Her Telden (9 Temmuz 2020)

Her Telden (9 Temmuz 2020)

Yayın: 09.07.2020 15:48
Paylaş:
A+ A-

KİMSE UNUTMASIN,KİMSE AKLINDAN ÇIKARTMASIN,KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN,UÇURUMA İTEN HİKMET FERİDUN TANKUT OLMUŞTUR.
Bugünlerde KARABÜKSPOR konusu alevlenir gibi oldu,birisi Kulüp eski Başkanı,birisi halen Başkan İKİ MEHMETLER arasında yaşanan tartışma,KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN/BİTİREN Eski Başkan HİKMET FERİDUN TANKUT’U unutturmasın..
KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN/BİTİREN HİKMET FERİDUN TANKUT..
Bakın bu konuda Rahmetli OSMAN NURİ BAL’IN uyarması ile HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı’na “EN ETKİLİ,EN YETKİLİ İSİMLER NEZDİNDE..” karşı çıktık “2010 YILI SENDİKAL MÜCADELE YARALARI KAPANIYOR,BU YARALARI YENİDEN KANATMAYIN..” dedik.
O ZAMAN DİNLETEMEDİK ve KULÜBÜN BATMASINA YOL AÇTI..
Doğrusu ya,biz HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkan Adaylığına karşı çıkarken,aklımıza PARASAL NOKTALARDA BÖYLE HOYRAT,BÖYLE SAÇMA,BÖYLE ŞAİBELERLE DOLU bir tutum olacağından yola çıkmamıştık.
YAŞANAN SENDİKAL GELİŞMELERİN yol açtığı yaraların kapatmak üzere olduğundan,HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı ile o yaraların yeniden kanayacağından, Karabük’te tesis olmaya başlayan huzurun yeniden bozulacağından yola çıkmıştık.
Her ne hal ise artık,şimdi İKİ MEHMET tartışıyor,ortalıkta HİKMET FERİDUN TANKUT yok,oysa ki KARABÜKSPOR’U esas batıran,sonra kaçıp giden isim HİKMET FERİDUN TANKUT,insanlar bunu unutuyor mu/unutur mu..?
Şimdi KARABÜKSPOR tam anlamı ile battı/bitti ve VİCDANLAR RAHAT MI..?

KARABÜKSPOR NOKTASINDA İKİ MEHMETLER TARTIŞMASI,OLAYIN ESASINI,KONUNUN BİRİNCİL SORUMLUSUNU UNUTTURUR MU,HUKUK..
KARABÜKSPOR konusunda yaşanan bir tartışma var,biz bu tartışma noktasında BAZI BASIN MENSUBU arkadaşlarımızı da uyardık,OLAYIN TEMELİ,MESELENİN ÖZÜ UNUTULMAMALI..
KARABÜKSPOR’U BATIRAN/BİTİREN HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR.
A-4 Kağıtlarına milyonluk harcamaları yazan O YÖNETİMDİR..!!
MİLYONLARI SAĞA/SOLA VEREN O YÖNETİMDİR..!!
Başkanlık görevini bırakıp kaçan,gelip KARABÜKSPOR Genel Kurulu’na hesap veremeyen HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR ve O Genel Kurula aslanlar gibi gelip hesap veren/vermeye çalışan KURUL ARKADAŞLARINI bırakıp kaçan HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR..
KARABÜKSPOR bir alt kümeye düşmüş bulunuyor..
Ne yazık ki KARABÜKSPOR artık son demlerini yaşıyor,İKİ MEHMETLER tartışması olayın özünü,konunun esasını kimseciklere unutturmamalı ve KARABÜKSPOR’U BATIRAN,BUGÜNLERE SÜRÜKLEYEN sürecin başında HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığında ki heyettir.
Bugün yaşanan tartışmanın fazla anlamı yok bizce..

