Her Telden (9.Ocak.2018)

Her Telden (9.Ocak.2018)

Yayın: 08.01.2018 22:18
Paylaş:
A+ A-

10 OCAK “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ..” VE KARABÜK VALİSİ SAYIN KEMAL ÇEBER’İN, ZARİF JESTİ,DÜN DÜZENLENEN SABAH KAHVALTISI..
10 Ocak ÇALIŞAN GAZETECİLERE GÜNÜ nedeni ile,Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER,gazetecilere bir sabah kahvaltısı verdi ve hep birlikte olduk,sohbet ettik.
Sayın Vali 10 OCAK ÇALIŞANLAR GÜNÜ nedeni ile 8 Ocak günü verdiği ERKEN KAHVALTIYI çok zarif bir dille anlattı ve “10 OCAK AYNI ZAMANDA İDARECİLER GÜNÜ OLARAK KUTLANIYOR ve BEN O GÜN ANKARA’DA OLACAĞIM..” dedi.
10 OCAK TÜRKİYE İDARECİLER GÜNÜ..
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER,o nedenle BASIN MENSUPLARI ile bir araya gelerek,sohbet etmek amacını da güden etkinliği iki gün öne almış oldu ve 10 Ocak günü kendisi İDARECİLER GÜNÜ nedeni ile Ankara’da olacak.
Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER Karabük’e atandığından bu yana,Basın içinde herhangi bir ayırım yapmadan,tüm Basın Mensuplarına ve Basın/Yayın organlarına sıcak bir yaklaşım içinde oldu.
Basın Mensupları da kendisine karşı bir sevgi ve saygı çerçevesi içinde davranıyorlar ve gerçekten mükemmel bir ilişkiler yumağı oluştu,dileriz böyle de devam eder/edecektir..
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ ERKEN KUTLADI Sayın VALİ.

“KAMU KAYNAĞININ İSRAFI OLMASIN,BOŞA GİTMESİN DİYE..” VALİLİK “GEÇİCİ SÜRE İÇİN..” YEŞİL MAHALLEDE Kİ “TALİHSİZ BİNAYA..” GİDER..
KARABÜK VALİLİĞİ,Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha sonra SİYASETE KURBAN edilen Yeşil Mahallede ki “TALİHSİZ BİNAYA..” taşınıyor..
GEÇİCİ BİR SÜRE,O BİNAYA TAŞINIYOR..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER,dün bu konuya ilişkin bilgiler verdi ve “YILLAR ÖNCESİNDE PROJELER HAZIRLANMIŞ,YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NIN BULUNDUĞU ALANIN BİR BÖLÜMÜNE VALİLİK BİNASI YAPIMI DÜŞÜNÜLMÜŞ,ANCAK,GERÇEKLEŞMEMİŞ..” anlamında görüşler dile getirdi.
YEŞİL MAHALLE’NİN vatandaş içinde “UZAK BİR ALAN OLACAĞI..” üzerinde de bilgiler veren Vali Sayın KEMAL ÇEBER “KARABÜK’E YAKIŞAN BİR VALİLİK BİNASI YAPIMINI DÜŞÜNÜYORUZ.YEŞİL MAHALLEDE Kİ O BİNADA, İL ÖZEL İDARESİ VE BAŞKA BİRKAÇ MÜDÜRLÜK KALABİLİR..” dedi.
Bize göre Vali Sayın KEMAL ÇEBER’İN açıklamasının en can alıcı bölümü “O BİNANIN,KARABÜK VALİLİĞİ TARAFINDAN KULLANILMASININ EN TEMEL DÜŞÜNCESİ KAMU KAYNAĞININ İSRAF EDİLMEMESİ DÜŞÜNCESİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR..” yolunda ki bölümü oldu.
Demek,burada bir KAMU KAYNAĞI İSRAFI VAR,bunun yolu açılmış..
Yazık yıllardır boş tutuluyordu o talihsiz bina..

KARABÜK ŞOFÖRLER ODASI KONGRESİNDEN SAYIN AHMET KARABACAK “GÜVEN TAZELEDİ..” VE KONGREYE HAYLİ BÜYÜK KATILIM OLDU..
Karabük ŞOFERLER ODASI Başkanlığı görevini 6 dönemdir yapan Sayın AHMET KARABACAK,geçtiğimiz Pazar günü yapılan Kongre ile GÜVEN TAZELEDİ,yeniden Başkan oldu.
Sayın AHMET KARABACAK,tek Aday olarak girdiği Kongre de,tüm üyelerin oylarını alırken,dikkati çeken bir başka olay da “TEK ADAYLI BİR KONGREYE BU KADAR KALABALIK BİR KATILIMIN OLMASIYDI elbet.
Demek Sayın AHMET KARABACAK,kendi tabanı ile bütünleşmiş..
Üyeler bu kongreye yüksek bir katılım sağlayarak bu gösterdiler..
Dün,bir işimiz nedeni ile Taksiye bindik,taksi şoförüne dün yapılan Kongreyi sorduk “ABİ,AHMET BAŞKAN İYİ İNSANDIR.HER SORUNUMA KOŞAR,ÇÖZMEYE ÇALIŞIR..” gibi yaklaşımlar sergiledi..
GİDİP OY KULLANMIŞ O KARDEŞİMİZ..
“TAKSİCİ ESNAFI OLARAK,BİZİM EN BÜYÜK SORUNUMUZ ŞEHİRİÇİ TRAFİK NOKTASINDA.BU SORUNUN HALLEDİLMESİ İÇİNDE AHMET BAŞKAN ÇALIŞIYOR,DİDİNİYOR..” falan dedi.
Sayın AHMET KARABACAK güven tazeledi,yeniden Başkan seçildi..

