Her Telden (9.Mart.2015)

Her Telden (9.Mart.2015)

Yayın: 09.03.2015 09:48
Paylaş:
A+ A-

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARININ BAŞVURULARI 12 MART GÜNÜ BAŞLIYOR, 18 MART GÜNÜ SONA ERİYOR..
MHP Milletvekili Aday/Adaylarının başvuruları 12 MART günü başlıyor ve başvurular 18 MART saat 17.00 de sona eriyor,yani bir haftalık süre içinde başvuruların yapılması gerekiyor.
KARABÜK İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPACAK..?
Bilindiği gibi 2011 Genel Seçimlerinde Sayın BİRCAN AKYILDIZ gibi güçlü bir isimle seçmen karşısına çıkılmıştı,Sayın BİRCAN AKYILDIZ Karabük’te seçmen karşılığı olan bir isimdi,ancak Milletvekili seçilemedi.
YÜZDE 15.5 CİVARINDA OY ALDI.
MHP Karabük Milletvekilliği için kimler aday olacak..?
Burada,Aday/Adayı olmak isteyenler 2011 Genel Seçimlerinde alınan yüzde 15.5 oy ile,30 Mart 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN aldığı yüzde 52 civarında ki OY ARASINA SIKIŞIYORLAR.
Yüzde 15.5 UMUT VERMİYOR.
Yüzde 52 ÇOK ÖNEMLİ UMUTLAR VERİYOR..
Karabük Milletvekili Aday/Adayları YEREL SEÇİMLER ile GENEL SEÇİMLER arasında ki farkı analiz edecek yetenek/Siyasi deneyim ve öngörü sahibi insanlar elbet.
MHP’DE KARABÜK İÇİN KİMLER BAŞVURACAK..?
YENİ İSİMLERDEN SÖZ EDENLER VAR..
Milletvekili Adayları GENEL MERKEZ tarafından belirleniyor..

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR,İNCE BİR SİYASET UYGULAYARAK CHP’Yİ SİLKELİYOR..
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,çok ince bir Siyaset uygulayarak CHP’Yİ eleştiriyor,CHP’NİN Yerel Seçimlerde aldığı oy üzerinden sıkı eleştiriler getiriyor.
Bizim hissettiğimiz, AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR 7 Haziran Genel Seçimleri sırasında CHP ile MHP oylarını kendi Partilerinde hapsetme gayretinde.
YEREL SEÇİMLERDE,bilindiği gibi MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük’te 10-12 bin civarında CHP’Lİ OYU almıştı.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR,bunu dikkate alarak CHP’Yİ hedefine aldı ve CHP oylarını,CHP’DE hapsetmeye gayret ediyor,olası oy kaymalarını engellemeye çalışıyor.
Öyle sanıyoruz ki Sayın TİMURÇİN SAYLAR bu anlamda CHP’YE daha fazla eleştiri getirecektir,zira,CHP’LİLERDEN,MHP’YE OY kayması oluyor,ancak,MHP’LİLERDEN,CHP’YE fazla oy kayması olmuyor,hatta hiç mi hiç olmuyor..
MHP’LİLER KENDİ ADAYLARINDAN memnun olmadıkları zaman,büyük bölümü AK Parti’ye oy veriyor,eser miktarda da SP ile BBP bu oylardan nasipleniyor..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR çok ince bir strateji uyguluyor.
Seçimler strateji ile kazanılıyor zaten..

