Her Telden (9.Nisan.2019)

Her Telden (9.Nisan.2019)

Yayın: 08.04.2019 23:05 |Güncelleme: 09.04.2019 08:49
Paylaş:
A+ A-

DSİ KARABÜK ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN YASİN DEVRİM VE DÖNEMİN AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR’İN EMEKLERİ VE ARAÇ ÇAYI..
Karabük’ün en büyük sorunları arasında yer aldığını,herkesin kabul ettiği,ARAÇ ÇAYI İnşaallah düzenlenecek,Karabük’ün gurur duyacağı bir güzelliğe kavuşacak.
DSİ Karabük Şube Müdürü Sayın YASİN DEVRİM ve Dönemin AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR geçmişte çok büyük mücadele verdiler ve ARAÇ ÇAYI DÜZENLEME PROJE İHALESİ yapıldı.
Haritalar çıkartıldı,DSİ Genel Müdürlüğü onayladı,şimdi HAZİRAN/TEMMUZ Ayları içerisinde ARAÇ ÇAYI DÜZENLEME PROJELERİ hazır hale gelecek/getirilecek.
Bu projelere uygun şekilde SAFRANBOLU ve KARABÜK Belediyeleri YER TESLİMİ yapacaklar,hazırlanan projeler ihale edilerek KAZMA VURULACAK ve Karıt Köyü civarından YENİCE IRMAĞINA kadar ARAÇ ÇAYI düzenlenecek.
KASTAMONU’YA gidenleriniz vardır..
Geçmiş yıllarda rezil gibi duran KARAÇOMAK DERESİ nasıl düzenlenmiş ve ne kadar temiz görenler,bilenler vardır ve İnşaallah ARAÇ ÇAYI’DA o ölçü de temiz,güzel ve bakımlı bir hale gelecek..
PROJELER SÜRATLE HAZIRLANIYOR,SEVİNMEMEK MÜMKÜN MÜ..?
ARAÇ ÇAYI etrafından yepyeni güzellikler kazanacak Karabük.

ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ NOKTASINDA,SAFRANBOLU VE KARABÜK BELEDİYELERİ “YER TESLİMİ YAPACAK..” VE BELEDİYE MECLİSLERİ..
ARAÇ ÇAYI düzenlemesi için Safranbolu KARIT Köyü ile Karabük YENİCE IRMAĞI arasında projeler hazırlanıyor,bu projelerden sonra KARABÜK ve SAFRANBOLU Belediyeleri “YER TESLİMİ..” yapacaklar.
Bilindiği gibi Safranbolu Belediye Başkanlığı görevine Mimar Sayın ELİF KÖSE seçildi ve görevde yeni sayılır,acaba bu nokta da bir sıkıntı çıkar mı gibi bir kuşku var.
Konu ile ilgili çevrelerde böyle bir kuşku bulutu sezinliyoruz.
Ayrıca KARABÜK Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,yeniden seçildi ve bu konuları yakından bilen,izleyen bir isim olarak görülüyor,konuya yakın çevreler “ACABA BELEDİYE MECLİSİ İLE BU KONULARA İLİŞKİN BİR SIKINTI ÇIKAR MI..?” kuşkusunu dile getiriyorlar.
Biz,ne SAFRANBOLU’DA,ne KARABÜK’TE en küçük bir sıkıntı çıkacağına ihtimal vermiyoruz,en küçük bir tereddüt,sıkıntı yaşanacağını tahmin etmiyoruz.
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ konuları araştıracaklardır kuşkusuz..
Böyle büyük bir konuda hiçbir sıkıntı yaşanacağını sanmıyoruz.

