Her Telden (9.Aralık.2016)

Her Telden (9.Aralık.2016)

Yayın: 09.12.2016 07:43
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,CUMHURBAŞKANI SAYIN ERDOĞAN’IN “ET FİYATLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR..” SÖZÜNE UYGUN DAVRANIYOR
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,geçtiğimiz haftalarda çok önemli bir açıklama yaparak “ET FİYATLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR..” şeklinde görüşler dile getirmişti.
İnsanlara HAYVANCILIK SEKTÖRÜNE ÖNEM VERİN mesajları ile dolu bu açıklamaları ile Sayın Cumhurbaşkanı,ilgili çevrelere adeta direktif vermişti.
“ET FİYATLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR..” demişti Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve bu fiyatları dengelemek için İTHALAT yapıldığını da ayrıca vurgulamıştı.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BU MESAJI ALMIŞ GÖRÜNÜYOR.
Geçtiğimiz günlerde Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT ve beraberinde ki Rektörlük Heyeti,BU YÖRELERİN HAYVANCILIK ALANINDA EN CİDDİ POTANSİYELE Sahip olan EFLANİ İlçesini ziyaret ettiler.
Bu ziyarette Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT ve beraberinde bulunanlar “EFLANİ İLÇESİNE 4 YILLIK HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU..” açılacağı müjdesini vermişler.
BİLİMSEL HAYVANCILIĞIN TEMELİNİ ATACAKLAR YANİ..
4 YILLIK YÜKSEKOKUL ve burada eğitim alan öğrenciler,HAYVANCILIK POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK olan EFLANİ İlçesi için bulunmaz bir nimet olur/olabilir..
MÜTHİŞ BİR GELİŞME MÜJDESİ VERİLDİ EFLANİ İLÇESİ’NE..

EFLANİ İLÇESİNDE ESNAFLIK YAPAN,TİCARETLE UĞRAŞAN İNSANLAR SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASINA KAYITLILAR VEEE..!!
Biliyorsunuz EFLANİ İlçemiz küçük bir yerleşim birimi,tabela nüfusu 2200 ve geçmiş yıllarda 3400 civarında olan bu nüfus,ne yazık ki süreç içinde geriledi..
Yani İlçe küçük..
O nedenle EFLANİ İlçesinde TİCARET YAPAN,BÜYÜK ESNAF OLAN,Safranbolu TİCARET ve SANAYİ ODASI’NA kayıt oluyorlar,TİCARİ BİR DİZİ İŞ ve İŞLEMLERİNİ bu Oda vasıtası ile yürütüyorlar..
Bunu neden yazıyoruz..
Hatırlayanlar vardır,yıllardır EFLANİ HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ tesis edilmesini yazarız,böyle bir yatırımın hem Karabük,hem EFLANİ ile çok yakın olan KASTAMONU İlçeleri için büyük kolaylık ve gelişme sağlayacağı kesindir.
Bunun için bir başlangıç gerekiyor elbet.
Acaba,bu başlangıcı SAFRANBOLU TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclisi,Yönetimi yapamaz mı,yapılması halinde YÖREMİZ AÇISINDAN çok önemli gelişmeler yaşanır/yaşanabilir..
YETER Kİ BU YÖNDE ADIMLAR ATILSIN..

BEYŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GİRİŞİMİ YAPILAN TARIM VE HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE PARSELLER SATILMIŞ..
BEYŞEHİR Belediyesi tarafından girişimi başlatılan ve ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA büyük mesafe alınan TARIM ve HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ Bölgesi’nde PARSELLERİN TAMAMI SATILMIŞ..
BEYŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Sayın MURAT ÖZALTUN bu konuda bilgi verirken “TARIM ve HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZDE PARSELLER KAPIŞ/KAPIŞ SATILDI..” diyor.
Hayvancılık alanında,Tarım alanında önemli gelişmeler beklediklerini ve buna yönelik ilk izlenimlerinin ise umduklarından çok daha iyi gittiğini söylüyor Başkan Sayın MURAT ÖZALTUN..
Bilindiği gibi BEYŞEHİR,KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ hudutları içinde görülüyor ve bu anlamda BEYŞEHİR Belediyesi ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Kuruluşuna imza atarken,KONYA İli’ne de çok önemli ekonomik katkı vereceğini planlamış bulunuyor.
Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN,özellikle et fiyatları ve bu fiyatların normale gelmesi için HAYVANCILIĞA ÖNEM verilmesi yolunda mesajlarına KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,bu işin BİLİMİ/BİLİMSEL ALT YAPISI için,ilk adımı atmış bulunuyor.
4 YILLIK EFLANİ HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU GÜNDEME ALINDI..
Mevcut HAYVANSAL ÜRETİM ve YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU 2 yıllık ve HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU 4 YILLIK olarak devreye alınacak EFLANİ’DE..
Bütün bunlar komplike olarak ele alınıp,değerlendirilmeli elbet..

BU YÖRELERİN 110 YILLIK “FİLYOS LİMANI RÜYASI..” BUGÜN ALT YAPI TEMELİNİN ATILMASI İLE START ALIYOR VE LİMAN YAPIM İŞİ..
Sultan ABDÜLHAMİT HAN döneminden bu yana,bu yörelerin rüyası olan FİLYOS LİMANI ALT YAPI TEMELİ bugün atılacak ve Ulaştırma Bakanlığı döneminde,çok büyük emeği geçen Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM törene katılarak temeli atacak.
FİLYOS LİMANI,aynı zamanda BU YÖRELERİ ORTA AVRUPA ÜLKELERİNE bağlayan bir su yolu olacak,zira özellikle GÜNEYDOĞU ASYA ÜLKELERİNDEN gelen mallar FİLYOS LİMANI kullanılarak,küçük gemilerle ORTA AVRUPA Ülkelerine ulaştırılacak.
TUNA NEHRİ KULLANILARAK BALTIK DENİZİNE ULAŞILACAK.
YİNE MANÇ DENİZİNE ULAŞMAK İMKANI DA OLACAK..
ALT YAPI temelinin atılması ile birlikte,gündeme LİMAN İNŞAATI ile ALT YAPI İnşaatının paralel yürümesi gelebilir ve böyle bir düşünce ağırlık kazanırsa KARDEMİR’İN bu ihale için şimdiden hazırlık yapması gerekir herhalde.
KARDEMİR’İN,KAMUOYU’NA YANSIDIĞI KADARI İLE,CİDDİ BİR BORÇ STOKU VAR ve eğer LİMAN İNŞAATI İhalesine gireceklerse-ki buna kesin gözü ile bakmak gerek- şimdiden finans ayağı için hazırlıklar yapılmalı.
FİLYOS LİMANI KARDEMİR AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ..
LİMAN İHALESİNE MUTLAKA GİRECEKLERDİR..

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZ/DOSTUMUZ “AKKAYA HAMAMI TERMAL TESİSİ İÇİN SAYIN ŞEFİK DİZDAR İLE TEMAS KURMAK.”
Çok önemsediğimiz,Cemiyet yaşamında çok önemli görevler almış bir kardeşimiz/dostumuz ESKİPAZAR AKKAYA HAMAMI TERMAL Sularının BİR TESİS İLE HALKIN HİZMETİNE alınması noktasında “BU KONU HAKKINDA Sayın ŞEFİK DİZDAR İLE MUTLAKA TEMAS KURULMALI..” dedi.
“Sayın ŞEFİK DİZDAR TURİZM OLAYI ÇOK İYİ BİLEN BİR İSİM.AKKAYA HAMAMI ÇEVRESİNDE KURULACAK BİR TESİS İÇİN ÇOK CİDDİ DESTEKLERİ/YARDIMLARI OLABİLİR..” dedi O Kardeşimiz.
Biliyorsunuz Sayın ŞEFİK DİZDAR Safranbolu’da OTEL İŞLETMECİLİĞİ olayına da girdi ve bu anlamda AKKAYA HAMAMI civarına yapılacak TERMAL SULARIN kullanılacağı bir Tesis için önemli bir YOL HARİTASI çıkartabilir..
ÜLKEMİZDE TERMAL TESİSLER HAYLİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR..
AKKAYA HAMAMI BU YÖRENİN,TERMAL ANLAMDA Kİ,ZENGİNLİĞİDİR..
“Sayın ŞEFİK DİZDAR ÖNEMLİ YÖNLENDİRMELER YAPABİLİR..” dedi O Kardeşimiz.