RAYLI SİSTEM “TOPLU TAŞIMA NOKTASINDA..” BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ ; “TELEVİZYON PROGRAMINDA SENİ ELEŞTİRDİM..”
RAYLI SİSTEM toplu taşımacılık noktasında,bu projeyi gündeme getiren,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile uzun/uzun görüşmelerimiz oldu,münazaralarımız oldu..
Bir defasında,bu konu hakkında yazdığımız yazıları dayanak gösterip “YAPTIĞIM BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA SENİ ELEŞTİRDİM,RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIK NOKTASINI BİLMEDEN YAZIYOR DİYEREK SENİ ELEŞTİRDİM..” gibi ifadeler kullanmıştı.
Sayın VERGİLİ,bu sistem için ilk kez “GÜNLÜK 50 BİN YOLCU TAŞIRIZ.GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÇABUK VE KOLAY OLUR.KALDI Kİ KENDİ İMKANLARIMIZ İLE BU YATIRIMI ÇOKTA UCUZA MAL EDERİZ..” gibi görüşler dile getiriyordu.
Biz kendisine Karabük Belediyesi’nin böyle bir yatırımın altından kalkamayacağını,kalksa bile Karabük Belediyesi’nin kaynaklarını uzun vadeli biçimde tüketeceğini ileri sürüyorduk..
Neyse ;KONU ARTIK AÇIKLIĞA KAVUŞMUŞ OLDU..
RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA GÜNDEMDEN KALDIRILMIŞ..
Başkan Sayın VERGİLİ,Basın Mensuplarına bunları söylemiş..

CHP SAFRANBOLU VE YENİCE İLÇELERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE “TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” GÖRÜŞÜ ADAYLAR
CHP Son zamanlarda SİYASİ ÇALIŞMALARINA ivme kazandırdı ve bakıyorsunuz halkla temas kurmak,seçmenin ayağına gitmek gibi,uzun yıllar görülmeyen bir uygulamayı başlattılar..
CHP’LİLER SAFRANBOLU ve YENİCE Belediye Başkanlıkları başta olmak üzere “KARABÜK’ÜN TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAKLARINI..” söylüyorlar..
Olayın tam bu noktasında,geçtiğimiz akşam bizi Sayın SABRİ CEBECİK aradı,Sayın SABRİ CEBECİK “İKİ DÖNEM CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞ KAZANAMAMIŞTI..” şimdi CHP YENİCE Belediye Başkan Adaylığı’na talip ve “YENİCE’DE GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPTIM..” dedi.
Sayın CEBECİK sık/sık Yenice’ye geldiğini ve CHP Yenice Belediye Başkan Adaylığı için açıklama yaptığını söyledi telefonda,bilindiği gibi Sayın MEHMET AYDINLI’NIN henüz resmi açıklama yapmamış olmakla birlikte Belediye Başkan Adayı olduğuna ilişkin bilgiler/sinyaller geliyordu..
CHP BİRDEN HAREKETLENDİ,HEMEN HER İLÇE DE HAREKETLENDİ..
Karabük MERKEZ İLÇE için kim düşünülüyor acaba..?

İYİ PARTİ,GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ,TEŞKİLAT TANITIM TÖRENİ DÜZENLEDİ VE BU TÖRENE UMULANIN ÇOK/ÇOK ÜZERİNDE KATILIMIN OLDU..
İYİ PARTİ geçtiğimiz Pazar günü,bir düğün salonunda TEŞKİLATLARIN TANITIM TÖRENİNİ yaptı ve Parti Kurucularından bazı isimlerinde bulunduğu törene,umulandan çok daha fazla katılımın olduğu gözlendi.
İYİ PARTİ içinde Siyaset yapan Safranbolu eski Kaymakamlarından,daha sonra BARTIN-ZONGULDAK-DENİZLİ Valilikleri de yapmış bulunan Sayın YAVUZ ERKMEN ile bir telefon görüşmemiz oldu.
“İLK TOPLANTIMIZA KATILIM GAYET GÜZELDİ..” dedi Sayın YAVUZ ERKMEN ve “İYİ PARTİ GİRECEĞİ İLK SEÇİMLERDEN BAŞLAMAK ÜZERE ÇOK BAŞIRILI OLACAKTIR..” anlamında ifadeler kullandı..
Bu arada “ EĞER SALONU BU KADAR CİDDİ BİR KALABALIK GELEBİLİYORSA,ÇEŞİTLİ NEDENLERLE KORKARAK,ÇEKİNEREK GELEMEYENLERİ DE DÜŞÜNÜN,İYİ PARTİ MAYASI KARABÜK’TE TUTMUŞ..” gibi değerlendirmeler de yapıldı.
Böyle olması da çok normaldir herhalde..
Henüz yeni kurulmuş bir Siyasi Parti,insanlar kurulu düzene karşın, bu yeni Partinin toplantısına katılarak HEDEF HALİNE gelmek istemeyebilirler,bunu da normal ve anlayışla karşılamak gerekir..
İYİ PARTİ GEÇTİĞİMİZ PAZAR,KARABÜK’TE MORAL BULDU..
TEŞKİLAT TANITIM TÖRENİNE KATILIM UMULANDAN FAZLA OLDU..
En azından İYİ PARTİ Yöneticileri bunu net bir dille anlatıyorlar..

