Belediye Başkan Adaylığı konusunda nasıl bir tutum alacak acaba,olayın bu noktasında gözler Karabük Belediyesi Eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK’A çevriliyor elbet.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,bu işe girer mi..?
Daha öncesinden yaptığımız görüşmelerde Sayın DURSUN ALTIPARMAK sürekli “BEN BU PARTİNİN KURUCU İL BAŞKANIYIM.Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI BÜTÜN YÜREĞİMLE DESTEKLİYORUM.ADAY OLDUĞUNDA 7/24 ÇALIŞACAĞIM,EMRİNDE OLACAĞIM..” diyordu.
Kendisi adına ise “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI’NI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM.BEN İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANIYIM.PARTİM NEREDE GÖREV VERİRSE,O GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIRIM.ANCAK,BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GÜNDEMİMDE YOK..” diyordu.
Şimdi Sayın DURMUŞ YALÇIN kesinlikle Aday değil..
Büyük ihtimal İYİ Parti Sayın ALTIPARMAK’A görev verecek..

31 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE “YENİCE İLÇESİNİN SİYASET KAZANI FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..” VE AK PARTİ ADAYINI BEKLİYOR…
31 Mart YEREL SEÇİMLERİ öncesinde,ciddi kulis hareketleri var elbet,bu anlamda Karabük’ün en hareketli İlçesi olarak YENİCE’Yİ görmek ve bunu söylemek mümkün..
YENİCE’DE SİYASET KAZANI FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..
Bu arada AK Parti içerisinde ki,belirli bir ekip,belirli bir grup “CUMHUR İTTİFAKI ÇERÇEVESİNDE,MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Sayın ZEKİ ÇAYLI ,ADAYLIKTAN ÇEKTİRİLEBİLİR..” gibi bir yaklaşım getirmeye çalışıyor.
ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ derler..
Demek bu yönde çabası olan AK PARTİLİ BİR GRUP VAR..
Öte yandan AK Parti içerisinde de sıkıntılı bir ortamın olduğu belli ve BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI açıklamasının gecikmesi,belirli bir sıkıntı yaratmış gibi görünüyor..
YENİCE’DE SİYASET KAZANI FOKUR/FOKUR KAYNIYOR,ÖZETİ BU..

BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRETİM ERKEK YURDU’NUN BULUNDUĞU ALANA GİDEN YOL KİMİN,IŞIKLANDIRMA GİDERİ NEREDEN ÖDENİYOR..?
2800 ÜNİVERSİTE Öğrencisinin kaldığı BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ Yurdu’na giden bir KARAYOLU var,bu KARAYOLU’NUN DSİ ile bağı var,Karabük Belediyesi ile bağı var,İl Özel İdaresi ile bağı var..
DSİ “KARDEŞİM GELİN BU YOLU ALIN.ALLAH KORUSUN BİR KAZA/BELA OLMASI HALİNDE DSİ OLARAK BEN SIKINTI ÇEKECEĞİM..” gibi bir mesaj veriyor ve “GELİN BU YOLUN DEVRİNİ ALIN..” diyor..
İL ÖZEL İDARESİ bu yolun 200 veya 220 metresi bize ait gibi bir yaklaşımın içerisinde görünüyor ve “BU YOLUN IŞIKLANDIRILMASINA AİT PARAYI İL ÖZEL İDARESİ OLARAK BİZ VERİYORUZ..” gibi bir yaklaşım içerisinde..
Yolun büyük bölümü Karabük Belediyesi’ne ait deniliyor..
Ayrıca BAHATTİN GAZİ YURDU’NUN hemen karşısında BİR YEŞİL ALAN var,burayı AĞAÇLANDIRMIŞLAR ve hemen sınırı ORMAN ALANI gelecekte her halde ormana karışır gider YEŞİL ALAN..
Ayrıca bir KONUT KOOPERATİFİ konutlar yapıyor,oradan Karayolu’na TOPRAK DÖKÜLMÜŞ ve yol “S ÇİZER HALE GELMİŞ..” birçok iddia var ve ne yazık ki DÜZENSİZ BİR DURUMUN CEREMESİNİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÇEKİYOR..
Allah’tan reva mı yani bu durum.