HİKMET FERİDUN TANKUT “BIRAKTI KAÇTI..” RAHMETLİ ZİYA ÜNSAL “YAPAYALNIZ BIRAKILDI..” Sayın MEHMET AYTEKİN’E YAPILANLAR…
2015 Yılından bu yana yaşananlar KARABÜKSPOR TARİHİNİN yüz karası olayları olsa gerektir ve ne yazık ki ŞU ANA KADAR HİÇBİR HUKUKİ GELİŞME olmadı ne yazık ki..!!
KARABÜKSPORU BATIRAN,BİTİREN,HAR VURUP,HARMAN SAVURDUKTAN SONRA BIRAKIP KAÇAN HİKMET FERİDUN TANKUT şu ana kadar herhangi bir hesap verdi mi..?
HİKMET FERİDUN TANKUT bıraktı kaçtı gitti..
Daha sonra Rahmetli ZİYA ÜNSAL,binbir rica,binbir baskı ve “KORKMA ARKANDA BİZ VARIZ..” diyerek göreve getirildi,göreve geldikten sonra da ARMUDUN SAPI,ÜZÜMÜN ÇÖPÜ gerekçeleri ile yapayalnız bırakıldı..
Rahmetli ZİYA ÜNSAL belki de bu yüzden erken göçtü gitti..
Sayın MEHMET AYTEKİN Kulüp Başkanlığı’na geldi,aman Allah bir saldırılar,bir eleştiriler,Aile düzenine varana kadar dil uzatmalar ve Sayın AYTEKİN görevi bıraktı,işte o dönemin Valisi,MİLLETVEKİLLERİ,Belediye Başkanı,TSO Başkanı,İktidar İL Başkanı bir protokol yaptılar..
Sayın SEDAT NAMAL Başkan oldu,protokol gereği yerine getirilmedi.
Sayın NAMAL Başkanlıktan istifa etti,Yönetimi göreve devam etti..
Sonrası zaten hemen herkesçe biliniyor..
KARABÜKSPOR sportif anlamda küme düştü,hafızalarda ise “YAŞANAN REZİLLİKLERE GÖZ YUMULDU/HESAP SORULMADI..” imajı ile TAM ANLAMI İLE DİBE VURDU..
Yanlış mı bunlar..!!

“BALIK BAŞTAN KOKAR..” SÖZLERİNE UYUMLU BİR KARABÜK PORTRESİ “KARABÜK VALİLİK KONAĞI/BİNASI VAR MI..”, YA İL ÖZEL İDARESİ..!!
Hani “BALIK BAŞTAN KOKAR..” gibi bir söz vardır,Karabük’te bu söze uyumlu bir gelişmeden söz etmek istiyoruz sizlere “KARABÜK VALİLİK KONAĞI veya VALİLİK BİNASI VAR MI..?”
Evet var,KARABÜK BELEDİYESİ tarafından yaptırılan ve yıllarca KARABÜK BELEDİYESİ tarafından KULLANILMAYAN,BOŞ TUTULAN Yeşil Mahalle Bölgesi’nde ki bina VALİLİK OLARAK KULLANILIYOR..
Peki İL ÖZEL İDARESİ Binası var mı,evet var,koskoca İL ÖZEL İDARESİ çadır da görev yapacak değil ya,bugün kullandığı bina RUHSATLI veya RUHSATSIZ tartışmaları altında ve yaklaşık 25 yıl önce alınmıştı..
YETERLİ Mİ diye sorarsanız,YOK CANIM yetersiz demek mümkün..
Peki yıllar önce VALİLİK KONAĞI/BİNASI yapılacak diye çizdirilen PROJELER ne oldu,ne olacak raflarda duruyor işte,bugün kullanılan VALİLİK BİNASI yeterli mi,uygun mu..?
Örneğin yazın soğutma,kışın ısıtma ne alemde..
İddialara göre güneş görmeyen yerler varmış..
Sahi..!! KARABÜK VALİLİK KONAĞI PROJELERİ NE OLDU…?
Valilik konağı yapılacak mı,yoksa UNUTULDU/UNUTTURULDU MU..?