KARABÜK ÖLÇEĞİNDEN BİR ŞEHRİN,YILLIK 1 MİLYON 500 BİN KİŞİSİ HASTALIK NEDENİ İLE HASTANEYE KOŞARSA,BUNUN ANLAMI NEDİR…
Karabük nüfusu nedir 118.000 gösteriyor tabelalarda,118 bin nüfus,buna karşılık BİR YIL İÇİNDE HASTANELERE başvuru yapan 1 milyon 500 bin civarında insan..
DÜŞÜNÜN,NÜFUS YÜZ ONSEKİZ BİN KİŞİ GÖRÜNÜYOR..
BİR YIL İÇİNDE 1 MİLYON 500 KİŞİ HASTANELERE BAŞVURUYOR..
Bunun bir izahı olmalı elbet,HAVA KİRLİLİĞİ BURADA ciddi bir etken olabilir mi,bilindiği gibi KARABÜK’ÜN HAVASI OLDUKÇA KİRLİ,bunu Kentin Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE dile getiriyor.
HAVA KİRLİLİĞİ,SU KİRLİLİĞİ,ÇEVRE KİRLİLİĞİ VAR KARABÜK’TE..
118 BİN KİŞİNİN büyük çoğunluğu hasta olmalı ki,yıllık 1 milyon 500 bin kişi HASTANELERE KOŞUYOR/KOŞTURUYOR,bunun bir başka izah tarsı olabilir mi..
KARABÜK’TE BU KADAR İNSAN NEDEN HASTANEYE KOŞUYOR..?
Bunun bilimsel bir izahı olmalı herhalde değil mi..?
ÇEVRE KİRLİLİĞİ,HAVA,SU KİRLİLİĞİ bu durumu yaratıyor mu..?

KARABÜK ESNAF ODASI SEÇİMLERİ İÇİN EN CİDDİ SÖYLEM “GEÇEN YIL VERİLEN FAİZSİZ KOBİ KREDİLERİ YENİDEN ERTELENMELİDİR..” SÖZLERİ
Karabük ESNAF ODASI Seçimleri Cuma günü yapılacak ve gerek GÜN OLARAK,gerekse BAŞLAMA SAATİ olarak ELEŞTİRİ ALAN belirlemeler yapılmış,CUMA GÜNÜ,SAAT 13.30 DA başlıyor KONGRE.
CUMA NAMAZINDAN,ESNAFLAR KONGREYE GELECEKLER…
Dikkat ediyoruz kulisler çok yoğun biçimde devam ediyor ve ADAYLARIN ÇEVRESİNDE bulunanlar,en az BAŞKAN ADAYLARI kadar çalışıyorlar hatta daha yoğun bir çalışma içindeler..
Sayın VOLKAN KILINÇ ile birlikte çalışan bir Kardeşimiz “EĞER SEÇİMİ KAZANIRSAK,GEÇEN YIL VERİLEN FAİZSİZ KOBİ KREDİLERİNİN,BİR YIL DAHA ERTELENMESİNİ TALEP EDECEĞİZ..” dedi.
“NASIL YANİ..” diye sorduk..
“ABİ BİLİYORSUN,GEÇEN YIL ESNAFLARA CAN SUYU ADI ALTINDA,FAİZSİZ 50 BİN LİRAYA KADAR KOBİ KREDİSİ VERİLMİŞTİ.BU KREDİLERİN MART AYINDAN İTİBAREN GERİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR..” dedi o Kardeşimiz.
“ŞU AN İTİBARI İLE PİYASALAR ANORMAL DURGUN.BU KREDİLERİN GERİ ÖDEMESİNDE ESNAF ARKADAŞLARIMIZ BÜYÜK SIKINTI ÇEKECEKLER HATTA ÖDEYEMEYENLER OLACAKTIR.EN AZINDAN BİR YIL ERTELENMELEDİR..” gibi yaklaşımlar getirdi..
Seçilirlerse,bu işi yakından takip edeceklermiş..

DÜN,ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN “DÖNER SERMAYESİ İLE İLGİLİ BİR YORUM GÖNDEREN OKURUMUZ..” VE SENDİKALAR
Dün bir Okurumuz bizim HER TELDEN KÖŞESİNE yorum yollayarak ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE DÖNER SERMAYE sorununu Kamuoyu gündemine getirmiş.
DÖNER SERMAYE PARALARI İKİ AYDIR ÖDENMİYOR demiş..
Sahi,SAĞLIK SEKTÖRÜNDE MEMUR SENDİKALARI VAR..
Neden bu iş ile ilgilenip sorunun çözümünü temin etmezler acaba veya o Okurumuzun yazdığı gibi İKİ SENDİKA mesailerini Üyelerinin parasal sorunlarından çok,İŞ BULMA KURUMU gibi mi çalışıp,o işleri mi kovalıyorlar..
DÖNER SERMAYE PARALARI İKİ AYDIR ÖDENMİYORMUŞ.
Yorum gönderen okurumuz,BİZİM DÖNER SERMAYE PARALARI İLE YATIRIM YAPILIYOR noktasına kadar taşımış olayı,eğer gerçekten böyleyse İŞ YAPARAK GÖZE GİRME GÜDÜSÜ ile insanların haklarını geciktirmek hoş bir tavır mı yani..
DİLE GETİRİLEN BU SORUN DİLERİZ KISA SÜRE İÇİNDE ÇÖZÜLÜR..