KENT MEYDANI NOKTASINDA “ UZUN ZAMANDIR,AK PARTİ BU MEYDANI MİLLET BAHÇESİ HALİNDE DEĞERLENDİRECEK..” DİYORDUK VEEE..
Hatırlayanlarınız vardır,” 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANI VE GENEL SEÇİMLERİNDEN SONRA..” Kent Meydanı hakkında AK Parti burayı MİLLET BAHÇESİ OLARAK DEĞERLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR diye yazıyorduk.
BU FİKİR AK PARTİ İÇİNDE ETKİN ÇEVRELERCE SÖYLENİYORDU.
Özellikle,bu fikir konusunda bizi sürekli uyarıyorlardı..
Artık,hemen/hemen RESMİYET KAZANDI olay,tabi AK Parti KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Seçimini kazanabilirse RESMİYET KAZANDI denilse daha doğru olur..
Bir de ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MURAT KURUM’UN söylediği VALİLİK-BELEDİYE-VATANDAŞ ortak kararı ile olur,ancak,Karabük Belediye Başkanlığı’nı AK Parti kazanırsa ÜÇ ŞARTI bir tanesi zaten yerine getirilmiş oluyor..
VATANDAŞIN DA BUNU İSTEME İHTİMALİ HAYLİ YÜKSEK..
Valilik de,öyle sanıyoruz ki,O ORTAMDA karşı çıkmaz ve MİLLET BAHÇESİ olur.
Hemen üst kısımlarda bulunan İŞYERLERİ ise MİLLET KIRAATHANESİ haline getirilerek,KENT MEYDANI yepyeni bir görünüme kavuşturulacak galiba..
AYLAR ÖNCESİNDEN SİZLERE DUYURMUŞTUK BU OLAYI,HATIRLAYIN..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “MİLLET BAHÇESİ GİBİ..” BİR “ŞEHİR PARKI KURMA HAZIRLIĞINDA..” VE 30 MART GÜNÜ..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,son günlerde çokça konuşulan ve CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN projesi olan MİLLET BAHÇESİ’NE benzer bir ŞEHİR PARKI kurmanın hazırlığında.
Sayın RAFET VERGİLİ,bu projesi hakkında “TÜM HEMŞERİLERİMİ 30 MART GÜNÜ ŞEHİR PARKINDA ÇAY İÇMEYE BEKLİYORUM..” diyerek, bir tarih veriyor.
AK Parti’liler KENT MEYDANI için MİLLET BAHÇESİ düşünüyor..
Sayın RAFET VERGİLİ ise ŞEHİR PARKI projesi ile cevap veriyor..
Sayın VERGİLİ’NİN yapmayı düşündüğü ŞEHİR PARKI noktasında,sanıyoruz Eski ismi ile YENİŞEHİR FİDANLIK BAHÇESİ olarak bilinen bir alanın belirli bölümleri düşünülüyor..
Sayın VERGİLİ,bu nokta da bir çağrı yaptı..
“TÜM HEMŞERİLERİMİ,30 MART GÜNÜ,ŞEHİR PARKINDA ÇAY İÇMEYE DAVET EDİYORUM..” dedi ve bu projesini süratle hayata geçireceğinin işaretini verdi..
AK Parti MİLLET BAHÇESİ ise SEÇİMLERDEN SONRA galiba..