MHP KARABÜK’TE SEÇİMİ SAYIN CELAL BULUT İLE ZORLAYABİLİR,BU NOKTA DA EMEKLİ OYLARI,ÇOK ÖNEMLİ…
Geçtiğimiz gün MHP içinde,çeşitli kademelerde Siyaset yapmış bir kardeşimiz ile konuşuyorduk,MHP Milletvekili Aday/Adayları kimler olabilir,şansları ne olabilir gibi konulardan söz ediyorduk.
Söz EMEKLİLER Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT’TAN açıldı ve o kardeşimiz “MHP KARABÜK’TE SEÇİMİ TEK BİR İSİMLE ZORLAYABİLİR..” dedi,bizde kim o isim diye sorduk.
“GEÇENLERDE SİZİN GAZETEDE İSMİNİ YAZDINIZ.EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI Sayın CELAL BULUT..” dedi ve Karabük genelinde ki YÜZBİN EMEKLİ oyunu gündeme getirdi.
“BU OYLARA YÖNELİK,İLK KEZ FİİLEN EMEKLİNİN İÇİNDE VE BAŞINDA BİR İSİM ADAY OLACAK.EMEKLİ BUNA KESİNLİKLE KAYITSIZ KALMAZ..” gibi yaklaşımlar getirdi.
Sonra “AKILLARI SIRA POLİTİKA YAPTIKLARINI SANAN BAZI ÇEVRELER,BÖLGE OLAYINI GÜNDEME GETİRMEK GİBİ BİR ZAVALLILIK İÇİNDELER.O YÖNDE DE Sayın CELAL BULUT İSMİ ÖNEM KAZANIYOR..” yorumlarını yaptı.
“PEKİ SENCE ADAY/ADAYI OLUR MU..?” diye sorduk..
“GEREKLİ DESTEKLER VERİLİRSE NEDEN OLMASIN..” dedi.
O sözlerinden,en azından Sayın CELAL BULUT ile aralarında küçükte olsa bir görüşme geçtiğini sezinledik,ancak,üzerine gitmedik ve yine “MHP Sayın BULUT İLE KAZANAMASA BİLE,DİĞER ADAYLARIN HAYAL EDEMEYECEĞİ OYU ALABİLİR.KAZANMA ŞANSI BÜYÜK..” dedi.
Siyaset ve Siyasetçi ciddi bir arayışın içinde demek ki..

HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİ (HDP) KARABÜK’TE ÖRGÜTLENECEK Mİ,MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR..?
Ülkemiz Siyaset yaşamında en fazla konuşulan Parti halinde ki HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ Karabük’te örgütlenecek mi,ADAY GÖSTERECEKLERİ kesin,ancak,ÖRGÜTLENME noktasında ne yapacaklar.
HDP BÜYÜK POPÜLARİTE YAPTI..
Özellikle son günlerde “OYUMU HDP’YE VERECEĞİM..” diyen “VEREBİLİRİM..” diyen o kadar çok insana rastlıyoruz ki,öylesine büyük bir potansiyel gibi görünüyor ki HDP,hayret etmemek mümkün değil.
SÖYLEMLERİ İNSANLARI ÇEKİYOR ADETA.
İnsanların tek korktukları ETNİSİTE OLAYI..
HDP EŞ GENEL Başkanı Sayın SELAHATTİN DEMİRTAŞ,müthiş bir performans gösteriyor,çok düzgün konuşuyor,konuşmalarında eleştiri getirirken bile seviyesini kaybetmiyor,Parti Politikalarını çok iyi anlatıyor..
Kadrolarında çalışan insanlar arasında hiçbir ayırım yapmadıklarını anlatıyor,dini referansları ağır olan insanlardan,ateist insanlara,Türklerden ,Kürtlere,Ermenilere,Çerkez,Boşnak velhasıl aklınıza gelen her etnik kökenden insan olduğuna vurgu yapıyor.
Şimdi Ülke de herkes HDP BARAJI GEÇEBİLİR Mİ diyor..
Buna karşı “HDP’YE OY VERECEĞİM/VEREBİLİRİM..” sözleri artıyor.
HDP Karabük Örgütü kurulacak mı..?