DIŞ ÜLKELERE SATILIP,İŞLENMİŞ OLARAK GERİ ALINAN,MARZİNÇ ÇİNKO HAMMADDESİ VE KARABÜK’E ÇİNKO ÜRETİM TESİSİ KURULMASI İŞİ..
Karabük’te kurulu MARZİNÇ Tesisi ÇİNKO HAMMADDESİ üretiyor ve ürettiği bu hammaddeleri YURT DIŞINA satıyor,daha sonra da,İŞ TERSİNE İŞLİYOR ve hammadde olarak satılan bu ürünler,İŞLENİP YURDUMUZA GERİ SATILIYOR..
EMME/BASMA TULUMBA GİBİ BİR SİSTEM İŞLİYOR yani.
Ayrıca Ülkemizin HAKKARİ Civarında,bol miktarda ÇİNKO HAMMADDESİ yataklarından söz ediliyor ve buralardan çıkan hammaddeler de ÇİN ÜLKESİNE satılıp,oralarda işlendikten sonra YURDUMUZA DÖVİZ KARŞILIĞI satılıyormuş.
Şimdi KARABÜK ÇİNKO ÜRETİM TESİSİ kurulmasına ilişkin bir çalışmadan söz ediliyor,bu tesisin fizibilite çalışmaları yapılıyormuş ve MARZİNÇ Üretimi çinko hammaddesi ve Hakkari’den getirtilecek hammaddenin KARABÜK’TE İŞLENMESİ SÖZ KONUSU.
Ülkemiz,YURT DIŞINDAN yıllık 300 bin ton çinko alıyormuş.
Düşünün ki,MARZİNÇ Çinko Hammaddesi üretiyor,yıllık ON MİLYONLARCA DOLARA bu ürettiği hammaddeyi YURT DIŞINA satıyor,daha sonra ÜLKEMİZ Yurt dışında YÜZ MİLYONLARCA DOLAR ödeyip, geriye,İŞLENMİŞ ÇİNKO alıyor..
BU çark KARABÜK’E kurulacak bir FABRİKA ile durdurulabilir mi..?
Böyle bir düşünce olduğunu biliyoruz,hem ciddi bir düşünce var.

MARZİNÇ A.Ş.YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GENEL MÜDÜRÜ “ ÇEVRE KİRLİLİĞİNE EN KÜÇÜK BİR OLUMSUZ KATKIMIZ YOK,İSTEYEN BAKAR.”
Bir/iki kez daha yazdık,MARZİNÇ Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın AYHAN İLERİ,Sayın NECDET UTKANLAR,Sayın CENK AKTAN,Sayın HALUK ÖZCAN ve Genel Müdür Sayın METİN ÖZCAN ile uzunca bir görüşmemiz oldu.
“ÇEVRE KİRLİLİĞİNE,SU VE TOPRAK KİRLİLİĞİNE EN KÜÇÜK OLUMSUZ BİR KATKIMIZ YOK.İSTEYEN İSTEDİĞİ UZMAN KİŞİLERLE VEYA KENDİSİ GELİR TESİSLERİ GÖRÜR,İNCELER.KENDİMİZE BU KADAR GÜVENİYORUZ..” dediler.
Daha sonra da “BU KONUDA BİLİP/BİLMEDEN KONUŞAN,AHKAM KESENLER OLABİLİR.ANCAK BİZİM TESİSİMİZ ÜLKENİN EN BÜYÜK ÇEVRE DOSTU BİR TESİSTİR.BIRAKIN ÜLKEMİZİ,DÜNYA ÜZERİNDE BÖYLE ÇEVRE DOSTU TESİS SAYISI AZDIR..” gibi görüşler dile getirdiler.
CİDDİ BİR İHRACAT YAPIYORLARMIŞ.
Ancak,bir üzüntülerini sezinledik ve “BİZ ÇİNKO HAMMADDESİ ÜRETİP BELİRLİ BİR DÖVİZ KARŞILIĞI YUR DIŞINA SATIYORUZ.SONRA YURT DIŞINDA İŞLENMİŞ BU HAMMADDEYİ BİRKAÇ MİSLİ DÖVİZ VEREREK YURDUMUZA GERİ ALIYORUZ,ALAN FİRMALAR VAR..” diyorlar..
Bir ÇİNKO ÜRETİM TESİSİ KURULMASI gereğinden söz ediyorlar..
Bu nokta da KARABÜK EN İDEAL ÇİNKO ÜRETİM TESİS yeri,diyorlar..

