Her Telden (9.Nisan.2018)

Her Telden (9.Nisan.2018)

Yayın: 08.04.2018 23:24 |Güncelleme: 09.04.2018 20:10
Paylaş:
A+ A-

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİ İLE BİRKAÇ GÜN BERABER OLAMAMIŞTIK,O SÜREÇTE,TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM KULİSLERİ HIZLANMIŞ..
Sağlık sorunları nedeni ile 10 gün kadar sizlerden ayrı kalmıştık,o süreçte,Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçim kulislerinde çok önemli hızlanmalar olmuş.
Öncelikle AK Parti,ÇELİK-İŞ Sendikası TEMSİLCİ değişikliği sürecinde gösterdiği tepkiyi,TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimleri noktasında eyleme taşıyarak Sayın MEHMET MESÇİER’İ sahaya sürdü ve adeta “BİZİM ADAYIMIZ Sayın MESÇİER..” mesajını verdi.
Sayın MESÇİER’İN gelecekte yapacağı YATIRIMLAR nedeni ile bu işi hayli gönülsüz kabul ettiğine ilişkin,çok güçlü sinyaller geliyor ve zoraki de olsa Sayın MEHMET MESÇİER Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday gösterildi/gösteriliyor..
Bu arada,halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan ve görev süresi içinde, çok küçük bir kesimin dışında,çok geniş kesimlerin takdir ve beğenisini kazanan çalışmalar yapan Sayın TUNCAY ÖZCAN’A karşı takınılan tavır ciddi eleştiriler almadı da değil yani..
Üretken,verimli bir çalışma temposu içinde,çok önemli hizmetlere imza attığı kabul edilen Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN,özellikle AK Parti cenahından gelen ve biraz detaylı düşünülünce HAKSIZLIĞA UĞRADI denilebilecek tutum,geniş bir kesimde reaksiyon yaratmış gibi görünüyor..
Şimdi MESLEK KOMİTELERİ için büyük bir kulis çalışması var.
Adaylar işyerlerini ziyaret ederek OY İSTİYORLAR..
Şu işsizlikten yakınılan dönemde,işyerleri kulisçilerle şenleniyor.

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI KULİSLERİNİ İYİ İZLEYEN ÇEVRELER ; “BU SEÇİMLER BÜYÜK SÜRPRİZLERE GEBE GİBİ GÖRÜNÜYOR..”
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN en eski Üyeleri arasındayız,şimdiye kadar BİRKAÇ ADAYLI SEÇİMLER yaşadık,ancak,ömrümüzün hiçbir noktasında böylesine enteresan bir seçim süreci hiç mi hiç yaşamadık,görmedik.
AK Parti,ÇELİK-İŞ Sendikası TEMSİLCİ DEĞİŞİMİNDE gösterdiği tepkiyi,TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimlerinde eyleme dönüştürdü ve sahaya inerek Sayın MEHMET MESÇİER’İ Yönetim Kurulu Başkanlığı için sahaya sürdü.
SONUÇTA BİR SEÇİM YAŞANACAK ELBET ve buna karşılık “BENİM OYUM KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL. HELE BİR MECLİS ÜYESİ SEÇİLEYİM, BU KONULARI O ZAMAN YENİDEN GÖRÜŞÜRÜZ..” anlamında tepkisel görüş dile getiren çok sayıda dostumuza rastladık.
“BU SEÇİM BÜYÜK SÜRPRİZLERE GEBE..” diyen sayısı oldukça fazla.
Kulislerde Sayın MEHMET MESÇİER isminin dışında birçok isim telaffuz ediliyor,özellikle MECLİS BAŞKANLIĞI noktasında o kadar çok isim var ki ,emin olun,23 MECLİS ÜYESİ’NDEN çok daha fazla isim var ortalıkta..
Bu arada,özellikle AK Parti bünyesinde uzun süre görev almış ve halen AK Parti sempatizanı olan bir kardeşimiz “KEŞKE PARTİ Sayın EMİN DEMİR ÜZERİNDE KARAR KILMIŞ OLSAYDI..” gibi bir ifade kullandı..
Gerçekten iyi olurdu,Sayın EMİN DEMİR verimli bir çalışma dönemi geçirirdi..