YÜZLERCE KİLOMETRE “YAĞMUR SUYU AYIRMA ÇALIŞMASI..” KARABÜK’Ü ÇOK UZUN SÜRE MEŞGUL EDECEK VE YENİ ASFALT ÇALIŞMASI..
Karabük Belediyesi,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ çok önemli bir yatırıma girişti,bilindiği gibi,geçmişte YAĞMUR SULARI ile KANALİZASYON aynı hattan gidiyordu.
ÇOK SIK TAŞMALAR/TIKANMALAR OLUYORDU..
Şimdi YAĞMUR SULARI ile KANALİZASYON biri/birinden ayrılıyor ve Karabük’ün hemen her sokağında hızlı bir çalışma yaşanıyor,her taraf delik/deşik.
Bu çalışmalardan sonra asfalt çalışmaları başlatılacaktır mutlaka.
Bu kışa,hatta gelecek yıl ortalarına kadar sürecek büyüklükte bir çalışma olacaktır ve Karabük Belediyesi’nin,bu çalışmalar nedeni ile kafasını kaldırıp yeni projelerine start vermesi hayli zor görünüyor.
YÜZLERCE KİLOMETRE YENİ ASFALT YAPILACAKTIR..
Bu çalışmalardan sonra,Karabük’ün birçok yerinde görülen SU TAŞKINLARI,Cadde ve Sokakların sellerle kaplanması işlemi,Allahın izini ile sona erecektir,ancak bu sürecin gelmesi için belirli meşakkatlerin de çekilmesi şart elbet.
KARABÜK,ŞU AN İTİBARI İLE DELİK/DEŞİK durumda..
Kısa süre içerisinde asfalt çalışmalarına geçilir artık..

AŞAĞI KIZILCAÖREN KÖYÜ,ASİT MAHALLESİ SAKİNLERİ 4 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE KARAYOLU KAPATMIŞTI,GEÇEN SÜREDE NE DEĞİŞTİ…?
Karabüklüler iyi hatırlarlar,4 TEMMUZ 2017 günü AŞAĞI KIZILCAÖREN Köyü ASİT Mahallesi sakinleri,TEPELERİNE DÖKÜLEN ÇÖPÜ PROTESTO ETMEK amacı ile KARAYOLUNU kapatmıştı..
BU EYLEM ÜLKE DE BÜYÜK YANKI YAPMIŞTI..
Biliyorsunuz Karabük Valiliği,Karabük Siyaseti 15 YILDIR KATI ATIK BERTARAF TESİSİ yaptıramadı,bunu becerip/başaramadı ve Karabük’ün günlük 160-170 ton çöpü ASİT MAHALLESİ Sakinlerinin tepesine dökülüyor.
KÖYÜN SAĞLIK DURUMU NEDİR,Sayın VALİ UĞRAYIP BİR SORSUN..!!
Bakın BARTIN İLİ,bir yıl kadar önce yaptığı girişim sonucu BARTIN KATI ATIK BERTARAF TESİSİ İnşaatlarına başlamış durum da ve AK Parti Bartın Milletvekili Sayın YILMAZ TUNÇ bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyor..
4 TEMMUZ 2017 ve 10 TEMMUZ 2020 ne değişti Allahaşkına..?
GEÇEN SÜRE İÇERİSİNDE NE DEĞİŞTİ,söyler misiniz..?
160-170 TON ÇÖP yine ASİT KÖYÜ SAKİNLERİNİN TEPESİNE DÖKÜLÜYOR..!!
15 Yıldır KATI ATIK BERTARAF TESİSİ yaptıramadı Karabük..!!