DÜN SABAH,ESKİ KARABÜK DEVLET HASTANESİ’NİN OLDUĞU YERDE “HASTANE TAKSİ DURAĞI’NDA BİR DOST İLE SOHBET ETTİK..”YAKINMA
Dün sabah,KARABÜK ESKİ DEVLET HASTANESİ yanında bulunan TAKSİ DURAĞINDA aracı olan bir dost ile ayak üzere sohbet ettik ve “ESKİ İŞ YOK.ESKİ İŞLERİMİZ BİTTİ ARTIK AHMET BEY..” dedi.
Devlet Hastanesi’nin gidişi ile ÇOK GENİŞ BİR ALANIN GÖÇTÜĞÜNÜ anlattı,daha sonra da önemli bir tespitte bulundu ve “BURAYA GELENLER ,DAHA SONRA,AĞIZLARINDA FINDIK KADAR BİR PAMUKLA ÇIKIP GİDİYORLAR..” dedi.
“AĞIZLARINDA FINDIK KADAR BİR PAMUKLA ÇIKIP/GİDİYORLAR..”
Bu söze gerçekten çok güldük ve O Dostumuz “BURAYA FAKÜLTE YAPILACAK DİYE SÖZ VERDİLER,HANİ NE OLDU..?” diyerek çok geniş bir kesimin kandırıldığını söyledi..
“AHMET BEY,ESKİ İŞLER NERDEEE.O DÖNEM BİTTİ..” dedi.
“YALNIZ BİZİM DEĞİL,BURALARIN İŞİ BİTTİ,HEP BİRLİKTE GÖÇERTTİLER..” dedi.
AĞIZ/DİŞ HASTANESİ çevreye fazla bir yarar getirmemiş anlayacağınız.

KARABÜK BELEDİYE MECLİSİ’NDE “GELECEĞE YÖNELİK İLK İŞARETİ..” CHP-İYİ PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VERDİ ;“VALİLİK BİNASI..” OLAYI
Karabük Belediye Başkanlığı görevine “İLK KEZ ÜÇÜNCÜ DEFA SEÇİLEREK,KARABÜK’TE BİR TARİH YAZAN..” Sayın RAFET VERGİLİ,geçmiş 10 yıllık sürecinde BELEDİYE MECLİSİ ile çok uyumlu bir çalışma düzeni içerisinde oldu.
HİÇ BİR TARTIŞMA YAŞANMADI DENİLSE YERİDİR.
Sayın RAFET VERGİLİ ile çalışacak olan BELEDİYE MECLİSİ’N DE Muhalefet Partileri büyük bir çoğunlukta ve “GELECEĞE YÖNELİK İLK İŞARETİ..” CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliği listesinden seçilen BELEDİYE MECLİS Üyeleri verdi.
YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NA VALİLİK BİNASI yapımı için sondaj çalışmaları başlatıldı ve CHP-İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK ile BELEDİYE MECLİS Üyeleri burada bir BASIN TOPLANTISI yaparak tepki gösterdiler..
“BURAYI BOZMAYIN,ATATÜRK ANITI’NI YIKMAYIN..” dediler..
“KARABÜK VALİLİK BİNASI VAR.BURAYA YAPILACAK BİNAYA HARCANACAK PARAYA YAZIK.BU ALANI SEYİR TERASI GİBİ KORUYALIM.YENİDEN BİR DÜZENLEME İLE BUNU YAPALIM…” anlamında görüşler dile getirdiler.
Belediye Meclis Üyeleri Sayın MEHMET ÜSTÜNDAĞ,Sayın MEHTAP BAŞARAN,Sayın KENAN KARABACAK,Sayın ŞAHİN KARATAŞ kısa/kısa birer konuşma yaparak “BİR İMAR DEĞİŞİKLİĞİ YAPILARAK,.BURAYA YAPILACAK VALİLİK KONAĞI MUTLAKA ENGELLENMELİDİR..” görüşlerini dile getirdiler..
Biz bu çalışmayı “ GELECEĞE YÖNELİK İLK İŞARET FİŞEĞİ..” gibi algıladık..
Zira,bizim bildiğimiz O VALİLİK YAPIMI KARARI uzun süre önce verilmişti.
O zaman ki BELEDİYE MECLİSİ’NİN hiç sesini,tepkisini duymamıştık..