YAYALAŞTIRILMIŞ YOLUN ONEL ÖNÜNDE BULUNAN DÖRT YOLDAN,İSTASYON MEYDANINA KADAR OLAN BÖLÜMÜ VE BOŞ YERLER..
650-700 Adımlık YAYALAŞTIRILMIŞ YOLUN,İstasyon istikametinde sonuna geldiğinizde,GÜVEN KAVŞAĞI çıkar karşınıza ve FEVZİ FIRAT Caddesi başlar.
FEVZİ FIRAT CADDESİ İSTANYONA KADAR PEK İÇ AÇICI DEĞİLDİR..
Bakarsınız YILLARDIR BOMBOŞ DURAN Yeliş/yeşil binalar vardır ve buralar yıllardır boş durur,KİRALAYAN OLMAZ,neden olmaz bunu bilmekte hayli zordur.
İŞ YERİ AÇMAK İSTEYENLER Mİ YO..
ÇOK YÜKSEK KİRA BEDELLERİ Mİ CAYDIRICI OLUR..
Bunları bilmek oldukça zordur elbet.
Hele/hele,bizim Büromuzun hemen karşısında bulunan ÇİLER İŞHANI yıllardır boş durur,bir tek Sayın HAYDAR BAŞ’IN Genel Başkanı olduğu BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ tabelası asılıdır,Cadde zemininde ki dükkanlarında kiracılar vardır.ÜSTTE Kİ 5 KAT BOŞTUR.
Buna benzer EN AZ 10 BOŞ YER SAYMAK MÜMKÜN..
Şimdi,Karabük’te ortaya bambaşka bir durum çıktı ve NEREYE BAKARSANIZ BAKIN SATILIK DAİRE,KİRALIK DAİRE,SATILIK İŞYERİ,KİRALIK İŞYERİ levhalarının asıldığını görürsünüz.
MAHALLE ARALARI DAHA KÖTÜMSER BİR HAVA VERİYOR İNSANA..
ÖYLE DEĞİL Mİ..?
SAYGIDEĞER OKURLARIMIZA BİR SORU YÖNELTSEK,ACABA CEVAPLARI NE OLUR “KARABÜK BİR DAHA NE ZAMAN 3 VEKİL ÇIKARTIR..”
Saygıdeğer okurlarımıza bir soru yöneltsek acaba cevapları ne olur,bu soruya içinizden bir cevap verin,Karabük İLK VİLAYET OLDUĞU yıllarda 247 bin nüfusu ve 3 MİLLETVEKİLİ olan/çıkartan bir yerdi..
Geçtiğimiz günlerde Editörlüğünü Sevgili Kardeşimiz OSMAN SEMİH GÜLEN’İN yaptığı KARABÜK GÜNDEM İnternet Sitesinde Karabük nüfusu için TÜİK ÖNGÖRÜLERİ Yazılmış..
Sevgili OSMAN SEMİH GÜLEN güzel bir çalışma yapmış..
Baktık Karabük 2023 Yılına kadar bile İLK KURULUŞ YILLARINDA Kİ NÜFUSUNU YAKALAYAMIYOR,yani 1995 yılı 6 haziran günü kurulan ve o zaman 247 bin nüfusu olduğu açıklanan Karabük,ne yazık 2023 yılında bile O NÜFUSA GELEMİYOR..!!
Şimdi sorumuza gelelim..
“KARABÜK SİZCE NE ZAMAN,YİNE/YENİDEN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR..?”
Karabük size göre “NE ZAMAN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN BİR SEÇİM BÖLGESİ HALİNE GELİR..?” buna kendi benliğinizde bir cevap verirsiniz mutlaka ve cevabınız ne olur..?
İYİCE DÜŞÜNÜN,MUTLAKA BİR CEVABINIZ VARDIR veya OLMALIDIR..