KARABÜK BAĞESSAN KÜÇÜK SANAYİ-SAFRANBOLU KÜÇÜK SANAYİ-EĞER PLANLANAN YERE YAPILIRSA EFLANİ KÜÇÜK SANAYİ İÇİN HAZIRLIK..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN üzerinde çok büyük bir hassasiyetle durduğu “KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİNİN KENT DIŞINA..” taşınmaları noktasında,10 İL PİLOT BÖLGE seçilmiş durumda.
Önümüzde ki yıllar diğer İllerde de taşınmalar başlayacak..
Örneğin KARABÜK BAĞESSAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ nereye taşınabilir..?
SAFRANBOLU KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ nereye taşınabilir..?
Eğer denilen/planlanan yere yapılırsa EFLANİ KÜÇÜK SANAYİ Sitesi nereye taşınabilir,şimdiden İLGİLİ BELEDİYELER,İLGİLİ KURUMLAR bunların planlamasını yapmak durumundalar değil mi..?
Konuya ilişkin yasal düzenlemeler 15 Şubat 2018 tarihli Resmi Gazete de yayınlanmış,bu taşınmalar sırasında HAK SAHİPLERİNE ve yeni HAK SAHİPLERİNE verilebilecek akçeli durumların pozisyonları çıkartılmış..
Şu an 10 Pilot Bölge seçilerek bu işlemler başlatıldı
Diğer İller önümüzdeki yıllarda ele alınacak bu konu hakkında…

KARDEMİR “1 LİRA GİBİ SEMBOLİK BİR ÜCRETLE VERİLDİĞİNDE..” TÜRKİYE VE BÖLGE ÜLKELERİNİN TEK RAY ÜRETİCİSİ DEĞİLDİ VE DİĞERLERİ..
KARDEMİR belki Sabah Gazetesi Yazarı Sayın DİLEK GÜNGÖR hanımefendiye bir açıklama göndermiştir veya en azından bize göre göndermesi gerekir,zira,Sayın GÜNGÖR çok yanlış bir ifade kullanmış.
Diyor ki “KARDEMİR 1 LİRA GİBİ SEMBOLİK BİR ÜCRETLE 1995 TARİHİNDE İŞÇİLERE VERİLMİŞTİR..” öyle olmadı Yöre Sanayicisine,Yöre Esnafına,KARDEMİR işçilerine ve Çevre İlçe insanlarına verildi..
Sayın GÜNGÖR diyor ki “VERİLEN FABRİKA,TÜRKİYE ve BÖLGE ÜLKELERİNİN TEK RAY ÜRETİCİSİ..” evet ama,o zaman yalnızca yıllık 600 bin ton uzun/yuvarlak inşaat demiri üretiyordu.
“OTOMOTİV ve SAVUNMA SANAYİ’NE ÜRETİM YAPIYOR..” elhak bunlar doğru,ancak,yıllık 600 bin ton üretim yapan KARDEMİR’İ alarak bugüne taşıyan Sayın GÜNGÖR’ÜN “YÜZDE 5 İLE HAKİM HİSSEDAR..” görüp,kavgaları ile “ŞİRKETİN BÜYÜMESİNİ ENGELLEDİĞİNİ..” o İKİ AİLE OLMUŞTUR..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile Allah Ömrünü UZUN etsin Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN çalışmaları,çabaları,emekleri,üretici fikir ve vizyonları ile KARDEMİR BUGÜNLERE GELMİŞTİR,600 bin tondan 3 ile 3.5 milyon ton üretime çıkmıştır..
Sayın DİLEK GÜNGÖR hanımefendiyi kim/kimler bilgilendirdi bilmiyoruz.
Ancak,KARDEMİR TARİHİNDE o hakim hissedar olarak tanımlanan iki ailenin önderleri olan Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile Allah Ömrünü uzun etsin Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN isimleri altın harflerle yazılmış duruyor,unutmak,silmek ne mümkün..
Haaa 2017 Yılından sonra bir çekişme başlamış mıdır,evet başlamıştır..
Ancak O ZAMANA KADAR o iki isim KARDEMİR TARİHİNE ALTIN HARFLERLE yazılmıştır,kazınmıştır ve bu manada Sayın DİLEK GÜNGÖR hanımefendiye yanlış bilgiler verenler olmuş demek ki..
O çekişme de Bağımsız Üyelerin rolü ne olmuştur diye düşünmekte gerekir..
Bağımsız Üyeler denge olmaları gerekirken,ne rol oynamışlardır..?
Bunların da düşünülmesinde büyük yarar vardır elbet..!!
Biz esas KARDEMİR KASIM GENEL KURULUNA bakalım,
Oluşacak YENİ YÖNETİME ve YENİ DENGELERE BAKALIM en iyisi bu.