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN MEHMET KURUM,KARDEMİR ZİYARETİ VE SAYIN KAMİL GÜLEÇ’İN BİLGİLENDİRMELERİ,HAKİMİYET..
Öncelikle bir konuyu açıkça yazmak gerek,ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET KURUM,konularına çok vakıf,gelişmeleri detaylarına kadar biliyor veya çok/çok iyi öğrenmiş.
KARABÜK’TE NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ NET BİR DİLLE AÇIKLADI..
Sayın BAKAN,bir “MASTER PLAN HAZIRLANMASI GEREKTİĞİNİ..” önerdi..
Hazırlanacak olan bu Master Plan çerçevesinde Karabük’ün yeniden ŞEKİLLENMESİ,İMARININ YENİDEN DÜZENLENMESİ gerektiği üzerinde fikir yürüttü Sayın Bakan..
KARDEMİR’İ ZİYARET EDEREK ÇEVRE YATIRIMLARINI İNCELEDİ.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ,Sayın Bakana çok detaylı,çok geniş bilgiler verdi ve “ŞUBAT 2019 SONLARINDA ÇEVRE YATIRIMLARIMIZ BİTİRİLİYOR..” açıklamasını yaptı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın MURAT KURUM,daha sonra Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN verdiği bilgiler çerçevesinde KARDEMİR’İN ÇEVREYE OLAN DUYARLI YAKLAŞIMINDAN VE YATIRIMLARDAN memnun olduğu mesajlarını verdi.
Sayın MURAT KURUM,bir anlamda KARABÜKLÜLERİN ENİŞTESİ..
Belki de, KARABÜK üzerine, böyle bilgili olması oradan da kaynaklanıyor..

SAFRANBOLU “SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA..” PİLOT BÖLGE İLAN EDİLDİ VE GELİŞMELERİN BİRKAÇ AY İÇERİSİNDE HİSSEDİLECEĞİ OLAYI
Safranbolu,hemen her önemli konu da,Karabük’ün lokomotifi oluyor ve gerçekten çok/çok mükemmel projelere imza atılıyor,bu tarihi Kentimizde..
Örneğin SADEP olayında ne kadar başarılı bir çizgi yakalandı..
Safranbolu Kaymakamı ve Kayyım Belediye Başkanı Sayın FATİH ÜRKMEZER’İN geçtiğimiz günlerde yaptığı 2018 yılı değerlendirmeleri ve çok ama çok önemli olan, ÇOCUKLARA yönelik SİNEMA,SANAT çalışmaları..
BAYANLARIN ÜRETİME YÖNELTİLMESİ olayı..
Şimdi CUMHURBAŞKANI Sayın ERDOĞAN’IN değerli eşi Sayın EMİNE ERDOĞAN’IN birkaç ay önce gündeme getirdiği “ SIFIR ATIK PROJESİ..” olayında PİLOT BÖLGE olarak Safranbolu’nun seçilmesi.
BİRKAÇ AY İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ DEĞİŞİMLER HİSSEDİLECEKTİR.
Bu gelişmeleri birkaç ay içerisinde hepimiz hissedeceğiz..

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN MURAT KURUM “VAHŞİ ÇÖP DEPOLAMA OLAYINDAN KATI ATIK BERTARAF TESİSİNE GEÇİLECEK..” DİYOR
Geçtiğimiz hafta sonu Karabük’ü ziyaret eden ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MURAT KURUM,Karabük’ün yaklaşık 13 YILDIR ÇÖZEMEDİĞİ bir sorunun,kısa süre içerisinde çözüleceğini söylemesi,özellikle BİZİ, ÇOK AMA ÇOK,SEVİNDİRDİ..
Vahşi çöp depolamadan,KATI ATIK BERTARAF TESİSİNE geçileceği müjdesini verdi ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MURAT KURUM ve böyle bir söze İNANMAYI YÜREKTEN İSTİYORUZ ve bir adım daha ötesi bu sözlere inanıyoruz..
KARABÜK VALİLİĞİ ile İL ÖZEL İDARESİ birlikte bu işi çözecekler gibi bir ifade kullandı Sayın BAKAN ve 222 dönümlük bir alandan söz etti,bu alan galiba,HURDACILAR SİTESİ’NİN o civarlarda bir yermiş.
KARABÜK BELEDİYESİ bu olayın dışında mı kaldı,nedir..?
Oysa ki,daha önce ki süreçte,BELEDİYELER BU İŞİ ÇÖZECEKTİ..!!
Neyse,ÇÖZÜLSÜN DE KİM ÇÖZERSE ÇÖZSÜN KARDEŞİM..!!