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN UĞUR YILMAZ ; “ÇEVRE YATIRIMLARINI ZORUNLU OLARAK YAPIYORUZ..”
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın UĞUR YILMAZ,Çevre yatırımlarına büyük önem verdiklerine işaret ederek “ÇEVREYE İLİŞKİN ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPILIYOR..” dedi.
Bu yatırımları ZORUNLU OLARAK yaptıklarına da işaret eden Genel Müdür Sayın UĞUR YILMAZ “BİZ YAPMAYI İSTEMESEK BİLE İLGİLİ BİRİMLER BİZİ YATIRIM YAPMAYA MECBUR BIRAKIYOR.ZİRA HER SAAT DENETİM ALTINDAYIZ..” bilgilerini verdi.
Bacaların ilgili birimlerin sistemlerine bağlı olduğunu anlatan Genel Müdür Sayın UĞUR YILMAZ “BACALARDAN ÇIKAN DEĞERLER YÜKSELİRKEN,ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR.HABER VERİLİYOR.CEZALARI DA ÇOK YÜKSEK..” bilgilerini verdi.
O nedenle ÇEVRE YATIRIMLARININ hiçbir biçimde ve hiçbir zaman aksatılmasının mümkün olmadığına dikkat çekti ve “KARDEMİR ÇEVREYE SAYGI ÇERÇEVESİNDE HAREKET EDECEKTİR..” yolunda ifadelerde kullandı.
Bu nokta da “BİZDE KARABÜK’TE YAŞIYORUZ.ÇEVRE KİRLİ İSE BUNDAN BİZDE ETKİLENİRİZ.OLAYA O YÖNDEN BAKTIĞINIZDA DA,ÇEVREYİ İHMAL ETME LÜKSÜMÜZÜN OLMADIĞI ANLAŞILIR..” şeklinde espriler yaptı.
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın UĞUR YILMAZ iddialı.
ÇEVRE YATIRIMLARININ DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR.

SAYIN ÖMER AYAR,SİYASİ KALİTESİNİ BOZMADAN,AK PARTİ KURUMSAL KİMLİĞİ VE TÜZEL KİŞİLİĞİ ÇİZGİSİNDE..
Geçtiğimiz Cuma günü arkadaşları ile birlikte Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulunan,AK Parti İl eski Başkanı ve Milletvekili Aday/Adayı Sayın ÖMER AYAR Siyasi kalitesini bozmadan ve AK Parti Kurumsal kimliğini,Tüzel kişiliğini hep ön planda tutarak Siyasi çalışmalarını sürdürüyor.
KONUŞURKEN,ADETA,KILI KIRK YARIYOR..
Ettiği bir sözün,bir başka kişiyi ilzam edebileceğinden çekindiği,o zarafet içinde olduğu için SÖZLERİNİ TARTARAK/ÖLÇEREK ediyor ve bu kendisine kalite yönünden müthiş bir derinlik katıyor.
Sayın ÖMER AYAR hissettirmemeye çalışsa da,Milletvekili Aday/Adaylığından,MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA geçeceğinden emin bir görüntü veriyor.
6.5 Yıl AK Parti Yönetim kademelerinde bulunmuş,7.5 yıl Karabük İl Başkanlığı görevini yapmış bir isim ve kendisini seven/sevmeyen her insanın “ARDINDA TERTEMİZ BİR MAZİ BIRAKTIĞI..” dediği bir isim.
Şimdi Allah için konuşmak zamanıdır..
Sayın ÖMER AYAR noktasında EN KÜÇÜK BİR SPEKÜLASYON,EN KÜÇÜK BİR SÖYLENTİ,EN KÜÇÜK BİR DEDİKODU duyan var mıdır bu Kentte..
Cuma günü “DOSTLARIM,ARKADAŞLARIM..” dediği insanlarla Büromuza ziyarete geldi Sayın ÖMER AYAR,dikkat ettik,birlikte Siyaset yaptığım bu insanlar demiyor “DOSTLARIM/ARKADAŞLARIM..” sözlerini kullanıyor.
AK Parti bir dizi değerlere önem veriyor ve bu bağlamda Sayın ÖMER AYAR’DAN önce İL BAŞKANLIĞI yapmış Sayın HASAN BİLİR ile Sayın CUMHUR ÜNAL’I bu bağlamda Milletvekili yaptı bu Parti.
Sıra Sayın ÖMER AYAR’A gelmiş olabilir mi..?¨