“KEŞKE SAYIN EMİN DEMİR ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMA OLSAYDI..” DİYEN AK PARTİLİ “SAYIN MEHMET MESÇİER BÜYÜK YATIRIM ARİFESİNDE..”
“AK PARTİ, MADEM BU SEÇİMLERE GİRECEKTİ,KEŞKE Sayın EMİN DEMİR İSMİ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMIŞ OLSAYDI..” diyen ve AK Parti içinde çok önemli hizmetleri olmuş bir kardeşimiz ilginç görüşler dile getirdi..
Örneğin “Sayın MEHMET MESÇİER ÇOK KALİTELİ BİR İSİM.ÇOK DÜZGÜN BİR KARDEŞİMİZ.ANCAK ÇOK BÜYÜK YATIRIMLARI VAR.ODA SEÇİMİ SONUCU GÖREVE GELİRSE BU YATIRIMLARI AKSAYABİLİR GİBİ BİR KUŞKUM VAR..” görüşlerini dile getirdi.
“O ZAMAN Sayın TUNCAY ÖZCAN’I NEDEN DÜŞÜNMÜYORSUN..” diye sorduk,”AK PARTİ İL YÖNETİMİNDE,MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNMUŞ OLAN Sayın ÖZCAN,PARTİ İÇİNDEN BİR DİRENÇLE KARŞILAŞTI,BENİMLE BİR İLGİSİ YOK..” falan gibi görüşler dile getirdi..
“Sayın EMİN DEMİR,ANKARA’YI ÇOK İYİ BİLİYOR.TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK,BAŞLAYAN VERİMLİ ÇALIŞMALARI AKSATMADAN DEVAM ETTİRİRDİ..” gibi ifadeler kullandı..
“PEKİ Sayın EMİN DEMİR,TİCARET ODASI ÜYESİ Mİ..?” diye sorduk,”BEN ÜYESİ OLDUĞUNU BİLİYORUM..” dedi ve Sayın EMİN DEMİR deneyim , birikim,çalışma azmi,gayreti olarak,en önemlisi temsil noktasında ÜST DÜZEY bir insandır.
Olabilirdi elbet,ancak,şu saatten sonra ne olur bilemeyiz elbet..

MÜSİAD KARABÜK ŞUBE BAŞKANI SAYIN AHMET NUR “TSO KULİSLERİNDE İSİMLERİ GEÇENLERİN TAMAMINA YAKINI BİZİM ÜYEMİZ..” DİYOR
Geçtiğimiz Cuma günü MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Sayın AHMET NUR ve birkaç arkadaş sohbet ediyorduk,Sayın AHMET NUR konuyu TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimlerine getirdi..
“KULİSLERDE İSMİ GEÇEN KARDEŞLERİN,HEMEN HEPSİ DE BİZİM ÜYEMİZ.ÜYELERİMİZ ARASINDA NASIL BİR TERCİH YAPARAK,ŞU ADAYA DESTEK VERİYORUZ,GİBİ BİR TAVRIN İÇİNDE OLABİLİRİZ..”dedi.
“BELİRLİ ÇEVRELER,SANKİ AK PARTİ İLE MÜSİAD ARASINDA BİR ÇEKİŞME,BİR DİDİŞME VAR GİBİ HAVA YARATMAK İSTİYORLAR.OYSA Kİ BİZİM HİÇBİR TAVRIMIZ YOK,KALDI Kİ,AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞTA OLMAK ÜZERE,BİZİM TARAFSIZ OLDUĞUMUZU ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERDE BİLİYOR..” falan dedi.
“ÇOK İLGİNÇTİR,KULİSLERDE İSMİ GEÇENLERİN TAMAMINA YAKINI MÜSİAD ÜYESİ,BUNLHARIN ARASINDAN,BİZİM ŞU İSMİ DESTEKLİYORUZ ŞU İSİM ADINA KULİS YAPIYORUZ GİBİ BİR TAVIR İÇİNE GİRMEMİZ DÜŞÜNÜLEBİLİR Mİ..?” diye sordu.
Kaldı ki,Sayın AHMET NUR’UN anlattıklarının “SATIR ARALARINDAN..” en azından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile bu konuda bir görüşme yaptığı ve sessiz/tarafsız kalmaları gibi bir telkin aldığı izlenimini de edinmedik dersek yalan olur..
Böyle bir izlenim aldığımızı açıkça söylememiz gerek yani.