26 kişi görüş bildirdi

  1. Samimi işçi

    Sayın göLbek karabükte doğan limon sandıklaLArının üzerinde kurulan karabük halkının gözbebeği ÇELİK IŞ SENDİKAMIZ Ne haLDe aLLah aşkına araştırıverin ali cengiz gül başkanın toparlayıp düzene koyduğu yerleri bir araştırıverin bursa şube gebze şube iskenderun şube istanbul şube her taraf genel merkeze isyan isyan isyan isyan başladı.ALi CENGİZ GÜL kesinlikle eline zopayı alıp genel merkeze gidip bunları zopalayarak kayseriye kadar göndermesi lazım ya bunlar Ne utanmaz arlanmazlar iskenderunda yaptıklarına bak birde aidat almıyorlar kimsiniz siz kim kimin parasını kime veriyorsunuz kardemir işçisinden alıver aidatı iskenderundan alma bunların hesabını sormazssan cengiz güL sende adam değilsin cengiz bey 300 kişilik iş yerinden çıkan demiri görse bilmeyen bir genel başkan olduğunu sanan zaata nasıl teslim edersin.gel sendikayı bu palyaçolardan kurtar.

  2. CHP

    CHP nin Karabük Merkez belediye başkan adayı kesinlikle İl Başkanı Abdullah Çakır olmalı
    görün işte seçileli 2 hafta olmasına rağmen CHP karabükte kabuğuna sığmıyor.
    Esnaf Gezileri
    Karabüke Pardon Safranboluya 2 Genel başkan yardımcısının aynı anda gelmesi
    Bütün Köylerde üyelerin olması süper
    kesinlikle Abdullah Çakır Belediye Başkanı olmalı

  3. İŞ YERİ

    NURETTİN TÜMEN GERÇEKTEN ESNAF OLSAYDI HİÇ BİR ZAMAN KONGREYİ CUMA GÜNÜ YAPMAZDI ESNAFIN TEZGAHINI BIRAKIP GİTMESİNİN NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİ İÇİN .ESNAFIN DİLİNDEN ANLASA KONGREYİ PAZAR GÜNÜ YAPARDI BU BİLE ESNAFIN SORUNUNU BİLMEDİĞİNE İŞARETTİR BİLİYORSADA KENDİ ÇIKARINA GELDİĞİ İÇİNDİR KİM ADAY OLURSA OLSUN AMA ESNAF OLSUN

  4. RAFET VERGİLİ BU

    RAFET VERGİLİ BİR VAKİTTİR HAVA KİRLİ FİLAN DİYO ŞİNDİ İYİ TAKİP EDİN BİRKAÇ AY SONRADA NE KİRLİLİĞİ YAHU KARABÜK HAVASI TEMİZ TERTEMİZ DER.MARZİNÇİ KARABÜKE GETİRİP SONRA MARZİNÇ KİRLİYO DİYEN RAFET VERGİLİ DEYİL Mİ RAYLI SİSTEM DEYİP SONRADA BEN HAYAL KURMUŞ OLAMAMMI DİYEN O DEYİLMİ YEŞİL MAHALLEDEKİ O BİNAYI BU HALE GETİREN O DEYİLMİ DAHA NE SAYALIM KARDEŞİM GÖRÜRSÜNÜZ KARABÜKÜN HAVA ÇOK TEMİZ DİYCEYİ GÜNLER YAKINDIR

  5. Yenice Belediye Adayı

    Yenice Belediye Başkan Adayı devamlı Yenice de oturan,İlçe insanlarının yaşadıkları sıkıntıları yaşayan,sevinçleri paylaşan birisi olmalı.Yoksa Yenice dışında yaşayıp BEN SİZE BAŞKANLIK YAPIVEREYİM,SİZİN BU İŞLERE PEK AKLINIZ ERMEZ anlayışı ile hareket eden,tek özelliyi Yenice de doğmuş olan isimler bu işe girişmemeli.
    Yenice yaşayanlarını böyle görmek,ömrünü başka İllerde geçirip seçim zamanı gelerek Aday olanlar bu güzel İlçeye hiçbirşey veremezler ve Yenice Seçmeni bu tiplere kredi vermemeli.Saygılarımla.

  6. radar

    GERÇEK İHTİYACI OLUP DA ALANLAR HARİÇ Devlet destekli kredileri alıp ( BEDAVA SANIP) KENDİ İŞİNDE KULLANMAYIP EV, ARABA, ARSA ALAN ESNAF ARKADAŞLAR ARAŞTIRILIP BU KİŞİLERİN CEZALANDIRILMASI GEREKİR DEVLET BU PARALARI ONLARA EV ARABA ALASINLAR DİYE VERMEDİ ŞİMDİ DE ÇIKMIŞLAR ERTELENSİN DİYORLAR OLDU ALIRKEN İYİYDİ SANKİ BABALARI VERDİ O PARALARI BABAN VERSE SENDEN SENDEN İSTER PARALARI. YOK ÖYLE YAĞMA AMAÇ DIŞI BU PARALARI ALANLAR ARAŞTIRILMASI GEREKİR.
    GERÇEK ŞU Kİ BİZİM MİLLET İYİ NİYETİ SUİSTİMAL EDİYOR DEVLET NE YASIN ŞIKIŞINCA DEVLET YOK ÖYLE YAĞMA KARDEŞİM.

  7. SIFIR FAYİZLİ KOBİ KREDİLERİ

    SIFIR FAYİZLİ KOBİ KREDİLERİNİN GERİ ÖDEMELERİ MART AYINDA BAŞLIYOR.ÖYLE BİR ZAMANDA BAŞLIYORKİ İŞLER TAM MANASIYLA DİBE VURMUŞ PİYASALARDA YAPRAK KIMILDAMIYOR.VALLAHA BU PARALARIN ÇOK BÜYÜK BÖLÜMÜ GERİ ÖDENMEZ ESNAFIN PARAYI GERİ ÖDİYEEK HALİMİ VAR.
    BU PARALARIN BİR YIL DAHA ERTELENMESİ LAZIM.BUNU SÖYLEYEN ESNAF ODASI BAŞKANINA TİCARET ODASI BAŞKANINA OY VERİLİR İŞTE GERİSİ MAVAL OKUYOR DEMEKTİR VE OY VERİLMEZ.