13 kişi görüş bildirdi

  1. karabüksporlu yılmaz

    Ahmet bey doğru diyorsunuz karabüksporun bu noktalara gelmesinde sendika başkanı ferudun tankut un rolü büyüktür. ankaradan alıp buraya gönderdiği 100 e yakın oyuncuyu buradaki yöneticilere imza attırıp tarağından kıl çeker gibi işine bakan adamdır.bunu o dönemde çalıştığı menajer bayram da artık kabul ediyor bir konuşsanıza. bu arada uğraştım diyorsunuz da şimdi hak yemeyelim beyaz tv de mustafa çevik bey az mücadele etmedi, yine bu işin gündem olmasında büyük emeği olan semih gülen beyi onun mücadelesini es geçmemek lazım. şimdi bakıyoruz tencere dibin kara senin ki benden kara nerede ferudun tankut diyen yok evet böyle .

  2. O bilgileri kim verdi

    Sabah Gazetesi Yazarına o bilgileri kim verdi,mutlaka Kardemir içerisinden birisi verdi,başka kim olacak.Kardemirin 25 yılda geldiğini kapasiteyi kendinden bilen ve basit kavgalardan kendine pay çıkartmak isteyen biri vermiştir.Sermaye aylık 3-4 bin liralık Güvenlik görevlisini basına aktaracak kadar basiretsiz burdan rakip aşağılayacak kadar basit olursa,görevlyendirdigi adamlarda böyle yalan/yanlış bilgilerle basına sızdırma yaparlar.2017 yılı Kardemirin tarihine kara tarih gibi geçmeli öylede geçecektir eeeey sevgili Karabüklüler.

  3. Fortune Düsseldorf

    Ömer Faruk ve Gediklisinin kurgusuyla oluşan(Malum davul 1er dönem ailelerin elindeydi ama tokmak hep bunlardaydı) başarısız ve liyakatsiz icranın marifetleri bir bir ortaya dökülüyor. Nerdeyse 1 katrilyon kar eden şirketi 1 yılda zarar eder hale getirdiler, geçen sene fortune 500 de 52. Sırada olan sirketi artan uretim kapasitesine ragmen 55. Sıraya indirdiler. Üzerlerine yapisacagini anlayınca ekibin basını kovdular ama en zayıf halkalar hala duruyor. Elbette birilerinin işine geldiklerinden kuzenleri hostuttuklarindan duruyorlar herkes farkında. Ama Hüseyin Soykanda bu konuda en iyileriydi , kiraldan çok kralcı o mevkide haketmeden kalabilmenin yolu olarak kuzenleri hoş tutmak herdediklerini yapıp hammaddeyi gösterilen adresten almayı marifet sanıyordu. Bak çulunu yırttı, piliyi pirtiyi topladı, itibarı bıraktı gitti. Uğurlar olsun. Boş adamların saltanatca son bulsun.

  4. Mehmet baran

    Mehmet Aytekin in kurduğu yeni takıma destak olunmalı

  5. Bizim EFLANİ

    Buradan yazıyoz Eflani deki sosyal tesis yapıyorum diye Eflanililerin kaynaklarını çarçur edenler şimdide orayı huzurevi yapıyorum diye gündem yapıyor. Huzurevi diye oraya harcanacak paralara yazık dağın eteğinde huzurevi olur mu? Bekleyip göreceğiz..