HUZURUMUZ,GÜVENİMİZ,EMNİYET İÇİNDE YAŞAMAMIZ İÇİN 7/24 GÖREV BAŞINDA OLAN “POLİS TEŞKİLATININ 173.KURULUŞ YILI..”…
Akşam evinizde,yastığınıza başınızı huzur,güven,emniyet içinde koymanız için,gündüz işyerinizde kendinizi rahat hissetmeniz,herhangi bir korku içinde olmamanız için 7/24 görev başında olan POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ kutlamaları bugün başlıyor.
Başka İl Emniyet Müdürü Sayın MEHMET EMİN AKAY olmak üzere fedakarca görev yapan TÜM POLİS TEŞKİLATI mensuplarını en içten,en kalbi duygularla kutluyoruz.
Özellikle KARABÜK POLİS TEŞKİLATI eksik personel kadrosuna karşın,mükemmel bir hizmet veriyor,İl Müdürü Sayın MEHMET EMİN AKAY ve mesai arkadaşları gecelerini/gündüzlerine katarak çalışıyorlar..
NİCE/NİCE 173.KURULUŞ YILDÖNÜMLERİ kutlarlar inşallah..
HUZURUMUZ,GÜVENİMİZ bu fedakar kadrolara,o kadrolarda ki insanlara emanet..
ALDIKLARI EMANETİ MÜKEMMEL KORUYORLAR,ESİRGİYORLAR..
Tüm EMNİYET CAMİASINI,tekrar/tekrar kutluyoruz,kolay gelsin diyoruz..

KARABÜK BELEDİYESİ “ESNAF GÜNLERİ,KENTİ MEYDANI’NDA BAŞLIYOR..” VE ESNAFIN ELİNDE Kİ MEVSİMSEL MALLARIN PAZARLANMASI..
Sanıyoruz şubat ayı içinde Karabük Belediyesi’nin KENT MEYDANI’NDA ESNAF GÜNLERİ düzenleyeceği noktasında bilgiler vermiş, yazılarımız olmuştu.
KARABÜK BELEDİYESİ ESNAF GÜNLERİ DÜZENLENİYOR..
KARABÜK KENT MEYNANI’NA derli toplu bir çadır kuruldu ve Karabük Esnafları burada 20 gün kadar MEVSİMSEL DÖNÜŞÜMÜ olan mallarını pazarlayacaklar ve bir anlamda,o alan OUTLET ÇARŞISI gibi bir işlev görecek.
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz süreçte ESNAF ZİYARETLERİNDE bulunmuştu,buralardan aldığı izlenimler sonucu KARABÜK ESNAF GÜNLERİ düzenlemesi yoluna gidildi..
Ayrıca,KARABÜK ESNAF GÜNLERE sürecinde insanların evlerinden çıkmaları,akşam saatlerinde,bir anlamda OUTLET ÇARŞISI gibi işlev görecek olan KENT MEYDANI’NA gelmeleri de temin edilecek.
Sanıyoruz ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MÜZİK YAPACAKLAR..
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, ticaret aleminden geliyor,bu kesimin sorunlarını çok/çok iyi biliyor ve işte ESNAF GÜNLERİ uygulaması ile piyasaları,bir anlam da OUTLER ÇARŞISI gibi işlev görecek bir düzenleme ile hareketlendiriyor,canlandırıyor..
Düzenleme gerçekten mükemmel olmuş..
Bir İŞPORTACILAR ÇARŞISI gibi değil,OUELET ÇARŞISI gibi görünüm var..
Karabük ESNAFINA hayırlar getirmesini diliyoruz ve getirecektir de diyoruz..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI,45 BİN CİVARINDA ÜYESİ VE BU ÜYELERİNE SAĞLADIĞI SOSYO/ EKONOMİK HAKLAR İLE BÜYÜME SÜRECİNE GİRDİ..
KURULUŞ YERİ Karabük olan ve Karabük yaşayanları açısından çok önemli bir yeri olduğu kabul edilen ÇELİK-İŞ Sendikası, yaşadığı onca badireli günlerden,onca sıkıntılı süreçlerden başarılı bir biçimde sıyrılmasını,geçmesini bildi.
BİLENLER BİLİR,şahsen biz HAYATIN HER ALANINDA hep/her zaman ÇELİK-İŞ Sendikası’nın yanında/desteğinde yer almaya çalıştık,büyük baskılara,tehditlere rağmen bu çizgimizden milim sapmadık.
ÇELİK-İŞ Sendikası TÜRK SENDİKAL hareketinde bir MİHENK TAŞI olmuştur,o badireli,o sıkıntılı günleri aştı ve Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ile Şube Başkan ve Yöneticileri ile BÜYÜME SÜRECİNE girdi..
DİLERİZ BU SÜREÇ DEVAM EDECEKTİR..
ÇELİK-İŞ Sendikası KARABÜK ÖZELİNDE büyük sıkıntılar yaşadı,ÇELİK-İŞ Sendikası İSKENDERİN ÖZELİNDE büyük sıkıntılar yaşadı, hamd olsun bir sıkıntıların hepsini de aşmayı başardı..
Sayın CENGİZ GÜL’DEN Genel Başkanlığı devir alan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Yönetim Kurulu Üyeleri,şimdi BÜYÜMENİN YENİ İŞYERİ ve ÜYE KAZANMANIN mücadelesini başarı ile yürütüyorlar..
Yeni BİNALAR,GAYRIMENKULLER EDİNİYORLAR..
VE geleceğe böylece güvenle bakacak bir ortam yakalamaya çalışıyorlar..