  8. Esnaf değilsin radar

    Radar rumuzunya yana arkadaş sen esnaf deyilsin esnafın nasıl bir hayatı var bilmezsin ahkam kesmişsin ayıptır esnafa hakarettir.O paralar esnafın vitrinine birkaç parça mal koymasına sebep oldu şu an esnafları bir dolaş bakalım işinden memnun olan Allah bereket versin bir çorba parası kazanıyoruz diyen kaç kişi var.Bu paraların geri ödemesi mart ayında başlayacak ve siftah yanmadan dükkan kapayan esnaf bunu nasıl geri ödiyecek.Bir yıl daha süre verilmeli,hatta iki yıl daha süre verilmeli Devlet batmadı ya biraz daha süre verilmeli.

  9. radar

    arkadaş ön yargılısın bir iki yazımı iyi oku bilhassa başlığını ondan sonra yaz. YOKSA YARAN MI VAR GOCUNUYON

  10. Hakkaten esnaf degilsin

    Radar rumuzunla yazan arkadaş ben sana esnaf deyilsin diye yazdım sen beni önyargılı olmakla suçladın,belki sende haklısın bu kredileri alıp çarçur edenlerde vardır,ama emin ol çok azdır.Esnafım değilim demedin beni önyargılı olmakla itham ettin.Bu saatte işyerimin bilgisayarından sana laf yetiştirmeye çalışmam bile iş olmadığının en büyük delili.
    İş yok sihtah yapmadan dükkün kapatıyoruz.Allaha hamdolsun ben rahatlıkla geri ödemeleri yaparım ama komşu dükkan yapamayınca o keyfi alamamki esnaf olmadıgından esnaf anlayamazsın be dostum.

  11. KALDIRIM

    EYYY GAZETECİLER EYYYYYY SİYASETÇİLER EYYYYYYY KÖŞE OKUYUCULARI HEPİNİZ DE BELEDİYE REİSİ RFET VERGİLİ GİBİ ARABANIZI ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE YOLA PARK EDİYORSUNUZ. KALDIRIM İSTİYORUZ KALDIRIM.ŞİRİN EVLER MAHALLESİNE KALDIRIM İSTİYORUZ. KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL Mİ ? ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE ARABALAR YÜZÜNDEN YÜRÜNMÜYOR. ACİLEN İİLK İŞ OLARAK RAFET BAŞKAN ŞİRİN EVLER MAHALLESİNE KALDIRIM YAP.BIKTIK ARABALARIN ARASINDAN SLALOM YAPARAK YÜRÜMEYE. YAHU YAZIKLAR OLSUN SİZE HİÇ Mİ ENGELLİ VATANDAŞLARI DÜŞÜNMEZSİNİZ, HİÇ Mİ BEBEK ARABASI İLE ARABA YOLUNDAN GİTMEK ZORUNDA OLAN ANNELERİ DÜŞÜNMEZSİNİZ. YAZIKLAR OLSUN SİZE YAZIKLAR OLSUN. ÖYLE VAY BİLMEM ENGELLİLER GÜNÜ YOK ANNELER GÜNÜ , YOK YOK EFENDİM ÇOCUKLAR GÜNÜ ÇIK AĞZI VAR DİLİ YOK KARABÜK BASINININ KARŞISINA KAFANA GÖRE BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ …. DİYE BAŞLAYAN AÇIKLAMALAR YAP.NASIL OLSA İYİDE EFENDİM BU KONUDA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ DİYEN BASIN MENSUBU YOK…. BELEDİYE BAŞKANI KALDIRIM YAPMIYORSA EĞER ÇARŞI İÇİNDE Kİ GİBİ ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE DE YOLLARA PARK EDENLERDEN OTOPARK ÜCRETİ ALSIN.HEM DAHA ÇOK ÖĞRENCİYE BURS VERİLİR. EMNİYET MÜDÜRÜ YA DA VALİMİZ HANGİ BABAYİĞİT YAPACAKSA TRAFİK POLİSLERİNİ ŞİRİNEVLER MAHALLESİNE GÖNDERSİNDE KALDIRIMA PARK EDENLERE CEZA KESTİRSİNLER. KUSURA BAKMAYIN YİNE KAPTIRDIM KENDİMİ VE HAYAL KURMAYA BAŞLADIM , NEREDEEEEE KARABÜK TE GÖREVİNİ LAYIKI İLE YAPAN YÖNETİCİ NEREDEDEEEEEE.

  12. Ne kadar salaksınız yahu

    Ne kadar salaksınız yahu DEVLET TESİSİN ADINI GÜLEÇ ÇOCUK EVLERİ Yapmış.YÜCEL HUZUREVİ ile YÜCEL HUZUREVİ YAŞATMA DERNEĞİNİN ne ilgisi olur ki.Öküz altında buzağı aramak gibi birşey yani.Eeee nolmuş GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ Derneyi kapatılmış.Aslında GÜLEÇ AİLESİNİN hepsini tutuklayıp müebbete mahkum etmek gerekir diyecek kadar kinlisiniz ama lagı dolandırıp duruyorsunuz.Ya arınınbu kinden kinle hareket eden kin görür.İnsanlar hayır yapacak azim bırakmıyorsunuz vallahi.Ben olsam Karabüke hayır için en ufak bir para harcarsam şefersizim.sizin gibi salalar yüzünden

  13. CHP YENİCE'NİN İŞİ ZOR

    Yenice’de CHP’nin işi zor. Dört tane civa gibi aday adayı var. Mehmet Aydınlı ve Sabri Cebecik’ten bahsetmişsiniz… Rahmi Çanakçı ile İbrahim Çaylı da aday.
    CHP ilçe yönetimi bu işin içinden biraz zor kalkar gibi görülüyor.