  6. Toplantıhane

    Ben size Dilek Güngör hanıma,bu yanlıs bilgiyi veren 4 kisiden ikisini söyleyeyim.tahmin degıl kesin olarak oldugunu düşünüyorum.
    1.si Kardemirdeki kendisine karşı olan herkese Fetö tuzaklı raporu yapan Ve becayişle Matile giden İ.T isimli kişi ile Matilden becayisle gelen VE çapından büyük isler yapmaya calisip fotoğraflar veren anlaşmali al gülüm ver gülümle bazı seylerini üstünü örtme şartıyla gonderilen devrik gn md H.Ş.A dur.Bunu kardemirde tahmin etmeyen yoktur.
    Matile giden ama kardemir ve karabüklülerden hırsını alamayan İ.T adlı şahıs hala Uzaktan Kardemiri yönetmeye devam ediyor.Yerine getirilen ve her gün görüstügu baş çavus müdür SAĞİT,onun ve hala kendi güdümünde calısan AYYAŞ müdür ve yanlarına aldıklari yeni gelen müdurlerden biriyle MALUM YERDE her gün toplantı yapıyorlar.Hardalarıni ve hatalarini bu toplantılarda bir yerlere gömüyorlar.

  7. Mavi ateş

    Ahmet abi Karabüksporla ilgili tüm görüslerine katiliyorum.Tankut dönemindeki utanarakak yazıyorum vur yöneticinin Kulübe Kaldıgı oteldeki prezervatifi kulübe nasıl faura ettirdigini bilmeyen mi kaldı?

  8. Maçaçuceç

    Sayın Gölbek, Karabüksporun düştüğü durumun ana nedeni olarak H.F.T’u gördüğünüzü yazıyorsunuz uzun zamandır ve ilk kez bu kadar net ifadeler ve yüksek sesle dile getiriyorsunuz tabiri caizse. O şahsın suistimalleri olmuş olabilir ancak o vitrinde görünürken kulübü kimlerin yönettiğini, 20 dakiaka sahaya cikip milyon dolar verilen futbolculari kimin getirdigini kamuoyu biliyor. Kulübün içini boşaltan şahıslar şu anda da maalesef şirketin içini bosaltiyor. Bu gözü doymaz azgınlar neleri varsa bu şehirde edinmelerine rağmen şehirden intikam alırcasına tüm değerlerine zarar veriyor. Çok kişi bunu net biliyor ama gücün karşısında susmak bu şehrin en kötü özelliği. Yarın haksızlık karşısında susmanın bedelini ağır ödeyeceğiz korkarım. Ama bu azgınların, bu haramzadelerin sonunuda hep beraber göreceğiz inşallah. Uzun lafın kısası, Karabuksporda hft ne ise şirkettede h.ş.s odur. Arkada mali götürenler hep aynıdır.Butun şehir kulübü iyi durumda zannederken hft bir toplantısı yapmış.durumu ortaya koymuş ve durum düzeltilmezse konuşurum demişti, susturdular. Hşs’de yetki aşımına rağmen soruşturma sonucu disiplinle gonderilecekken tazminatla ve sözde mutabakatla gitti, susturdular. Yarın paralarını goturemedikleri huzurda napcaklar bakalim

  9. Teneke türbüm

    Bahsettiginiz kisi malum sendikacanın damadi.kule parkta evi altinda mercedesi ile gezip Rahmwtli ziya ünsal abimizin klubu batirdigini etrafina lanse etmeye calısan GÜL gibi damadıdır.Bilmeyen var mı BU damadı?

  10. Anonim

    ahmet bey bu internet habercileri dernek kurmustu dugune okur gibi mulki amirleri ziyaretlerde bulunup caddelerde gerim gerim gerinmislerdi. hani me yaptilar iftiraci dedikleri porno sitesi dedikleri jet haber halen daha faaliyette. mulki amirlerde basin aciklamasi yapti olay yargiya tasinmisti. bu malum site halen daha haber yayinliyor ise demekki yazdiklari dogru. o zaman birbirini sevmeyen giciklananlar kursun bi site yalan yanlis yazsin sallasin bu kadar basitmi sizin meslek. bu internetciler kagid diye bi dernek kurmustu sahi me is yapar bu dernwk.