AK PARTİ ADAY BELİRLEME SÜRECİ VE SAYIN ÖMER AYAR,SAYIN OSMAN KAHVECİ,SAYIN CUMHUR ÜNAL..
AK Parti Milletvekili Aday belirleme süreci çok ilginç,örneğin eski Milletvekilleri,halen Milletvekili olanlar,İl Başkanlığı yapmış isimler direkt SON ve ÜST KOMİSYONA değerlendirmeye gidiyorlar.
TEMAYÜL YOKLAMASINA GİRMİYORLAR..
ALT KOMİSYONU MÜLAKAT İÇİN GİRMİYORLAR.
ARA KOMİSYONA GİRMİYORLAR.
Direkt olana SON ve BELİRLEYİCİ KOMİSYONA giriyorlar,bu bağlamda Karabük Aday/Adayları Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın ÖMER AYAR ve Sayın CUMHUR ÜNAL bu kategori de yer alıyorlar.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU’NUN Başkanlığında ki SON ve BELİRLEYİCİ KARARI VERECEK Komisyona girecek bu üç isim.
Bu kategoride yer almayan 2 artı 2 artı 1,yani 5 Milletvekili Aday/Adayı ile bu kategoride yer alan Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın ÖMER AYAR,Sayın CUMHUR ÜNAL arasında SON ve BELİRLEYİCİ Komisyon 2 MİLLETVEKİLİ ADAYINI BELİRLEYECEK.
Biraz karmaşık gibi görünen bir sistem.
Ancak,çok olumlu sonuçlar verdiği kesin olan bir sistem..
AK Parti ADAYLARINI BÖYLE BELİRLİYOR..

2300 CİVARINDA CHP ÜYESİ 29 MART PAZAR GÜNÜ ÖNSEÇİM İÇİN “SANDIK BAŞINA GİDECEK..” HEYECAN ARTIYOR..
CHP İçinde Milletvekili Aday/Adaylığı başvuruları sona erdi ve Karabük için Sayın MUSTAFA AKAY,Sayın CEVDET AKAY ve Sayın FİKRET GÖKÇE başvuru yaptılar.
ÜÇ ADAY/ADAYI VAR CHP İÇİNDE..
Bu ÜÇ ADAY/ADAYINDAN,CHP Milletvekili Listesini oluşturacak İKİ İSİM 29 Mart Pazar günü Yapılacak ÖNSEÇİM ile belirlenecek ve 2300 CHP Üyesi Karabük MERKEZ ile İLÇELERDE sandık başına gidecekler..
CHP ÜYELERİ KİMLERİ ADAY YAPAR..?
LİSTENİN BİRİNCİ VE İKİNCİ SIRASINDA KİMLER YER ALIR.
Bu nokta da ÖNSEÇİME GİRECEK olanların ÖRGÜTLERE ve ÜYELERE “LİSTEDE YER ALSAK veya ALMASAK,BİRİNCİ veya İKİNCİ SIRADA YER ALSAK FARK ETMEZ,7 HAZİRAN TARİHİNE KADAR ADAYMIŞÇASINA ÇALIŞACAĞI SÖZÜNÜ VERMELERİ..” isteniyor.
BU SÖZÜ VERİP,TUTMALARI İSTENECEK ADAY/ADAYLARINDAN..
Bu haftadan itibaren CHP Karabük Milletvekili Aday/Adayları İLÇELERE DAĞILACAKLARDIR,Üyelerle,Örgüt Yöneticileri ile temaslar kurarak kendilerine oy verilmesi için gayret göstereceklerdir..
CHP MİLLETVEKİLİ LİSTESİ NASIL OLABİLİR..
Daha önce yine yazdık..
CHP’LİLER oy veremedikleri Aday/Adayı için üzülecekler sanki..