AK PARTİ HÜKÜMETİ “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KURMASAYDI..” REKTÖRLÜK GÖREVİNE “SAYIN BURHANETTİN UYSAL GELMESEYDİ.”
Şimdi şöyle bir düşünün..
JANDARMA TABURU GİTMİŞ-KARDEMİR ÖZELLEŞTİRİLMİŞ/KÜÇÜLMÜŞ,birçok Mahallesinde “YAKIT PARASINI ÖDE,KİRA İSTEMEM..” şeklinde dairelerin kiralandığı bir KARABÜK..
GÜN/GÜN KÜÇÜLEN,OLUK/OLUK GÖÇ VEREN BİR KARABÜK..
YA,AK PARTİ HÜKÜMETİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KURMASAYDI..
Veya ÜNİVERSİTE KURULMUŞ,ancak,Rektörlük görevine Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL gibi büyük düşünen,üretken çalışan ,verimli işler yapan bir isim REKTÖRLÜK GERVİNE atanmasaydı..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÇEVREDE Kİ BİRÇOK ÜNİVERSİTE gibi 18-20 bin öğrenci ile kalsaydı,YORGUN BÜROKRAT bir REKTÖR burasının başına gelseydi,KARABÜK’ÜN HALİ NİCE OLURDU…?
Lütfen bunu/bunları bir düşünün olur mu..?
KARABÜK BİZİM MEMLEKETİMİZ,YERİMİZ,YURDUMUZ ve SEVDAMIZ..
En azından şahsımız adına bizim SEVDAMIZ..
Bunları bir düşünün,ne kaybedersiniz ki,düşünmek iyidir,hoştur..
İsterseniz yorumlar bile yazabilirsiniz,biz açığız ..

2007 YILINDA KURULAN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN 52 BİN,2008 YILINDA KURULAN BARTIN ÜNİVERSİTESİ’NİN 13 BİN ÖĞRENCİSİ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ister HORMONLU BÜYÜDÜ denilsin,ister ORGANİK BÜYÜDÜ denilsin,bugün ki hali ile 52/53 bin dolayında öğrencisi var,ÖYLE DEĞİL Mİ..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2007 YILINDA KURULDU..
Komşu İl BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2008 yılında kuruldu ve halen 13 bin dolayında öğrencisi var,arada BİR YIL FARK VAR,bunu da bir düşünün,ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ’NİN ise öğrenci sayısı 30 bini bulmuyor..
Kaldı ki ZONGULDAK,KARABÜK’TEN ÇOK DAHA ÖNCELERİ KURULDU..
PEKİ,YA KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KURULMASAYDI..?
PEKİ,YA KARABÜK ÜNİVERSİTESİ bir YORGUN BÜROKRATIN REKTÖRLÜĞÜ’NDE kurulmuş olsaydı,KARABÜK’ÜN BUGÜN Kİ DURUMU NE OLURDU,lütfen bir düşünün..
LÜTFEN BİR DÜŞÜNÜN..!!
Karabük ne yazık ki ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİ GEÇİM KAPISI GÖRECEK düzeye geldi/getirildi,o nedenle bu rakamları veriyor,size sorular soruyoruz.
NE DERSİNİZ BU GELİŞMELERE,YENİ BİR YATIRIM VAR MI KARABÜK’E..?