  11. kalkin gidin kagid

    ahmet bey bu internet habercileri dernek kurmustu dugune okur gibi mulki amirleri ziyaretlerde bulunup caddelerde gerim gerim gerinmislerdi. hani ne yaptilar iftiraci dedikleri porno sitesi dedikleri jet haber halen daha faaliyette. mulki amirlerde basin aciklamasi yapti olay yargiya tasinmisti. bu malum site halen daha haber yayinliyor ise demekki yazdiklari dogru. o zaman birbirini sevmeyen giciklananlar kursun bi site yalan yanlis yazsin sallasin. bu kadar basitmi sizin meslek. bu internetciler kagid diye bi dernek kurmustu sahi ne is yapar bu dernek. baskanlarida bu islerin ifrira karalama santaj gazeteciliginin piri… kimi kime sikayet edeceksin. yenice belediye seçimlerinde aday olan kisiye neler yapmisti fotografini montajlayip altina iftiralar atip yayinlamalar gecmisi belli. boyle gaztecilige boyle dernek, boyle dernegede boyle baskan. jet haber hala daha haber yayinliyor herkes yalandan delilik yapıyor karabuk
    . adamlar karabuksporu yalayip yutmuslar karabuk iki baldiri ciplak mehmetlerin kavgasini seyrediyor. biride cikip siz kimsiniz aga babalar ciksin ortaya demiyor. diyemiyor cunku o agababalarin verdiği avantalardan onlarda faydalandı. feridun yemistir ama yalniz yiyecek kadar aptal degildir bi kismini buradakilere sus payi dagitti kim yediyse klubu hesabini versin.ceza gelen eski yoneticiler mal varliklarini baskalarinin uzerine gecirme derdinde veya eski bir baskan gibi klubun 4 trilyon vergi borcu
    istenirkken devletten hala korono yardimi almasi bide isletmenin ortagiyim ama ortagimin ustunden sigortali isci gizukuyorum devletten yardim aliyorum diyede roportaj veriyor olmasi cok enteresan. otekilerde yarin cikip mallarini mulklerini baskalarina devrettikten sonra valla ben valilikten aldigim yardimla kumanya ile geciniyorum derse ne olacak bu biliniyor ama herkes aman karismasin cadir ucu banada deger kafasinda. karabuk bura eşeledikce pislik cikiyor.

  12. karabüklü

    Ahmet abi,tarih tekerrürden ibarettir..
    H.F.T. kimdir bu şahıs allahaşkına kimdir?
    eskimiş sendikacı, adıyamanlı …
    neden karabükspora başkan yapılmıştır?
    karabükspora başkan olacak kişi nevzat şahin gibi ekmeğini karabükten kazanacak karabükspor yenildiğinde gözyaşlarını tutamayacak bir adam olur,rahmeti ziya ünsal gibi karabükün bir değeri olur,sedat namal gibi tuttuğunu koparan bi adam olur anlarım…
    bu HFT nin karabüksporla ne alakası olabilirdiki?? ranttan popülerlikten makam arabasından gezip tozmaktan başka…
    karabüksporun en paralı en popüler olduğu dönemlerde adam başkanlık koltuğuna oturtuldu

    karabük şehrinin en büyük hastalığı şudur
    yaz kış düğün bayram demeden karabükte yaşayan ikameti bu şehirde olan, kızına kına merasimini oğluna sünnet düğününü bu şehirde yapan, öldüğünde buraya gömülecek adamlara….armudun sapı üzümün çöpü yok şöyleydi yok böyleydilerle çamur atması desteklememesi hasetlikle yaklaşıp sahip çıkmamasıdır