5 kişi görüş bildirdi

  1. Eflanili

    Siz Eflanili değilmisiniz neden hiç bir yazınızda bahsetmiyorsunuz. Belediye başkanlığı seçimlerinden, köylerden , yapılan yapılmayanlardan, eflani derneklerinden. Neden bahsetmiyorsunuz anlam veremiyorum.

  2. karabuk lü

    Bahsedilen katı atık tesisi ( hurdacılar sitesi yanı ) karabuk merkeze çok yakın ,vekillerimiz hep safranbolu ya mi çalışıyor. Millet parkı safranbolu ya hazırlanmış bile mujdelendi, karabuk merkeze müjde çok yakınına kurulacak çöp merkezi, yarın demiyeceklermi , demirçelik dumanından sonra birde çöp kokusu var burada yaşanmaz diye, neden safranbolu civarına kurulmuyor bu tesis ?

  3. yakamoz

    ne olmuş bu yorumlara hepsi silinmiş.. :)))

  4. KARABÜK DÜŞMANI

    SAYIN GÖLBEK ! ”Öncelikle bir konuyu açıkça yazmak gerek,ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET KURUM,konularına çok vakıf,gelişmeleri detaylarına kadar biliyor veya çok/çok iyi öğrenmiş.
    KARABÜK’TE NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ NET BİR DİLLE AÇIKLADI..
    Sayın BAKAN,bir “MASTER PLAN HAZIRLANMASI GEREKTİĞİNİ..” önerdi..
    Hazırlanacak olan bu Master Plan çerçevesinde Karabük’ün yeniden ŞEKİLLENMESİ,İMARININ YENİDEN DÜZENLENMESİ gerektiği üzerinde fikir yürüttü Sayın Bakan..”DEMİŞSİNİZ…
    KARABÜK O TRENİ KAÇIRDI SAYIN GÖLBEK KAÇIRDI. KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN HORMONLU BÜYÜDÜĞÜ 2008-2013 YILLARI ARASINDA KAÇIRDI O TRENİ. PARA KAZANMA HIRSI İLE DOLU SONRADAN GÖRME VE SONRADAN MÜTEAHHİT OLMA KARABÜK EŞRAFININ VE O ZAMANLAR REKTÖR OLAN BURHANETTİN UYSAL’IN GELECEK SİYASİ BEKLENTİ HIRSININ YÜZÜNDEN KARABÜK O TRENİ KAÇIRDI. SORUN BAKALIM ÇEVRE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNE 2008 DEN BU YANA KARABÜK TE KAÇ KONUT YAPILMIŞ , BUNLARIN KAÇININ İMARI YOK, VE ÇIKIN KARABÜK Ü YÜKSEKTEN GÖREN BİR TEPEYE VE CANIM KARABÜK , SONRADAN GÖRME VE SONRADAN MÜTEAHHİT OLMALARIN PARA HIRSINDAN VE REKTÖR BURHANETTİN UYSAL IN MEVKİ MAKAM HIRSINDAN DOLAYI NASIL BİR ÇARPIK KENTLEŞMEYE MARUZ KALMIŞ.BEN O ZAMANLAR SİZİN KÖŞENİZDEN BU TÜR YORUMLAR YAPARKEN BAZI MÜTEAHHİTLER VE YALAKALARI BENİ KARABÜK DÜŞMANI İLAN ETMİŞLERDİ. EVET O ZAMANLAR BEN KARABÜK DÜŞMANIYDIM AMA NE DEMİŞLER GERÇEKLERİN ER GEÇ ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR. ŞİMDİ DEVLETİN BAKANI SÖYLÜYOR KARABÜK ÇARPIK KENTLEŞMİŞ , BİR MASTER PLANLA KARABÜK YENİDEN İMAR EDİLMELİ DİYE. FAKAT YANINDAKİ KARABÜK TE ÇARPIK KENTLEŞMEYE SEBEP OLANLARIN YÜZÜ BİLE KIZARMIYOR, ARTIK NASIL BİR YÜZ VARSA…………HA BU ARADA ONLARA KALSA DAHA ÇOK PARA KAZANABİLMELERİ İÇİN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ SAYISININ 100.000 OLMASI GEREK. BU ARADA GEÇİN BUNLARI SAYIN BAKAN HEMDE HIZLICA GEÇİN , KARABÜK DE HİÇ BİR EKONOMİK GÜÇ ŞEHRİ YIKIP TEKRAR YAPMAYA GÜÇ YETİREMEZ. SAYGILARIMLA………………