KARABÜK SAĞLIK SEKTÖRÜNDE,YENİ BİR DEVLET HASTANESİ YAPILMADIKTAN SONRA, ŞİKAYETLER, MEMNUNİYETSİZLİKLER HİÇ BİTMEEEEZ..
Gazetemiz İNTERNET SAYFASINDA,yer alan HER TELDEN KÖŞESİNE gönderilen yorumlar,KARABÜK YAŞAYANLARININ derdini/sorununu döküp çözümler ürettiği bir alan haline geldi.
ÇOK DÜZEYLİ YORUMLAR GELİYOR..
Elbet düzeyi düşük,hakaret yorumlarda gönderiliyor,ancak bunların bir bölümünü süzgeçten geçirerek YAYINLAMIYORUZ,istiyoruz ki bu yorumu yazan HUKUKİ SORUMLULUK altına girmesin..
Son günlerde ŞİRİNEVLER HASTANESİ ile ilgili çok yoğun yorum geliyor..
YEMEK NOKTASINDA yaşandığı ileri sürülen sorunu BAKANLIK DUYURDU..
Şimdi,mütevazi olarak,biz diyoruz ki ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NİN Salonlarını ATLAS/İPEK kumaşlarda donatsanız,TUVALETLERİNİ altınla kaplatsanız yakınma,şikayet bitmeeez,bunu iyi bilin YENİ BİR DEVLET HASTANESİ YAPILMADIKÇA şikayetler bitmeeez..!
Siz KARABÜK’ÜN TÜM HASTANELERİ YIKIP,YER İLE YEKSAN EDİN..
Sonra,belki AYNI HEKİM SAYISINA,BELKİ AYNI YATAK KAPASİTESİNE veya bunlardan çok daha fazlasına sahip TEK BİR HASTANEYE, Karabük yaşayanlarını mahkum edin,böyle bir ortamda YAKINMALAR BİTMEEEEZ..!!
ÜLKEMİZDE “TEKÇİ ANLAYIŞ..” HANGİ ALANDA HÜKÜM SÜRÜYOR Kİ..
Karabük’te SAĞLIK SEKTÖRÜNDE hüküm sürsün..

KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANACAK GİBİ DURUYOR VE HAKAN AYVAZ İLE BİR/İKİ İSİM OLAYI..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN ibra edilmeyen ve Kulübü 190 küsur milyon lira borcun altına sokan DÖNEM İLE İLGİLİ çok önemli gelişmelerin yaşandığına ilişkin bilgiler geliyor..
Olayın bu noktasında,KARDEMİR KARABÜKSPOR için yaşanan gelişmelerde BÜTÜN GÖZLERİN ÇEVRİLDİĞİ tek isim gibi görünen HAKAN AYVAZ ile bir/iki isim üzerinde yoğunlaşma var.
HAKAN AYVAZ’IN, paralel çalıştığı, Kamuoyu tarafından yaygın bir inanış içinde olunan SERMAYE GRUBU tarafından da “TERK EDİLDİ..” veya “TERK EDİLEBİLİR..” gibi söylentiler çoğaldı/hızlandı..
KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA ÖNEMLİ GÜNLERİN ARİFESİNDEYİZ..
O tutanaklarla yapılan harcamaların GİRESUNSPOR ile ne ilgisi olabilir ki,o paralar GENÇ TAKIM DEPLASMAN GİDERİ olarak ödenmiş,yoksa GİRESİNSPOR’A deplasmana mı gitmişti GENÇ TAKIM.
Sonra da GİRESUNSPOR’UN hocalarından birisi KARABÜKSPOR’UN başına getirildi,daha sonra,görevinden alındı falan,neler/neler yaşadı bu CANIIIM KARABÜKSPOR değil mi..
Sonunda da EKONOMİK BATAKLIĞI SAPLANDI,İnşaallah buradan çıkar..