    bu konuda sizi tenzih ederim ama basınında büyük katkısı var

    karabüksporda yıllarca yöneticilik yaptınız sizde,
    karabükte yaşayan karabüklü bir başkan böyle rezillikleri böyle hukuksuzlukları ayanbeyan gözümüze soka soka yaparmı yapabilirmiydi?
    bakın il sağlık md gençlik spor md,sgk md işkur md karabüklü ve istikrarlı haliyle başarılı…çünkü şehre karşı sorumluluğu var,gerçek anlamda mahalle baskısı var…zaten doğru adamlar ve doğruda olmak zorundalar…
    ama şehrin genelinde içinden çıkana bir haset anlayışı var ve işlerimiz rast gitmiyor işte

  13. karabükün delisi

    Karabükte yasa dışı bahis oynatanlar çoğalmış bu nedenle aileler boşanıyor.Emniyet müdürlüğümüz ivedilikle bu konuyla ilgilenmeli yasa dışı bahis oynatan kırtasiyeci,kuruyemişci, vb. gibi iş yerlerinde gerekli araştırmaları yaparak yuvaların yıkılmasına neden olan kan emicilerin cezalarını verecektir.Emniyetimize güvenimiz tamdır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Gölgeyim Ben” Karabük’te okuyucusuyla buluşuyor

Yayın: 29.03.2024 16:54
Paylaş:
A+ A-

The Poet House tarafından yayımlanan mini kitapta Tuğba Turan’ın “Gölgeyim Ben” adlı hikayeleri İsmail Sertaç Yılmaz tarafından çizilen illüstrasyonlarla bir araya getirildi.

Karabük’te polisiye ve gerilim türünde kitap yazan Tuğba Turan, güçlü kalemiyle yeni bir başarıya imza attı. Karabük’ün yetenekli yazarı Tuğba Turan, bu kez okuyucusunu dört hikayede buluşturuyor. Hikayelerinde, kadınların erkeklerin gölgesinde kalmaktan çıkıp, kendi güçlerini keşfetmelerine vurgu yapıyor. Karakterinin gölge üzerinden güçlenmesi, aslında kadınların toplumda ikinci planda tutulduğu, bastırıldığı ve görmezden gelindiği gerçeğini simgeliyor. Ancak bu hikayeler, kadınların içlerindeki gücü keşfetmeleri ve erkek egemen topluma karşı mücadele vermeleri üzerinden umut ve ilham veriyor. Gölgelerden güç alan anti-kahramanın, kadınların kendilerini güçlü ve değerli hissetmelerine yönelik bir metafor olması da bu mesajın önemli bir parçasını taşıyor. Bu hikayeler, kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarını, seslerini duyurmalarını ve adalet arayışlarında korkusuzca ilerlemelerini konu alıyor. Bu sayede, kadınların erkeklerin gölgesinde kalmayı reddederek kendi ışıklarını yakmaları ve hayallerine doğru ilerlemeleri teşvik ediliyor.

Bu kitap aynı zamanda sakin kitap ‘slow book’ projesi, hızlı tüketilen kitaplara karşı bir başkaldırı niteliği de taşıyor. Hikayelerinde gücünü gölgeden alan anti-kahramanın yaratıcısı Turan, kitabında şu ifadelerde bulunuyor: “Ben yoklukla güçlendim. Hiçlikten doğdum. Bir kadının içine düşerken zevk veren, düştükten sonra istenmeyen bir bebek gibi, boşluğu doldurdum. Ben oldum” sözleriyle karakterinin iç dünyasını anlatarak, kadınların sessizliklerine ses katmayı hedefliyor.

“Gölgeyim Ben”, kadınların güçlenme sürecini ve adalet arayışını ele alan etkileyici hikayelerle dolu bir kitap olarak okuyucularla buluşacak. Bu kitap ile Yazar Tuğba Turan’ın Karabük ve Türkiye genelinde edebiyata ve sanata farklı bir bakış açısı getireceğinin mesajı veriliyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)