“SAYIN RAFET VERGİLİ,İLK YATIRIMINI,BİR MANADA DEVLET HASTANESİ GİBİ OLACAK, SAĞLIK TARAMA VE TEDAVİ MERKEZİ YATIRIMI İLE..”
Dün birkaç dostumuzla sohbet ediyorduk,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN “YENİ DÖNEM/YENİ PROJELER..” sloganı ile TARİH YAZDIĞINI ve ilk kez KARABÜK’TE ÜÇÜNCÜ DÖNEM..” Belediye Başkanlığını kazandığına geldi sohbet.
Arkadaşların tamamı da “Sayın VERGİLİ,SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE SEÇİMİ LEHİNE ÇEVİRDİ..” görüşünü dile getirdiler ve “CHP SEÇMENİ SON HAFTA İÇERİSİNDE,TEKRAR Sayın RAFET VERGİLİ’YE OY VERMEK KARARINI ALDI SANKİ..” dediler.
Bu arada KARABÜK DEVLET HASTANESİ’NİN yıkılmaması için büyük mücadele veren Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bunda başarılı olamadığının altını çizen bir Kardeşimiz “YENİ DÖNEMİN İLK YATIRIMI OLARAK,İNŞAALLAH SAĞLIK TARAMA VE TEDAVİ MERKEZİ YAPIMI İLE BAŞLAR..” dedi.
Doğrusu,O Kardeşimizin temennisine,orada bulunan hepimiz destek verdik ve “KARABÜK’TE,BU YATIRIM YENİ BİR DEVLET HASTANESİ GİBİ OLUR..” diyerek “İNŞAALLAH Sayın VERGİLİ,İŞE O YATIRIM İLE BAŞLAR..” DEDİK DOĞRUSU.
Şirinevler Hastanesi TEK OLDUĞU için,insanlar bundan memnuniyet duymuyorlar,istendiği kadar başarılı hizmet verilsin,insanlar TEK OLAN her şeyi yetersiz gördüğü gibi ŞİRİNEVLER HASTANESİ’Nİ DE yetersiz görüyorlar..
Hatta KARABÜK’TE SEÇİM KAYBININ SEBEPLERİ arasında gösterenler bile var ve Sayın RAFET VERGİLİ eğer YENİ DÖNEM ilk icraatını SAĞLIK TARAMA ve TEDAVİ MERKEZİ yapımı ile başlarsa,çok geniş bir kesim mutlu olacak,görüşleri hakim.
BEKLEYİP GÖRECEĞİZ ELBET..

“HUZURUMUZUN VE GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATI..” POLİS TEŞKİLATIMIZIN 174.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI DÜN BAŞLATILDI…
Karabük insanı olarak,HUZURLU ve GÜVENLİKLİ bir yaşantımız var,bunun temelinde TOPLUMSAL YAPIMIZIN etkisi mutlaka vardır,ancak,bu manada EMNİYET GÜÇLERİMİZİN caydırıcı bir güç olduğunu da kabullenmemiz gerekir.
TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 174.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VAR.
Kutlamalar dün ŞEHİTLERİN ZİYARETİ ile başladı..
Bugün ve yarın çeşitli etkinliklerde devam ettirilecek.
Vali Sayın FUAT GÜREL ve İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ,kutlamaların hayli içerikli bir düzenlemesine imza atmışlar,özellikle bugün KEMAL GÜNEŞ Caddesi üzerinde yapılacak etkinlikler,çok geniş bir vatandaş kesimini bire/bir ilgilendiren içerikte.
Bu etkinliklerin içerisinde ÇOCUKLAR DA UNUTULMAMIŞ ve geleceğimiz için EMNİYETE İLİŞKİN,ŞİMDİDEN EĞİTİM ALMASI gereken kitle ÇOCUKLAR elbet.
Vali Sayın FUAT GÜREL ve İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ’U kutluyoruz.
HUZUR ve GÜVENİMİZ için verdikleri çabaların devamını diliyoruz.
Nice/nice 174.Yılını kutlasın bu mübarek Teşkilat..

31 MART YEREL SEÇİM ÖNCESİ “ BİREYSEL TARTIŞMALARDAN SONRA,ÜZERİNDE EN FAZLA TARTIŞILAN KONU KENT MEYDANI OLMUŞTU..”
YEREL SEÇİM sürecini hatırlayın,AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile Sayın RAFET VERGİLİ arasında yaşanan ve çoğu kez hakaret boyutuna varan tartışmalardan son,üzerinde en fazla tartışılan konu ne olmuştu..?
EN FAZLA TARTIŞILAN KONU NE OLMUŞTU..?
Elbet,üzerinde en fazla tartışılan ve konuşulan konu KENT MEYDANI olmuştu,bu manada AK Parti Belediye Başkan Adayı da,CHP-İYİ Parti Belediye Başkan Adayı da,SP Adayı da KENT MEYDANI hakkında görüş/proje bildirmişlerdi.
Hemen TÜM ADAYLAR değişimden söz etmişlerdi..
Seçildikleri zaman KENT MEYDANA hakkında ciddi YENİ DÜZENLEMELER yapacaklarından,ciddi DEĞİŞİM YAPACAKLARINDAN söz etmişlerdi ve şimdi ne olacak..?
Öyle ya,DÜZENLEME ve DEĞİŞİM SÖZÜ veren kadroların BELEDİYE MECLİS Üyeleri çoğunlukta,bu çoğunluk nasıl bir yol/yöntem izleyecek ,bunu, hep birlikte göreceğiz demektir..
Hani son günlerin önemli sözü “TOPAL ÖRDEK..” var ya..
İnşaallah KARABÜK’TE BU SÖZ GEÇERLİ OLMAZ..