8 kişi görüş bildirdi

  1. 3VEKİL ARTIK RÜYA

    KARABÜKÜN ESKİDEN OLDUĞU GİBİ GİNE 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMASI ARTIK RÜYADIR RÜYA,BAKIN KASTAMONU 380 BİN NÜFUSUYLA 3 VEKİL ÇIKARIYOR.KARABÜKÜN 380 BİN NÜFUSU YAKALAMASI İÇİN EN AZ 100 SENE LAZIM O ZAMANDA TÜRKİYE NÜFUSU 150 MİLYON OLAR KARABÜK GİNE 3 VEKİL ÇIKARAMAZ.

  2. Cumali Poyraz

    Sevgili Ahmet Abi, Karabük 3 milletvekili çıkaracak nüfusa ve kriterlere ulaşması için Karabük’e çok büyük yatırım gelmesi gereklidir. Aksi takdirde bu nüfusa ulaşamaz. Karabük son yıllarda özellikle teşvik kapsamı dışında kaldığı günlerden bugüne yatırım olmadığından iş olanakları arttırılmadığından daima göç veren bir şehir oldu. Çevre İllerimiz olan Kastamonu ve Zonguldak İllerinde de durum aynı. Özellikle Zonguldak bu konuda çok muzdarip. Ancak Zonguldak’ı da kurtarırsa Filyos Liman projesi kurtarır. Karabük’ümüz Sanayi kenti olmasına rağmen Kardemir’den başka iş imkanı olan başka bir yer yok. Eskiden hiç olmazsa tekstil atölyeleri vardı. Teşvik’ten çıkınca onlarda kayboldu. İşsizlik ülkemizin birinci sorunu ama şehrimizde de daha büyük sorun. İş imkanları olmayınca gençlerimiz dışarıda iş aramak zorunda. Ülkemizin içinde bulunduğu terör olayları ve ekonomik sorunlarla boğuşma neticesinde enerjimizi buralara harcayarak ilime, bilime eğilemiyoruz.. İstatisliklere bakıldığında çocuklarımızın eğitiminde 2003 yılı gerisine düşmüşüz. Çok yazık. Bu nedenlerle 3 milletvekili çıkaracak nüfusa erişeceğimizi hiç sanmıyorum. Saygılar.

  3. Ahmet Başkaya

    EFLANİ NİN KARABÜK SİYASETİNDE Kİ ROLÜ Tam olarak sayısını bilmemekle birlikte karabük ilinde de hatırı sayılır bir eflanili olduğunu söyleyebiliriz fakat ne hikmetse bu kitle şimdiye kadar seçimlerde seçilme noktasında hakettiğini bulamamıştır cemiyet yaşamında olsun ticaret yaşamında olsun birçok başarıya imza atan eflanililerde yerel ve genel seçimlerde artık makam ve mevkilere aday olabilmeli diye düşünüyorum burada tabiiki Karabükde olan Eflani dayanışma derneklerine birçok görev düşüyor artık aranızdan birilerini çıkartıp Karabük belediye başkanlığına milletvekilliğine aday çıkarma zamanı gelipde geçiyor Karabükdeki eflani derneklerinin bu çalışmalarında unutmasınlar İstanbulda yaşayan eflanililer olarak herzaman arkanızda olacağız

  4. oparatör

    YAHU AHMET ABİ..ZATEN VEKİL SAYISI ALTIYÜZ OLACAK.BUDA DEMEKTİRKİ OTAMATİK KARABÜK VEKİL SAYISI ÜÇE ÇIKACAK…ÜNİVERSİTE KURULMASAYDI NE OLURDU SORUNA GELİNCE..ÜNİVERSİTEYİ KURAN KARDEMİR YÖNETİMİ AKP VE KARDEMİR İŞÇİLERİNİN ALINTERİDİR..GELELİM REKTÖRE..REKTÖR KEŞKE BURHANETTİN OLMASAYDI..KARABÜKÜE EN BUYUK ZARAR BU VEKİLDİR KARDEŞİM.GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ BİRİ DEĞİLMİŞ BURHANETTİN AGA..GİTSİN KONYADAN ADAY OLSUN OLDUMU?