  5. puslu kentli

    eyi günler…
    öncelikle bakanımızın açıkladığı bir çok şeye katılmıyorum. yık bi de yap yık politikalar bizlere ve da hazineye daima zarar vermiştir. ne demek meydanı millet bahçesi yapcaz demek başka yer yok mi..orası karabüke lazım. her ilde böyle meydanlar vardır olmalıdır. şehircilği bilmeyen karabük dışına çıkmamış birilerinin fetvası işlemez.diğer illerde başkanlar meydanım yok diye inliyorlar bizim kilerde yıkmak için uğşıyorlar. böyle bedave siyaset olmaz.
    bakın o meydan sayesinde başkanımımız tayyip bey konuşmadı mı teşekkür etmedi mi meydan yapıldığından dolayış belediye başkanımıza.15 temmuz da orada yatıp kalkmadık mı..şehit cenazemizde dolan kalabalık sayesinde hala gösteriliyor medyada karabük meydanı diye gündem de kalmadık mı..meydan kalsın başka yerlere bakın beyler. zaten tayyip beyde bu meydanın bozulmasına izin vermeyecektir. ayrıca karabükümünde bi millet bahcesine ihtiyacı yoktur. Allaha şükür her yer etrafı ormanı ile millet bahcesinden daha fazlası var.biraz yürürlerlerse millet bahcesinin kıralı yenice kanyonu va…kent ormanlarımız va..bakın hepsi pislik içinde ama..bakımsız var da ne oldu sahip mi çıkıldı bunları da gözönünde bulunduruverin gari…anlayana..yapılsında ne yapılırsa yapılsın mantığınından vazgeçmemiz lazımdır. lazım sa birşey yapılmalıdır. vergilerimiz daha eyi verimli yerlerde kullanmalıdır. para kazanmak zordur. vergiler ağırdır. kullanmayı da artık bilmemiz lazımdır. yönetmeye talip olanlar bunları ayırt etmeli..ona göre projeler yapılmalıdır.
    mesala..meydan daha görsel hale getirebilir ama yıkılmamalıdır. araç parkın üzeri değerlendirilmeli çocuklara yönelik projeler yapılabilir mesela..adliyenin üzerinideki boş arazi şehrin işlevi açısından kardemirden alınmalı otel tarzı öğrenci yurt tarzı aktivitesi bol bir yer olarak değerlendirilebilir. adliyeye inerken sol taraftaki ağaçlık alan daha işlevsel hale getirebilir masa sandalye konulabilir bi çeşme konulabilir oraya da ayrı bi hava katar. ayrıca tüm caddelerimizin yol boyunca küçük görselliği güzel olan süs ağaçları çicekler dikilebilir. şehir içinde yay kaldırımlar işaretlenebilir yaya yolları belirlenebilir. ayrıca yol kenarlarına korkuluklar yapılabilir. kent meydanının tüm etrafına tahtadan korkuluklar yapılabilir. çicekliklelrle süslenebilir..şimdilik bu kadar eyi çalışmalar dilerim.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.