10 kişi görüş bildirdi

  1. Önemli degil

    ahmet bey, bizim karabuk ilinde yeni bir hastaneye yada saglik merkezine ihtiyacimiz oldugu gibi ayni zamanda hasta psikolojisinden anlayabilen ve buna gore davranan personelede ihtiyacimiz var. tamam hasta yuku cok fazla. herkes bir an once poliklinik hizmetini alip gitmek istiyor. ama, doktorlar ne kadar uyumlu calissada yanlarinda gorev yapan sekreteryalari despot, astigi astik, kestigi kestik, kapi onunde bagirip cagiran, her seyi ben biliyorum havasinda insanlar. karsilarindakinin yasina basina bakmadan azarlayabilen kisilikte insanlar var. buna bir ceki duzen verilmesi gerektigine inaniyorum. kimsen yoksa bekle dur. ama hastanede tanidigin varsa numara bitse bile sana her turlu imkan var.

  2. Hastaneler, iki vardiyalı çalışmalı...

    Hastaneler iki vardiyalı ve nitelikli teknik ve yardımcı personel ile yetiştirilerek doktorların önü açılsın bak nasıl oluyor. 8-4 ve 4-12 Ne hastane gerekir ne de içi boş binalar heba edilir,
    O parayla mahalleye kentsel yenileme ye katkı yapılsın. birilerin işi yok diye hastane yapılmaz, beşbinevler mah. sisyasilerin belediye nin kendilerine menfaatini çok iyi hesap ediyor hastane, milyonluk başka ilçede para harcamak için köprü, fakülte, sağlık merkezi, belediye hizmetleri kralı…
    Fakat bunlar hep eşit olması gerekiyor gelirler tüm mahallenin, önemli olan bir çok şey varken, Kentsel yenilemeler dururken, bir trafik için çevre yolu yapılamamışken milyonluk köprüler parklar yapılıyor bir mahalle ve sonradan planlanan 75 yıl mahallesi için.
    O zaman her mahalleye hastane, Devasal ekonomik katkıları olan sosyal tesis, Kamu binası Köprüler yapılsın
    Karabük iyi ve uzman eli şehir planlamasına ihtiyacı var…

  3. karabüklü

    Valilik binası Yenişehir Atatürk Anıtına yakışır. Zaten yapılan Atatürk heykeli ile kent meydanı Anıtın yerini çoktan aldı.

    Artık karabük ü bosaltmayalım. Herşey safranbolu istikametine gitmesin. Karabük belediyesi meclis üyeleri karabuk merkezdeki lerin oyları ile seçildi.meclis üyeleri merkezde oturanları daha ilk gunden unutmasin lütfen .

  4. 5000 evler hastane yeri

    5000 Evlere ytapılacak hasatanenin yeri Bulak Yolunda Şehriyar Sitesi ile Kardeşler Sitesi arasındaki boş arazidir. Burası Rafet Beyin yaptığı köprü sayesinde Safranbolu’ya da yakındır. 100.Yıl ile arası da yakındır. Aklın yolu bir. Neymiş bir sürü hissedar varmış. Devlet isterse 6 ayda halleder hissedar işini. Ama bunu yapacak irade lazım.

  5. Hastaneler, iki vardiyalı çalışmalı…

    Mevcut hastanede zaten akşam saat 20.00’ye kadar bir çok branşta muayene yapılıyor. Tüm Karabük’ü bir hastaneye mahkum edersen sonucu bu olur.