  5. REMİNGTON

    sayın gölbek tekrar 3 millet vekili çıkarabilmemiz için mutlaka eskipazar ismetpaşa serbest bölge organize sanayi bölgesini bir an önce faliyete geçirmemiz gerekiyor tabiki büyük firmaları da davet edersek istihdam yaratıp göç alan bir il olabiliriz kardemir ve üniversiteyle bu kadar oluyor malisef cografi konumu itibariyle ismetpaşa organize sanayi bölgesi ülke yatırımcısına ve diş yatırımcılara cazip gelebilme noktasında siyasiler devreye bir an önce girmeli ve büyük firmaların dikkatini çekmelidir yok sa fazla da sansımız olmaz bu tür yatırımlar gelmezse….saygılarımla

  6. Basında Sahibinin Sesi Olmak

    Başbakan Filyos liman projesi temeli atıyor,akreditasyonu yapılmayan televizyoncu BRTV ilgili alana alınmıyor. Bakanlar,eski meclis başkanı,vali,bakan yardımcısı devreye giriyor konu çözülmüyor.Çok kızgın,kırgın bir şekilde kendisine yapılan muameleyi halka anlatıyor,birden demez mi”İKTİDAR ALTERNATİFİ OLMAYAN CHP”…….
    Ülke bu kadar kötü yönetiliyor,ekonomi,eğitim,terör,olağanüstü hal,anti demokratik uygulamalar,iç ve dış güçlerin ülkeyi parçalama istekleri v.b ağır bir tablo yaşanırken,bizim televizyoncu CHP’ye giydiriyor….Şimdi buradan soruyoruz sizi tören alanına almayanlar kimdi,kimlerdi???Biz söyleyelim,o töreni düzenleyen AKP hükümetinin yöneticileri size bu davranışı sergilediler..Nereden geliyor bu CHP nefreti????Bu kötü gidişin sorumlusu olan AKP iktidarını saklayarak CHP’yi hedef alması son derece tarafkir bir yaklaşımdı…Chp,bu ülkede umudu yeşerten,laik,bağımsız Türkiye cumhuriyetinin yılmaz savunucusudur,iktidarın alternatifi olan en güçlü siyasal oluşumudur…..
    Sahibinin sesi olmak yerine,kamuoyunu doğru bilgilendiren,basın etiğine saygılı bir habercilik anlayışıyla,halktan yana bir basın yayın organı olmalarını bekliyoruz.

  7. Ahmet ali

    Öğrenci sayısının çok olması ülke ve karabük için büyük bir ölçüt. Kiraların ve ev fiyatlarının artması bazılarının işine gelse de vatandaş için çok zor bir durum.