BÜTÜN PARTİLER ADAYLARINI BELİRLEMEYE ÇALIŞIRKEN,SAADET PARTİSİ BELİRLEDİ, SEÇMENE İNDİ, ÇALIŞIYOR..
Gördüğümüz kadarı ile bütün Partiler MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI veya bir adım öteye giderek Milletvekili Adayı belirlemeye çalışırken SAADET PARTİ bu işlemi tamamladı MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI belirledi.
SAADET PARTİSİ Seçim çalışmalarına başladı.
MAHALLELERİ BİR TUR GEZDİLER,seçmenle buluştular.
Şimdi ikinci/üçüncü tur hazırlıklarına başlıyorlar,ev/ev dolaşıyorlar,SAADET Partili hanımlar,SAADET Partili gençler müthiş bir çalışma içindeler..
Görünen “O PARTİDE UMUTSUZLUK YOK..”,görünen “O PARTİDE İNANMIŞLIK/ADANMIŞLIK ve BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİ VAR..” buna göre çalışıyorlar..
Müthiş bir çalışma düzeni var SP içinde..
Bu çalışmayı/çalışmaları başka bir Parti yapamaz..
AK Parti bir parça yapıyor gibi görünse de,yine SAADET Parti ölçeğinde yapamadığı kesin,SAADET Partisi her Üyesi,her ferdi ile ARAZİ ÇALIŞMALARINA katılıyor,ev/ev dolaşıyorlar.
Müthiş bir çalışma içindeler.

3 kişi görüş bildirdi

  1. yiğit

    350 davaları ne durumda biz iş akti fesihlerin ve ailelerimiz adına bilgilendirirseniz seviniriz saygılar İŞ AKTİ FESİHLER ADINA

  2. ENERJİ

    Talihsiz bir sezon yaşıyoruz. Sakatlıklar öncelikli problemimiz olsa da kritik maçlarda hakem hataları da buna eklendi. Balıkesir maçını hatırlayın, kendi kalelerine atılan gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, son dakika ofsayt golüne gol verildi. Bu 3 puan, bize nelere mal oldu. Aynı şekilde Konya’dan yediğimiz ofsayt golünü de aynı yan hakem devam ettirdi. Bu takımın ve gidenlerin kaderiyle oynayanlara denecek tek şey; “yazıklar olsun.”
    Lig Tv’de Şansal Büyüka Balıkesir maçını değerlendirdi, Konya maçındaki yan hakemin aynı yan hakem olduğunu, 6 maç ceza aldığını söyledi ve ilk defa alenen tepki gösterdi. Yönetici, Teknik Heyet, futbolcu ve taraftara sabır diledi. Şimdi buralarda olur muyduk? Yazık, gühah değil mi?
    Ben iyi bir futbol izleyicisiyim. Maçtan sonra hakem hatalarına sığınan kulüpleri de hiç sevmem. Maksatları kamuoyundan kendilerine gelebilecek hedefleri saptırmaktır. Ancak Yayıncı Kuruluşun tespiti neticesinde ilk defa bir hakem hatasının bu kadar tesadüfe denk gelmesine hayret ettim.
    Trabzon maçında, 2-1 öndeyiz, iki duran toptan gol yedik, 3-2 mağlup olduk. Normal yollarla gol bulamayan Trabzon iki faul aldı, iddia ediyorum biz faul yapmadık, onlar adı profesyonelce (emek hırsızlığı yaparak) faul aldı. Futbol detay oyunu, hata oyunu.
    Kasımpaşa maçında kaçan penaltı ve ardından Gaziantep maçında kaçan penaltı. Allahım, bu takımda duran topa vurma becerisi olan hiç mi adam yok. Rüya gibi, ne rüyası kabus gibi, hatta şaka gibi, Takım hala iyi oynuyor ve biz bu futbolla kümeye gidiyoruz.
    Herşeye rağmen bu hale geldik ise, Herşeye rağmen başarmalıyız ki, bizi daha çok alkışlasınlar. Çorlu’da, Mersin’de, Zonguldak’ta herşey aleyhimizeyken nasıl başardıysak yine başaracağız.
    Yılmaz Vural, seçenekler içinde kendini kabul ettirmiş en iyi Teknik Direktör. Tekrar Mavi Ateş ruhunu ateşledi. Başarılı olacağına da inanıyorum. Bizler neleri başarmadık ki?