  14. çelik is temsilcileri

    Ahmet abi Ben kardemir de çalışıyorum. sendikamızın verdiği sat aızalı çıkmıştı onu değiştirmek için iki hafta önce gündüz vardiyasında ayrı ayrı günlerde 3 defa is yeri temsilcimin yanına gittim lakin işyeri temsilcim yoktu hatta onunla beraber aynı odada kalan diğer temsilci arkadaşlarımızda yoktu. bir hafta sonra gece vardiyasına döndüğünde gündüzleri çarşıya her inişimde temsilci arkadaşlarımı sürekli çarşıda gördüm anlayacağınız temsilcilerimize dışarda ulaşma fabrika içersinde ulaşmaktan daha kolay. Buradan çelik-iş sendikası yöneticilerime genel müdürümüze seslenmek istiyorum görevleri fabrikada bizlerin sorunlarını çözmek olan bunun içinde maaş alan temsilci arkadaşlarımız Mesai saatlerinde sürekli nasıl dışarlarda
    sayın genel müdürüm lüften temsilci arkadaşlarımızın fabrikadaki işyerlerini gezin kaç tanesini fabrikada kısmında bulabileceksiniz son olarak bu arkadaşlar fabrikada mesaide gözükürken dışarda bir kazaya veya başka bir şeye karışsa

  15. CHP Safranbolu İl Başkanlığı mı Oluyor??

    Karabük CHP il başkanlığı Safranbolu’ya taşınmış….3 milletvekili,içlerinde genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba,gurup başkanvekili Özgür Özel ve Bartın milletvekili ile Safranbolu’ya çıkarma yaptılar…Bir dizi esnaf ziyaretleri ve CHP ilçe pardon İL başkanlığında toplantı yapmışlar….Hazır 3 üst düzey parti yöneticisini bulmuşken partide basın toplantısı,televizyon proğramı organize et,CHP’yi Karabük kamuoyuyla buluştur….CHP il başkanlığını Safranbolu’ya taşıyın olsun bitsin….

  16. kardemir işçisi

    çelik is temsilcileri rumuzlu arkadaşım sen yenimi gördün adamlar her gün dışarda ya kahve köşelerinde ya meyhane köşelerinde adamları zabdete bilene ask olsun. resimlerini geçen sene çekip şube yöneticisine dahi yolladık birşey çıkmadı adamlar işçinin kendilerine verdiği makamı kendi menfaatlerine kullanıyorlar şubede seçim korkusuna ses çıkaramıyordu bu işi ancak genel müdürüz çözer. temsilciler alın terleri ile para kazanmıyor ne geldikleri ne gittikleri saat belli iş çığrından cıkmıs gören yok

  17. SALAK OLAN BELLİ

    ADAM DİYOR Kİ GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ DERNEĞİNİ BİZ KURDUK.NERESİNİ ANLAMIYORSUNUZ. BEN ARAŞTIRDIM 3 MAYIS 2010 TARİHLİ SABAH GAZETESİNDE VAR İNSANLARA HAKARET ETMEDEN DÜRÜSTÇE MERTÇE DAVRANIN BEN GÜLEÇLER FETÖCÜ FALAN DEMEDİM . KARABÜK ÖNCÜ HABER DE ALPARSLAN BAŞEĞMEZ KONUYA DEĞİNMİŞ. DERNEĞİ KİM KURMUŞ KİM YÖNETMİŞ, NEDEN KAPATILMIŞ GEREKLİ AÇIKLAMALARI EMNİYET MÜDÜRÜ İLE VALİ YAPSIN YAPSIN Kİ KAMUOYU AYDINLANSIN..“Güleç Sevgi Evleri Yaşatma ve Koruma Derneği kurduklarını belirten Güleç…Derneğin görevi para toplamak, yardım almak değil.Dernek üyeleri doktor, memur ve gönüllü öğretmenlerden oluşuyor.Gönüllü öğretmenlerimiz, okula giden çocuklarımızın sınıf öğretmenleri ile diyaloga geçip, çocuklara eksik oldukları konularda takviye dersler veriyor.Doktorlarımız ise sağlık sorunları ile yakından ilgileniyor.Ben torunlarıma nasıl imkân sağlıyorsam benzer imkânları Güleç Sevgi Evleri’ndeki çocuklarımıza da sağlıyoruz.Her şeyi devletten beklememek gerek” dedi.Güleç, “İlköğretim okuluna giden öğrenciler olduğunu, okuyup üniversiteye giderlerse onlara burs vereceğini de sözlerine ekledi” diye belirtilmiştir…
    Bu paragrafta yazılanlara bakılırsa…Güleç ailesi…“GÜLEÇ SEVGİ EVLERİNİ YAŞATMA VE KORUMA DERNEĞİ”ninHer aşamasında…Varlığını hissettirmekte ve göstermektedir…Karabük Kamuoyuna Üflenen bazı bilgilere bakılırsa…Bu derneğin…Şu anda…“FETÖ” soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan…Eski Karabük Valisi…Nurullah ÇAKIR tarafından…Kurulduğu…Söylentisi yayılmaktadır…Şimdi şu sorular ister istemez insanın kafasına takılıyor…