  8. karabük düşmanı

    OPERATÖR VE AHMET ALİ RUMUZLU YORUM YAPANLARI TEBRİK ETMEK GEREKİR.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BU KADAR BÜYÜDÜ DE KİME FAYDA SAĞLADI.EMEKLİYE,MEMURA,ASGARİ ÜCRETLİYE,KARDEMİR İŞÇİSİNE ZAM MI YAPILDI,; GELİRLERİ Mİ ARTTI.KAHVECİ,HAMAMCI, KUYUMCU,MARKETCİ,FIRINCI VELHASIL AKLINA GELEN TÜM KARABÜK ESNAFI ARTAN ÖĞRENCİ SAYISINA CEVAP VERMEYEN YURTKUR YURTLARI NEDENİ İLE ÖĞRENCİLERİ SÖMÜREBİLMEK İÇİN, MÜTEAHHİT YA DA YURT İŞLETMECİSİ OLDU.HATIRLAYIN YURT FİYATLARI 5-6 SENE ÖNCE 600-700 LİRAYDI.YAHU YURTKUR MÜDÜRÜ EŞİNİN ADINA ÖZEL YURT İŞLETİYORDU SAYIN AHMET GÖLBEK. EVET KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BÜYÜSÜN BUNU AKLI SELİM OLAN HERKES İSTER FAKAT ÜNİVERSİTE BÜYÜRKEN ONA PARALEL OLARAK YURT KAPASİTESİNİ DE ARTIRAMAZSANIZ BUNU FIRSATA ÇEVİREN ZENGİNLER DAHA ZENGİN OLUR, DAR GELİRLİLER DE EZİLİR.BİRDE ÜZERİNE SAVAŞTAN KAÇAN ÇARESİZ IRAKLI VE SURİYELİ MİSAFİRLER GELDİ VE DEVLET KİRA YARDIMI YAPTI . BEN 5 SENE BOYUNCA ORTALAMA 850 TL EV KİRASI VERDİM SAYIN GÖLBEK ŞİRİNEVLERDE.HADİ BENİM GELİRİM YÜKSEKTİ VERDİM ASGARİ ÜCRETLE EV GEÇİNDİRMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR NE YAPTI.ÖYLE ZENGİNİN AĞZI İLE KONUŞARAK ESKİ REKTÖR YENİ VEKİLE TEŞEKKÜR ETMEKLE OLMUYOR. ZENGİNLİĞİNE ZENGİNLİK KATAN KARABÜK İLERİ GELENLERİ ŞÜKRANLARINI SUNDULAR VE MİLLETVEKİLİ SEÇTİLER ZATI ALİLERİNİ, FAKAT MAAŞININ ÜÇTE BİRİNİ EV KİRASINA VEREN DAR GELİRLİLER BEDDUA ETİ BU DURUMA SEBEP OLANLARA. 100.YIL,5000 EVLER , AYDINLIKEVLER, ESENTEPE ÇARPIK KENTLEŞMEDE ŞİRİNEVLER İLE YARIŞIR OLDU SAYIN GÖLBEK. METREKARESİNİ 500-750 TL ARASI MAL EDEN ZENGİNLER 1.500-2.000 TL SATTILAR AYIPTIR BEYLER DİYEN GAZETECİ TELEVİZYONCU HATIRLAMIYORUM . ŞİMDİ MEZUN VERMEYE BAŞLADIĞINDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ SAYISI OTURDU FAKAT BUNUN HESABINI YAPAMAYAN AÇ GÖZLÜ MÜTEAHHİTLER ZOR DURUMDALARMIŞ , BETER OLSUNLAR İNŞALLAH. GEÇEN GÜN GÖZÜME ÇARPTI ŞİMDİ ALGI OPERASYONLARININ YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRİYORLAR.KULEPARK TA SATILIK DAİRE İLANI VARDI 4+1 DAİRE 150 M2 FİYATI 600.000 TL. VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER. BÖL 600 .000 İ 150 YE 4.000 TL . METREKARESİ 4.000 TL EV. SANIRSIN İSTANBUL DA REZİDANS VEYA BOĞAZ MANZARALI DAİRE.YAHU KULEPARK YÖNETİMİ AYNI DAİREYİ 500.000 LİRAYA SATIYOR.DİYOR Kİ UYANIK KULEPARK DA 600.000 TL BENDE 350.000-400.000 TL YERSEN.AMA YOK SAYIN MÜTEAHHİTLER YOK MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI YEMEZLER.İÇİMİZ YANIYOR DERTLİYİZ SAYIN GÖLBEK SİZ DE İKİDE BİR ÇIKIP KARABÜK DE KONUT SEKTÖRÜ ZOR DURUMDA DEYİP DURMAYIN, BÖYLE DEVAM EDERSE SİZ DE NASİBİNİZİ ALIRSINIZ SERZENİŞLERDEN………SAYGILARIMLA…………………….

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”