  3. KARDEMİR

    GENEL MÜDÜR GELMEDEN BENİ ARADI BENİM REFARANSIMLA GELDİ DİYEN KISIM MÜDÜRÜ KİM?
    BU ZAMANA KADAR KAÇ BİN TON RAY HURDAYA ÇIKTI?
    BU KADAR HURDA ÇEKEN BİR ELEMANI YOLBULAN VE GÜLEÇ KENDİ İŞYERLERİNDE OLSA BU KADAR HURDA MALZEME ÇEKENİ İŞ YERLERİNDE TUTARLAR MI?
    BURASI KARDEMİR….
    BUNLARIN HESABINI KİM SORACAK Kİ????
    MÜHENDİS RAKAMLARLA KONUŞUR, AĞZI LAF YAPAN KENDİNİ ÖVENİ BİRŞEY SANIYORUZ….
    FAKAT RAKAMLAR GERÇEKLERİ RESMEN SÖYLÜYOR…
    YENİ GENEL MÜDÜR İNŞALLAH BAZI ŞEYLERİ GÖRÜR DİYE UMUT EDİYORUZ…
    SON 5 YILDA BAŞARILI MÜHENDİSLER KÜSTÜRÜLDÜ, BİR KISMI YURT DIŞINDA BİR KISMI YURT İÇİNDE BU SEKTÖRDE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR…
    MAALESEF KISIM MÜDÜRLERİNE HİÇ BİR İTİRAZI OLMAYAN HER GELENE DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ DİYEN BAŞ MÜHENDİS YAPTIKLARINA DA 7 BİN TL CİVARINDA MAAŞ VERİYORLAR HEM AYIP VALLAHİ HEM GÜNAH…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Gölgeyim Ben” Karabük’te okuyucusuyla buluşuyor

Yayın: 29.03.2024 16:54
Paylaş:
A+ A-

The Poet House tarafından yayımlanan mini kitapta Tuğba Turan’ın “Gölgeyim Ben” adlı hikayeleri İsmail Sertaç Yılmaz tarafından çizilen illüstrasyonlarla bir araya getirildi.

Karabük’te polisiye ve gerilim türünde kitap yazan Tuğba Turan, güçlü kalemiyle yeni bir başarıya imza attı. Karabük’ün yetenekli yazarı Tuğba Turan, bu kez okuyucusunu dört hikayede buluşturuyor. Hikayelerinde, kadınların erkeklerin gölgesinde kalmaktan çıkıp, kendi güçlerini keşfetmelerine vurgu yapıyor. Karakterinin gölge üzerinden güçlenmesi, aslında kadınların toplumda ikinci planda tutulduğu, bastırıldığı ve görmezden gelindiği gerçeğini simgeliyor. Ancak bu hikayeler, kadınların içlerindeki gücü keşfetmeleri ve erkek egemen topluma karşı mücadele vermeleri üzerinden umut ve ilham veriyor. Gölgelerden güç alan anti-kahramanın, kadınların kendilerini güçlü ve değerli hissetmelerine yönelik bir metafor olması da bu mesajın önemli bir parçasını taşıyor. Bu hikayeler, kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarını, seslerini duyurmalarını ve adalet arayışlarında korkusuzca ilerlemelerini konu alıyor. Bu sayede, kadınların erkeklerin gölgesinde kalmayı reddederek kendi ışıklarını yakmaları ve hayallerine doğru ilerlemeleri teşvik ediliyor.

Bu kitap aynı zamanda sakin kitap ‘slow book’ projesi, hızlı tüketilen kitaplara karşı bir başkaldırı niteliği de taşıyor. Hikayelerinde gücünü gölgeden alan anti-kahramanın yaratıcısı Turan, kitabında şu ifadelerde bulunuyor: “Ben yoklukla güçlendim. Hiçlikten doğdum. Bir kadının içine düşerken zevk veren, düştükten sonra istenmeyen bir bebek gibi, boşluğu doldurdum. Ben oldum” sözleriyle karakterinin iç dünyasını anlatarak, kadınların sessizliklerine ses katmayı hedefliyor.

“Gölgeyim Ben”, kadınların güçlenme sürecini ve adalet arayışını ele alan etkileyici hikayelerle dolu bir kitap olarak okuyucularla buluşacak. Bu kitap ile Yazar Tuğba Turan’ın Karabük ve Türkiye genelinde edebiyata ve sanata farklı bir bakış açısı getireceğinin mesajı veriliyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)