  6. KARABUK

    Sayın Ahmet abim yazinizda belirttiğiniz Araç çayı projesi hayata geçirilemez bence hayal bir proje Karabüklü burada kandırılıyor onyıllardan beri birde kent meydanı ile bir şeyler yapılması gerekir ama sayt Rafet Vergili bir şey yapamaz seçimi kazandı üçüncü dönem yatma zamanı Ahmet abi çok iyimsersiniz göreceğiz önümüzdeki dönem Karabük e hiçbir hizmet yapılmayacak benden söylemesi bu yazıyı bir yere not edin

  7. 5000 evler

    Karabükte hastene problemi yok diyenler 81 ili analiz etsinler her ilde kaç tane hastene var baksınlar at gözlükleri çıksın artık

  8. Aydınlık Evlere Hastane yapılsın yer çok birde ikinci üniversite

    Aydınlık Evler Mah. Hastane yapılsın yer çok birde emekliler olduğu yere… belediye ve devlet eşit davransın halkı bir yere yığmasın kamu hizmetleri şehrin ortak yerinde planlasın

  9. Araç ve Soğanlı Çayın buluşma noktası ,sanatsal, tarihi ve kültürel var olan malzemesiyle çok iyi ele alınmalı...

    Araç ve Soğanlı Çayın buluşma noktası ,sanatsal, tarihi ve kültürel var olan malzemesiyle çok iyi ele alınmalı.. bu iki dere nin aslında şehrimiz için Kardemir için çok önemi ve geçmişi var Bu kurumlar bu noktada ortak çalışmalı,
    *İlk önce iki derenin birleşmesi ve gücü var bu orada yansıtılmalı,
    *Bir fabrika kurulmuş ve gelişen büyüyen göç alan bir yerleşim alanı sonra bir köprü ihtiyacı ve bu konuda rivayetlere göre ileri gelen Bahattin Gazi ve geyikler ile köprüye malzeme taşıması bu işlenmeli
    * Köprüler sanatlsal olara ve bu olayı da yansıtarak tekrar ele alınmalı
    *Kardemir de o bölümde kendi özel alanını yapılacak çalışmaya uyumlu hale hatta sosyal tesisleri haline getirebilir
    Bir fırsat FİLYOS iki derenin buluşması AŞKI, GÜÇ, Bahattin Gazi ESTETİK ve SANATSAL KÖPRÜ ne varsa işlenirse burada bir turizm alanı oluşabilir. Fikir bizden, Turizm potansiyeli ile şehrin bir geliri ekonomisi daha olabilir.
    Dsi bu noktada ki düzeni çizimi peyzajı, Kültür bakanlığı, Belediye, Kardemir, Bahattin Gazi Vakfi, ile bilgi alarak yapmalı yapılırsa tabii…
    Bu konuyu derleyip sayfanıza taşırsanız iyi olur Ahmet bey Köprüye gidin ve iki dereye bakın Bahattin gazi eski köprü dahi bilmez insanlar efsaneyi halbusiki bir hatırlatma resmi, bilgi metni bile olsa nesil de bilirdi ama nerede o zihniyet sizler olmasanız…

  10. Anonim

    Kardemirin zehir sacmasindan havayı kirletmesinden sikayetciyim ve bizlerin cigerlerini oldurüyalar çocuklar zehirli havayı solumaktan rahatsizlaniyorlar yeter artik birilerinin cebi doluyor karabuk halkı zehirleniyor böyle olacaksa hiç kazanmain yada çözüm bulsunlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

LG’nin 2024 serisi LG OLED evo modelleri Türkiye’de ön satışa çıkıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – LG Electronics Türkiye, en gelişmiş OLED teknolojisine sahip 2024 OLED evo TV serisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG Electronics’in resmi web sitesi üzerinden ön siparişe açılan seride LG OLED evo G4 ve C4 modelleri için özel bir kampanya da başlatıldı.

5 Mayıs'a kadar sürecek olan söz konusu kampanya kapsamında, seçili modelleri ön siparişle alan tüketicilere LG StanbyMe ekran veya GX Soundbar hediye ediliyor. Ayrıca, StandbyMe veya GX Soundbar için montaj ve kurulum hizmeti de ücretsiz olacak.

Yeni seride yer alan 83, 77 ve 65 inç büyüklüğündeki LG OLED evo G4 ve 83 inç LG OLED evo C4 modelleri, LG'nin yeni Alpha 11 AI işlemcisi ile donatıldı.

Geliştirilmiş yapay zeka performansı ile daha canlı ve gerçekçi görüntüler sağlayan TV'ler, her pikselin parlaklığını artırma özelliğine sahip Maksimum Parlaklık Artırıcı teknolojisi sayesinde, parlak ortamlarda dahi mükemmel görüntü kalitesi sunuyor.

LG Electronics Türkiye'nin sunduğu bu özel ön sipariş kampanyası, yalnızca LG'nin online mağazasında geçerli olacak.