3 kişi görüş bildirdi

  1. Allah rızası için yazıyorum

    Ahmet bey sizi ve gazetede çalışan arkadaşlarını tebrik ederim bütün her insanın evinde eşi anası babası çocukları var bazı yorumlar gerçekten ağır yazılıyor onlara müsade etmiyorsynuz bugün muthullah yolbulan vefat etti allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bunlar ilgili epeyce yorum gelir ne olursa olsun iyidir kötüdür ama karabüke kardemire elinden geldiğince yardım etmiştir sizden ricam böyle yorumları yayınlamayınız

  2. Mekanı cennet olsun

    Mutullah Yolbulanın vefatını üzüntüyle öğrendim Allah mekanını cennet etsin.İsmi Karabük Üniversitesinde,Kardemirde ebediyyen yaşayacak bir insan Allah taksiratını affetsin geride kalanlarına ve Kardemir işçilerine başsağlığı dileriz,

  3. Artık birşeyler yapmalı

    Türkiyenin en önemli sanayicilerinden biri olan Muthullah Yolbulan amcamız vefat etti.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun,geride kalanlara da Allah sabır versin.
    Ahmet Bey,Devlet hastanesiyle ilgili siz köşenizde defalarca yazdınız.Karabüklüler olarak bizde yorumlarımızla size eşlik etmeye çalışıyoruz.Çözüm belli Devlet hastanesi yapılmadan bu sorunlar yumağı kar topu gibi büyüyüp gidecek ve olan Karabük halkına olacak.Ahmet Bey,tekrar SORUYORUZ,Değerli yöneticilerimiz neden bu konuda açıklama yapmıyorsunuz.Neden susuyorsunuz.Karabük halkı sizden cevap bekliyor.Karabük halkı eski yıkılan yere diş hastanesi değil,devlet hastanesi istiyordu ama sizin isteğiniz oldu.
    Ahmet Bey,Bu insan hayatı,sağlık öncelikli olması gerekiyor.Cevap alana kadar Karabükümüz için sormaya devam edelim.Size de Allah sağlık versin.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

YSK Başkanı Yener: 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazır vaziyetteyiz

Yayın: 29.03.2024 14:29
Paylaş:
A+ A-

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, “Yüksek Seçim Kurulu il ve ilçe seçim kurulları son hazırlıklarını yapmış ve şu an itibariyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere hazır vaziyetteyiz.” dedi.

Yener, YSK’yi ziyaret eden Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Seçim Gözlem Misyonu heyetini ağırladıktan sonra, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecine ilişkin çalışmaların ne durumda olduğuna dair soru üzerine Yener, “31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan seçimlerle ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu il ve ilçe seçim kurulları son hazırlıklarını yapmış ve şu an itibariyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere hazır vaziyetteyiz.” diye konuştu.

Yener, seçimlerin Türk halkına ve demokrasiye hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün de Yüksek Seçim Kurulu’nda, ziyarete gelen Avrupa Parlamentosu’ndan heyeti ağırladık. Onlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Şu an için bizler ve tüm ülke seçimlere hazır. Sağlık huzurlu bir seçim ortamı diliyoruz. Sorunsuz bir şekilde seçimlerin tamamlanacağını umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YSK Başkanı Yener, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin YSK tarafından iptal edildiği hatırlatılarak, bu seçimlerde aynı durumun yaşanmaması için alınan güvenlik önlemlerine ilişkin soruyu da şu an itibarıyla il ve ilçe seçim kurullarıyla ülke çapında seçimlerin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Yener, “Bundan sonra vatandaşlarımızın da 31 Mart 2024 tarihinde sandığa gidip oylarını kullanmalarını diliyoruz. Şu an için söyleyeceklerimiz bunlardan ibarettir. Biz son iki günde çalışmalarımıza ve kurul toplantımıza devam ediyoruz.” dedi.

İftar vaktindeki oy sayım ve döküm çalışmaları

YSK’nin, 31 Mart’taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin “oy sayım ve döküm işlemlerinin aralıksız yapılması gerektiğini” bildirmesine ilişkin kararı hatırlatılan Yener, 1973’deki seçimlerin de ramazan ayına denk geldiğini hatırlattı.

YSK’nin seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum olduğunu bildiren Yener, şunları kaydetti:

“Yasal düzenleme de ‘seçim, iş ve işlemlerinin aralıksız devam edeceğini’ düzenlediği için Yüksek Seçim Kurulu da dün almış olduğu kararda, seçimler bittikten sonraki ‘oy sayım ve döküm işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini’ hüküm altına almış ve bu konuda il ve ilçe seçim kurullarının sandık kurullarının tereddütlerini gidermiştir. Bu durumda ramazan ayında oruçlu sandık görevlilerinin herhangi bir zorlukla karşılaşacağı sonucunun çıkarılmaması gerekir. Biz inanıyoruz ki tüm siyasi partilerimiz sandık görevlilerinin bu konudaki ihtiyaçlarını gidereceklerdir. Aynı zamanda da oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir.” (AA)