  18. Salaklarla vakit geçirmek

    Kendi kendime kızdım yani bu salaklara birşeyler anlatmanın zorluğunu bilmem gerekirdi,demek boşluğa düştüm anlatmaya çalıştım.Herifin derdi Güleçleri yaptıkları bir hayır nedeniyle birşeylere bulaştırmak Güleçlere karşı bir kin,bir kin adamları o aileyi birşeylere bulaştırıp yargılamaya bile gerek görmeden idam ettirseler kinleri tatmin olmayacak İnsanlık adına kin torbası olarak iftira çuvalı olarak insanların içinde gezinen bu zavallılara muhatap olduğum için hakkaten üzüldüm kendime kızdım.Kin ve bir insana karşı bir aileye karşı böyle acımasızca bir iftira çukuruna düşmek zavallılıktır doğrusu.
    Yazın yazabildiğiniz kadar bu köşe ne yazıkki sizin gibi iftira kin haset çukurunda debelenen zavallılarıda insan yerine koyup yorumlar adı altında kustukları kinleride yayınlıyor.

  19. SEN NASIL BİR MAHLUKSUN

    SEN NASIL BİR MAHLUKSUN Kİ YAZILANLARI ANLAMAYIP HALA HAKARET ETMEYİ SÜRDÜRÜYORSUN. BEN GÜLEÇLERİN BUNLARLA ALAKASI MI VAR DİYORUM BEYİNSİZ.BEN İ VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ ÇIKSIN KAPATILAN DERNEKLE İLGİLİ KİM KURMUŞTUR, KİM ÜYEDİR,KİM BAŞKANDIR AÇIKLAMA YAPSIN DİYORUM.EĞER GİZLİLİK KARARI VARSA BUNUNDA AÇIKLANMASI GEREKİR DİYORUM.BÖYLELİKLE ALAKALARI YOKSA GÜLEÇ AİLESİ DE AKLANIR DİYORUM.SEN BUNUN NERESİNİ ANLAMIYORSUN BEYİNSİZ.BENİM SORUNUM 15 TEMMUZ AKŞAMI KALKIŞMA YAPAN VATAN HAİNLERİ VE ONLARIN DESTEKÇİLERİ İLE.

  20. Anonim

    Aile aciklama yapti… dernek kurulusunda bir imzalari olmadigini ayrica ailedende kimsenin dernek uyesi olmadigini acikladilar…
    Bir gazetecinin dikte ettigi cumlelerden ne cikarmaya calisiyorsunuz..dernek kapanmis devlet bu ailenin dernek uzerinden feto iliskisini gorse bu ailenin pesini birakirmiydi…
    At gozlu kin kusan arkadas … aciklamayi bul oku… okuyup anlama yetenegin olmadigi acik amma…

  21. Kin,haset,husumet mayalı

    Bir insanın mayası kin,haset,husumetle karıldıysa Allah o insana kolaylık versin.O insan kendi kendini yer bitirir,böyle insanların en önemli özelliyi kendilerinin durumunu bilmemek ve kendilerini hep haklı görmektir.O Ruh halini taşıyan insanlara yazık doğrusu acınacak durumları vardır.Allah şifalarını versin demek en doğrusudur.
    KİN-HASET-HUSUMET ile mayası karılmış insanlara acınır.
    Bende acıyorum doğrusu.

  22. ANLAMA ÖZÜRLÜLER

    ANLAMA ÖZÜRLÜLER TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLANTISI NEDENİ İLE BİR DERNEK KAPATILMIŞ.BEN KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM KİMSEYE KİN-HASET-HUSUMET BESLEMYORUM.. KONU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMAYAN YETKİLİLERİ ELEŞTİRİYORUM. YETKİLİLERE SORU SORMAYAN BASINI ELEŞTİRİYORUM AİLE AÇIKLAMA YAPIYOR KENDİNİ AKLAYABİLMEK İÇİN NEDEN YETKİLİLER SUSUYOR , NEDEN İNSANLARI TÖHMET ALTINDA BIRAKIYORLAR , AKLAMIYORLAR DİYORUM .BEN DİYORUM Kİ KONU HAKKINDA KARABÜK ÜN EN YETKİLİSİ KİM EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİ . O HALDE HEMEN HEMEN HER KONU DA AÇIKLAMA YAPAN BASININ KARŞISINA ÇIKAN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ VE SAYIN VALİMİZ ÇIKSIN AÇIKLAMA YAPSIN.SÖZÜ GEÇEN DERNEK ŞU NEDENLE KAPATILMIŞTIR, ŞU ŞU KİŞİLER HAKKINDA İŞLEM YAPILMIŞTIR, YADA YAPILIYOR DESİNLER.VARSA BİR GİZLİLİK KARARI ONU SÖYLESİNLER DİYORUM. VATAN HAİNİ FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜ İLE KİMİN BAĞLANTISI VARSA BİLELİM DİYORUM.MESELA BUGÜN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ HAKKINDA VE DAHA BİR SÜRÜ KONU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI , NEDEN ARADA BU KONU SORULMADI DİYORUM. DAHA DA ANLATAMADIYSAM BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYORUM.

  23. KİN-HASET/HUSUMET

    KİN-HASET HUSUMET İNSAN BEYNİNİ İNSAN RUHUNU YER BİTİRİR.KİN-HASET-HUSUMET İLE KARILMIŞ BİR RUH YAPISINI YÜCE ALLAHIM KİMSEYE VERMESİN.O YAPIYA DÜŞMÜŞ İNSANLAR BÖYLE BİR İLLETİN PENÇESİNDE OLDUKLARINIDA BİLMEZLER VE SANKİ NORMAL BİR RUH YAPISINA SAHİP OLDUKLARINI SANIRLAR.
    ALLAH O İLLETE YAKALANMIŞ OLANLARA KOLAYLIK VERSİN.HEM KENDİSİ DÜŞTÜĞÜ DURUMU ANLAMAZ,HEM BAŞKALARINI ANLAYIŞLI OLMAMAKLA SUÇLAR.NE DEMEK AKLANMAK SUÇU OLMAYAN NEDEN AKLANSIN,MİSALEN KİN-HASET-HUSUMET İÇİNDE OLAN BİRİSİ AKLANMAK İSTER Mİ,ASLINDA AKLANMAYA EN ÇOK İHTİYACI OLAN O İNSANDIR O İNSANLARDIR.

  24. anlamak istemeyenlere

    MEVZU KAPANAN DERNEK VE DERNEKTE GÜLEÇ İSMİ GEÇİYOR ,DERNEK TERÖR BAĞLANTISINDAN DOLAYI KHK İLE KAPATILIYOR VE BU NEDENLE GÜLEÇ AİLESİ AÇIKLAMA YAPIYOR.GÜLEÇ AİLESİ ÖNEMLİ BİR AİLE VE YANLARINDA YÜZLERCE İNSAN ÇALIŞIYOR, HATTA KARDEMİR DEKİ ORTAKLIĞINI DA DÜŞÜNÜRSEK BİNLERCE, YİNE YÜZLERCE İNSAN GÜLEÇ AİLESİNİN ŞİRKETLERİ İLE TİCARET YAPIYOR VE BU İNSANLAR MERAK EDİYOR İŞİN ASLI ASTARI NE DİYE. VE DAHA ÖNEMLİSİ O DERNEK NEDEN HANGİ FAALİYETLERİNDEN DOLAYI KAPATILDI , BUNLARI ÖĞRENMEK HAKKIMIZ DEĞİL Mİ ? O DERNEKLE BAĞLANTILI İNSANLAR KİM, KİM SUÇLU YA DA ZANLI BUNLARI BİLMEK KARABÜK HALKININ HAKKI DEĞİL Mİ ? BU SORULARIN NESİNDEN GOCUNUYORSUNUZ ? EMİNİM GÜLEÇ AİLESİ DE YETKİLİLERDEN ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMALARINI BEKLİYORLARDIR HATTA İSTİYORLARDIR.YANİ BEN GÜLEÇ AİLESİNE DÜŞMANLIK İÇİN SORMUYORUM BUNLARI ŞİMDİ ANLAYABİLDİN Mİ ?

  25. KİN-HASET-HUSUMET

    KİN-HASET-HUSUMET İÇİNDE OLANLARA CENABI ALLAH ECRİNDEN SABRINDAN İHSAN ETSİN.KİN-HASET-HUSUMET İÇİNDE OLANLAR KENDİ DURUMLARINI BİLMEZLER BAŞKALARINI ANLAYIŞSIZ OLMAKLA SUÇLAR.
    ALLAH O TİPLERE ECİR SABIR VERSİN

  26. KİN-HASET-HUSUMET

    KİN-HASET-HUSUMET İÇİNDE OLMAYANLARIN YAZDIĞINA BİR BAKIN GÖNDEREN RUMUZUYLA YAZANIN YAZDIKLARINA BAKIN NE KADAR FİKİR VERİCİ BİRDE KİN-HASET-HUSUMET İÇİNDE OLANLARIN YAZDIKLARI ZIRVALARA BİR BAKIN ALLAH ONLARA ACISIN

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devlet Bahçeli’den Siyasete Damar Şarkılı Gönderme..!

Yayın: 25.04.2024 16:05
Paylaş:
A+ A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yalnız başına yürürken Ferdi Tayfur’un “Söyleten Sensin” şarkısı eşliğinde sitem dolu sözler içeriyordu. Şarkının sözlerinde Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilime gönderme yaptığı yorumları yer aldı.

Sosyal medyadan siyasi mesaj

Video paylaşımı, Cumhur İttifakı içindeki gerilim sürecinde yeni bir hamle olarak yorumlandı. Bahçeli’nin paylaştığı video, sitemkâr sözlerle dikkat çekerken, şarkının sözleriyle içerik de anlam kazanıyordu.  Ferdi Tayfur’un şarkısında, Bahçeli’nin gerçek dostluk ve düşmanlık kavramları üzerinden ifade ettiği duygular, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Video, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilimi ve Bahçeli’nin hislerini dile getirirken, izleyiciler arasında da tartışma konusu oldu. Çoğu izleyici Bahçeli’nin siyasete damardan girdiği yönünde yorumlar yazarken, çeşitli siyasi yorumlara açık video, sosyal medyada viral oldu. Kısa sürede paylaşım rekoru kıran videodaki şarkı sözleri şöyle:

Hep köle misali zincire vurdun
Ben sana dost oldum, sen düşman oldun
Sen beni kendine göre mi buldun?
“Hainsin” diyorsam söyleten sensin

Sana söylediğim sözlere kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin

“Canımsın” dedikçe kıymet bilmedin
Kazandıklarına değer vermedin
Sen belki bu kadar hiç sevilmedin
“Vefasız” diyorsam söylеten sensin

Sana söylediğim sözlеre kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin..