Her Telden (01.Nisan.2015)

Her Telden (01.Nisan.2015)

Yayın: 01.04.2015 08:35
Paylaş:
A+ A-

DÜN TÜRKİYENİN YARISI ELEKTRİKSİZ KALDI VE KESİNTİNİN NEDENİ PEK ANLAŞILAMADI VEYA ANLATILAMADI..!!
Dün Türkiye’nin yarısında elektrikler kesildi ve saatlerce gelmedi,elektrik kesintisinin nedeni anlaşılamadı veya anlatılamadı,bunun üzerine de,bir yığın söylentiler çıktı.
Kimi çevreler “7 HAZİRAN AKŞAMINA HAZIRLIK..” dedi.
Kime çevreler “SİBER SALDIRI OLMUŞ GALİBA..” dedi..
Bizim hoşumuza giden ve hayli güldüğümüz 7 HAZİRAN AKŞAMINA HAZIRLIK sözleri oldu ve bunu ciddi/ciddi dile getirenler “ BU DEFA TRAFOLARA KEDİ GİRMEYECEK GALİBA..” dediler.
Sonra da “HANGİ GEÇENLERDE DE BÖYLE BÜYÜK BİR ARIZA OLMUŞTU YA,YİNE AYNI ARIZA OLDU,SİBER SALDIRI OLDU FALAN GİBİ İZAH EDECEKLER..” gibi gırgırla karışık konuşmalar yaptılar.
ÜLKENİN YARISINDA ELEKTRİKLER KESİLDİ..
Bu kesintinin ÜLKEMİZE ZARARI KAÇ MİLYAR DOLARDIR acaba ve insanların ulaşımları durdu,çalışan sanayi makineleri durdu,hayat durdu adeta.
GERÇEKTEN HAYAT DURDU..
Bu konuda net,berrak akılcı bir açıklama da yapılmadı..
O zamanda herkes kendisine göre bir değerlendirme yaptı..
ÜLKEMİZE KAÇ MİLYAR DOLARA PATLADI KİMBİLİR..?

CHP HİÇ BÖYLESİNE İDDİALI OLMAMIŞTI VE 7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNE BİRLİK/BÜTÜNLÜK İÇİNDE GİDİYOR…
CHP Yıllardır Karabük özelinde böylesine İDDİALI,böylesine BİRLİK/BÜTÜNLÜK içinde olmamıştı ve ÖNSEÇİM sonucu CHP içinde içselleştirildi,insanlar 7 HAZİRAN için kollarını sıvadı.
BUNU NET BİÇİMDE GÖRMEK GEREK.
Dün Karabük’te Siyasetle meşgul olmuş,çok bilinen,çok tanınan bir tüccar arkadaşımızla karşılaştık “CHP’NİN BU ÖNSEÇİM İŞİNİ ÇOK SEVDİM..” dedi.
Sonra da “PARTİ ÜYELERİ İSTEDİKLERİNİ SEÇSİNLER,LİSTELERE YERLEŞTİRSİNLER.SORUMLULUK PARTİ ÜYELERİNİN OLSUN.BANA GÖRE EN İYİ YOL BU..” şeklinde görüşler dile getirdi.
Bunları söyledikten sonra da “CHP BU İŞİ HAKİM NEZARETİNDE YAPMIŞ.KULLANILAN OYLARI ÇUVALLARA DOLDURUP ANKARA’YA GÖTÜRMEMİŞ..” dedi.
İnce bir gönderme yaptı.
Şimdi kimse yanlış anlamasın BU KARDEŞİMİZ HAYATINDA CHP’YE OY VERMEMİŞ,YİNE DE VERMEYECEK BİR İNSAN,ama önseçim işini takdir etmiş,takdir ediyor..
ÖNSEÇİME CHP’LİLER BİLE PEK İNANAMADI..
Baksanıza birçok yerde katılım yüzde 50 civarında kalmış..
Onlarda ÇUVALLANIP ANKARA’YA götürülecek mi sandı nedir..?

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN CEVDET AKAY,ÇALIŞMALARINA HIZ VERMEK ÜZERE HAZIRLANIYOR..
CHP Karabük Milletvekili Adayı Sayın CEVDET AKAY’IN Seçim çalışmalarına hız vermek üzere,önümüzde ki günlerde yoğun bir çalışma içine gireceğinden söz edenler var.
CHP Yöneticileri Sayın CEVDET AKAY’IN şu an itibarı ile Yurtdışında olduğuna işaret ediyorlar ve “ÖZELLİKLE MOSKOVA’DA BİR DİZİ İNŞAAT İŞLERİ VAR.ORALARDA Kİ SORUNLARI ÇÖZÜP GELECEK VE SEÇİMLERE ODAKLANACAK..” bilgilerini veriyorlar.
Sayın CEVDET AKAY adına şu an itibarı ile KARABÜK’TE ÇALIŞMALAR YAPAN,SORUNLARI TESPİT EDEN ekiplerin olduğundan da söz ediliyor.
Olayın bu noktasında AK Parti ve MHP Milletvekili Adaylarının da ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNA dikkat çeken CHP Yöneticileri “DİĞER PARTİ ADAYLARI DA ÇOK ÖNEMLİ,CHP OLARAK BU ADAYLARI DİKKATE ALARAK ÇALIŞMA YAPMAYI PLANLIYORUZ..” diyorlar.
CHP Yöneticileri EMEKLİLERE VERİLECEK YILDA İKİ MAAŞ İKRAMİYE,ÇEŞİTLİ KURUM VE KURULUŞLARDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİLERİ VE HASTANELER ÜZERİNDE yoğun bir çalışma yapacaklarına,seçmene böyle ulaşacaklarına işaret ediyorlar.
“AYLIK BİN LİRA ALAN BİR EMEKLİ,CHP İKTİDARINDA 2 MAAŞ İKRAMİYE ALACAK.DOLAYISIYLA AYLIĞINA AYLIK 180 LİRA ZAM GELMİŞ GİBİ OLACAK..” diyorlar..
Bu söylemin tuttuğuna da işaret ediyorlar..
Özetlersek ;CHP BU SEÇİMLERE UMUTLU GİRİYOR..

MHP MİLLETVEKİLİ LİSTESİ İÇİN ANKETLER SÜRDÜRÜLÜYOR,SAYIN DURMUŞ YALÇIN,SAYIN DURSUN ALTIPARMAK..
Dün sabah MHP İl Başkanlığı görevinde de bulunmuş bir kardeşimizle sohbet ettik “GENEL MERKEZ ANKET ÇALIŞMASI YAPIYOR VE BURADAN ÇIKACAK SONUCA GÖRE ADAY LİSTESİ BELİRLEYECEK..” şeklinde bilgiler verdi.
Nasıl bir sonuç çıkabileceği yolunda sohbet ettik ve “Sayın DURSUN ALTIPARMAK ile Sayın DURMUŞ YALÇIN ARASINDA GİDİP GELEN BİR LİSTE BİRİNCİLİĞİ OLAYI VAR..” şeklinde değerlendirmeler yaptı.
Sanki Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN biraz daha ağır bastığını hisseder gibi bir hali vardı ve kendisinin de Genel Merkez yetkilileri ile yaptığı görüşmelerden böyle bir izlenim edindiğini söylemesi bize ilginç geldi.
Bunları anlatırken,MHP Genel Merkezi’nin PARTİ BAĞLILIĞI noktasında Sayın DURMUŞ YALÇIN’A çok daha güven duyduğu gibi bir izlenim aldığını anlatması da enteresandı elbet.
“MHP GENEL MERKEZİ,Sayın DURMUŞ YALÇIN’A YALPA YAPMAZ,MHP ÇİZGİSİNDE DEVAM EDER GİBİ BAKIYOR..” ifadesi kullandı,o bu ifadeyi kullanınca SİZ NE ANLARSINIZ..?
Ama buna karşılık,dün akşam Ziraat Bankası önünde,bir başka MHP’Lİ ve hayli etkili bir kardeşimizle karşılaştık “Sayın DURSUN ALTIPARMAK GARANTİ LİSTEBAŞI.BU KESİNLİK KAZANDI..” gibi görüşler dile getirdi..
MHP İÇİNDE İKİ İSİMDEN BİRİSİNE ŞANS GÜLECEK GİBİ..
Ama Sayın YALÇIN’A MI,Sayın ALTIPARMAK’A MI..?
ŞANS KİME GÜLECEK BAKALIM..!!

AK PARTİ 7 HAZİRAN İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMIŞ,MİLLETVEKİLİ LİSTESİNİN BELLİ OLMASINI BEKLİYOR..
AK Parti 7 HAZİRAN Genel Seçimleri için bütün hazırlıklarını belirlemiş ve önce MİLLETVEKİLİ LİSTESİNİ daha sonra da seçim çalışmalarının başlamasını bekliyor..
HER SANDIK İÇİN 9 GÖREVLİ İSİM BELİRLENMİŞ.
Bir sandıkta 270-300 seçmen olduğunu düşünün,SANDIK BAŞI GÖREVLİSİ 9 KİŞİYE BU SEÇMEN PAYLAŞTIRILMIŞ ve gelenler veya gelmeyenler bu insanlar tarafından izlenecek,hastalar,sakatlar bu görevliler tarafından sandığa getirilecekler.
MÜTHİŞ BİR ORGANİZASYON DEĞİL Mİ..?
AK Parti 7 Haziran Genel Seçimlerine hazır..
Karabük’te yaşadıkları bir dizi dezavantajı BU ÇALIŞMALARLA İZALE edeceklerini düşünüyorlar ve MİLLETVEKİLİ ADAY Listesi 7 nisan günü belli olur/olmaz çalışmalarına start verecekler..
MİLLETVEKİLİ LİSTESİ NASIL OLUR ACABA..?
AK Parti “KARABÜK’Ü 2-0 ALIRIZ GİBİ DÜŞÜNÜYOR..”
“ÇOK YÜKSEK OY ORANI İLE 2-0 ALACAĞIZ..” diyorlar..

TABELA NÜFUSU 63.300 OLAN BARTIN’DA 3 HASTANE VE 750 HASTA YATAĞI,ORADA AK PARTİ,BURADA AK PARTİ…!!
Dün yine yazdık BARTIN Merkezinin TABELA NÜFUSU 63.300,BARTIN Merkezinde 150 Yataklı KADIN/DOĞUM Hastanesi ve hemen yanıbaşın da AĞIZ/DİŞ Sağlığı Hastanesi var..
YENİ YAPILMIŞ,PIRIL/PIRIL TESİSLER BUNLAR..
BİR/BİRİ İLE PORTİK GEÇİTLİ BAĞLANTILARI VAR..
Öte yandan BARTIN’A girişte sağ tarafta BARTIN DEVLET Hastanesi var,kimine göre 200,kimine göre 250 yataklı ve işin bir başka yönü 400 YATAKLI BARTIN DEVLET HASTANESİ İnşaatlarının sonuna gelinmiş.
TOPLAM 3 HASTANE,750 VEYA 800 YATAK..
BARTIN NÜFUSU ise 63.300 olarak yazıyor tabela da..
Şimdi düşünün BU HASTANELER AK PARTİ DÖNEMİNDE YAPILDI,KARABÜK’ÜN 3 HASTANESİ BİRE AK PARTİ DÖNEMİNDE DÜŞÜRÜLDÜ,750 HASTA YATAĞI 411 E AK PARTİ DÖNEMİNDE DÜŞÜRÜLDÜ,böyle olmadı mı..?
Bartın’da İKİ MİLLETVEKİLİ VAR,bir tanesi AK Parti Milletvekili,öteki CHP Milletvekili,Bartın Belediyesi ise MHP’Lİ ve BARTIN BU HİZMETLERİ ALMIŞ..!!
Bunun yanında ÖZEL HASTANESİ DE var bu Kentin..
Karabük’te ACİLLERDE YER BULMAK ÇOK ZOR..
HASTA YATIRMAK İÇİN YER BULMAK ÇOK ZOR..
Peki nedir bu durumun analizi..!!
AK Parti BARTIN’A YAĞDIRMIŞ ADETA,değil mi..?

DERYA PİDE/KEBAP SALONU SAHİBİ SAYIN RASİM ERTAŞ “ÇEVRE İLÇELERDEN PAÇA ÇORBASI İÇMEYE GELEN VAR..”
Bir süre önce yine yazmıştık Prof.Dr.Sayın CANAN KARATAY hemen her programında PAÇA ÇORBASI içmenin yararlarından söz ediyor PAÇA YEMENİN insan sağlığına olan yararlarından söz ediyor.
Karabük’te insan gönlünün rahat olarak yemek yiyebileceği ender RESTAURANTLARININ başında gelen DERYA Pide/Kebap/Baklava İşletmesi PAÇA ÇORBASI çıkartıyor.
ÖNCELİKLE MÜTHİŞ HİJYENİK ÇALIŞIYORLAR.
Restaurant Sahibi Sayın RASİM ERTAŞ geçtiğimiz gün bizi PAÇA ÇORBASI için hazırlık yapılan bölümü götürdü,birkaç bayan harıl/harıl PAÇA HAZIRLIYORLAR,temizliyorlar ve AMELİYEDEN GEÇİRİYORLARDI.
Çok değişik yerlerden paça çorbası için gelen varmış.
Sayın RASİM ERTAŞ “BU KADAR TUTULACAĞINI,İLGİ GÖRECEĞİNİ HİÇ TAHMİN ETMEZDİM..” diyor ve çok çeşitli yerlerden sırf PAÇA ÇORBASI içmek için gelenlerden söz ediyor.
Şimdi Allah için konuşmak gerekirse PAÇA ÇORBASINI yapan ZAFER USTA DA mesleğinin ehli ve böyle bir kadro tarafından üretilen bu çorba,çevre yerleşim yerlerinde de ün yapmış.
Prof.Dr.CANAN KARATAY insanları nasıl yönlendiriyor.
Hayret etmemek gerçekten mümkün değil.

CUMHURBAŞKANI’NIN GELİŞİ SIRASINDA,TÜM HAZIRLIKLAR KARABÜK BELEDİYESİ’NİN OMUZLARINA KALMIŞ…
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN 27 Mart günü Karabük’e geldi,ancak,geliş hazırlıkları elbet günler öncesinden başladı ve HELİKOPTER PİSTİ DE dahil bir yığın hizmet üretildi..
Bütün yük KARABÜK BELEDİYESİ’NİN SIRTINA BİNDİ..
Düşünün ki Karabük KÜLTÜR MERKEZİ’NİN hemen yanıbaşında KARABÜK BELEDİYESİ’NİN 10 Dönüm civarında bir arsası vardı ve o arsa HELİKOPTER PİSTE haline getirildi..
ARTIK O HELİKOPTER PİSTİ ÖYLECE KALIR..
Yani gitti KARABÜK BELEDİYESİ’NİN 10 dönüm arsası.
Başka yer bulunamamış galiba.
Bir dizi ASFALT ÇALIŞMASI yapıldı bu hazırlıklar sırasında,KİMSE BİR GRAM ASFALT VERMEMİŞ,Karabük Belediyesi’ne,ayrıca söz verenlerde ASFALTI ISITACAK TESİSATIN ÇALIŞMADIĞI gibi mazeretler getirmişler..
Bütün yük KARABÜK BELEDİYESİ’NİN SIRTINA KALMIŞ..
Belki BİR TEŞEKKÜR BELGESİ VERİRLER..!!
Diğer birimler,ancak,ŞEREF VERMİŞLER bu anlamda..
Hizmet vermek işi KARABÜK BELEDİYESİ’NE kalmış..

HÜRRİYET CADDESİ’NİN,GÜVEN KAVŞAĞINDAN AŞAĞI BÖLÜMÜNDE KALAN KISIM YAYALAŞTIRILACAK MI..?
Hürriyet Caddesi’nin GÜVEN KAVŞAĞINDAN alt tarafta kalan bölümü YAYALAŞTIRILACAK MI,yani,halk arasında bir türlü tutmayan adı ile FEVZİ FIRAT Caddesi denilen bölüm yayalaştırılacak mı..?
Oralarda ki işyeri sahipleri arasında böyle bir tartışma var ve kimileri YAYALAŞTIRILMASI diyor,kimileri ise OLMAZ diyor ve bir türlü bir karara varamamış durumdalar.
YAYALAŞTIRILIR veya YAYALAŞTIRILMAZ o ayrı.
Ancak BOZULAN YAYA KALDIRIMLAR BARİ yapılsı..
Daha önce KUCAĞINDA ÇOCUKLA kalkan tuğlaya takılıp düşün bayan oldu,düşen bayan oldu,dün de galiba IRAKLI BİR BAYAN ÇOCUĞU ile birlikte yaya kaldırımına kapaklandılar..
BAYAN ARAPÇA BİRŞEYLER SÖYLÜYORDU..!1
HER HALDE HAYIR DUALARINI DİLE GETİRMİŞTİR..!!
Belli mi olur..
Cadde üzerinde ki esnaflar,işyeri sahipleri ikileme düşmüşler,kimileri TRAFİĞE KAPATILSIN diyer,kimileri kapatılmasın diyor,OYSA O CİVAR,YAYALAŞTIRILAN BÖLÜMDEN DAHA AVANTAJLI.
BİRKAÇ PORTİK GEÇİT AÇILABİLİR.
Hemen arka tarafta ki Caddesi ARAÇ PARK edilebilir..
Portik geçitlerle işlerin kolayca görülmesi sağlanabilir..

14 kişi görüş bildirdi

  1. mhp li

    Ahmet abi dün sizi konuşurken gördüm AKBANKIN yanında Fatma Danışman Sendikadan Alattin Danışman Vural Çelik oturuyordunuz.Ben MHPliyim eyer Dursun ALtıparmak aday olmazsa oyum kesinlikle CHP nindir.Şu Bartın Hastane işi hakkaten manidar Milletvkilleri AKP yel CHP Belediye Başkanı MHP onun içinde Dursun olmazsa oyum CHP ye

  2. Mithat ÜNVER

    Sayın Ahmet Bey.
    Siz her ortamda söylediğiniz M.Ali Şahin faktörü ne oldu da Karabük için sağlık yönünden Bartın gibi bir tesisler kazandıramadı. Ne yazık ki Karabük te Rektör, Belediye başkanı ve Kardemir yönetimi dışında başarılı hiç kimse yok. Bu kişilerin başarısında iktidarın desteği tabi ki var ama iktidar milletvekilleri ve özellikle M.Ali bey partideki gücünü kullanamamıştır.

  3. işci

    bazıkesimler rektörümüzü baltalasalarda KARABÜKÜ VE KARDEMİRİ iyibirşekilde tanıtmştır.yolun açık olsun BURHANTTİN UYSAL.

  4. hasan

    sn.gölbek
    bu hastane işini karabükte yılan hikayesine dönüştüren karabükün esnaf sanatkar ve basını olmadımı.hafızaları yoklayalım.Üniversite alanındaki sağlık bakanlığı arsasına hastane yapımına karşı çıkanlar kimlerdi.Karabükü tek caddeye mahkum edenler kimlerdi.Şirinevlerin rantını artırmak için cesur davranamayan siyaseti mevcut hastaneyi yıkıp aynı yere hastane yapmaya mahkum edenler kimlerdi.İsin pasın içinde hastane varlığını inatla sürdürmek isteyenler kimlerdi.İnsaflı kalemler önce bunları sormalı.Ondan sonra doğru olarak ne yapılabiliri konuşmaya başlamalıyız.Ayrıca bir bartınlı olarak vekilimiz YILMAZ TUNÇ beyi gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Yıllarca solun payitahtı olan ihmal edilen Bartın canlanmış ve hizmet alır olmuştur.

  5. karabüklü

    rafet bey ilk hevesye bişeyler yaptı ikinci dönem tamamen yaydı Fevzi Fırat Caddesi filan umurunda olmaz.Ordaki yaya kaldırımları hakkaten rezalet yayalaştırma işine gireceyini hiç sanmam dedim ya tamamen yaydı diye

  6. HİSSEDAR

    sayın gölbek
    kardemirden sürekli çok başarılıyız şöyle yatırım yaptık yok böyle yatırım yaptık diye böbürlenen açıklamaları duyuyoruz. yarımrımlar da hangi hedefi söylediğiniz tarihte bitirdiniz? özellikle haddehane yatırımlarında başarınız nedir? bu yatırımları hangi şirketlerle yaptınız? söyeldiğiniz tarihlerde bitirebildiniz mi? üretimdeki verim nedir? ön görülen maliyetler tutmuşmudur?
    lütfen hamaset dolu açıklamalardan bıktık. bunların rakamlarla açıklanması lazım. yeni genel müdürden beklentimiz herkese eşit yaklaşmasıdır. falanı eskiden tanıyorum diyerek ayrıcalığı olmamalı…
    sayın gölbek
    sizde paça çorbasından ziyade bu tarz kardemirdeki ciddi konulara değimnenizi riica ediyoruz.

  7. Hasan Hüseyin

    İl Başkanı adayın Moskova’da olduğunu söyleyinceye kadar niye milleti toplayıp da motive etmemiş..Sonra iki Akay meselesini neden halletmemiş…

  8. hüseyin hasan

    Arkadaşın Moskovadaki işlerini halletmeye giden öncelikli İl Başkanı deyil,sonra iki AKAY meselesini ÜYE ORTAYA KOYMUŞ,Milletvekili Adayı ne yapacakki.İl Başkanı İl Yönetimi bu işi çözebilir.Kulağımıza gelen Mustafa Akayın çok büyük bir feragatte bulunacağı yolunda.

  9. tonyukuk

    Hissedar rumuzu ile yazan arkadaş çok haklı sayın gölbek; paça çorbasına kadar yazacak bir şey kalmadı mı?Bu yazınız gizli reklam gibi birşey olmuş.Gerçi M.Ali Şahinin,kardemir yönetiminin de gizli (aslında pek de gizli değil aleni) reklamı yapılıyor,zamanında fadıl demirelinde bu sayfalarda reklamı yapılıyordu,nedense sonra tukaka oldu.Hangi yazınıza inanacağımızı biz de şaşırdık.Bir adam ya iyidir,ya kötüdür.Bence sizdeki yanlış; acele hareket edip, insanları test etmeden,icraatlarını görmeden haklarında erken karar vermeniz.Bir nevi avans vermeniz. Yeni genel müdür için şu ana kadar iddialı bir yorumunuzu görmedik,siz de hatanızı gördünüz,biraz zaman geçince karar vereceksiniz herhalde.fadıl demirel ağzınızı yaktı,uğur beyi üfleyerek yazacaksınız.

  10. soyaldemokrat

    chp nin toparlanması bu il ve ilçelerle mümkün değil.neden mi,merkezde katılım yarı bile değil.safranbolu da katılım yerlerde sürünüyor.Üylerin ön seçime katılmaması için her şey yapılmış.katılım %50 bile değil.ön seçim günü merkez ilçe başkanı ortalarda yok.Merkez ilçe başkanı ortağı olduğu köfte arabasını lisenin önüne çekmiş gitmiş.Merkez ilçe yöneticisi köfte satıyor.seçim umurunda değil.Zaten cevdet Akay isminden hemen hiç biri hoşlanmamıştı.Sağ duyulu üyelerin katlımı ile bu noktaya gelinebildi.cevdet akay karabük halkı sayesinde ancak milletvekili olur.Bu örgütlerle mümkün değil.

  11. safranbolu paçaçı

    Sayın; Ahmet GÖLBEK
    Paça çorbası ile ilgili yazınızı okudum. Karabük’ün gözde mekanlarından Derya lokantasına gittim ve insan sağlığına çok faydalı olan paça çorbasını tatma fırsatını buldum. Hakikaten anlattığınız kadar varmış. Ben paça çorbasını arayan bir insanım, karabükte ve safranboluda aradığım tadı bulmuş bulunmaktayım. Karabük’ümüzün yemek lezzetlerini sayfanızda paylaştığınız için size teşekkür ederim. Anadolu’nun paylaştığı nice sayısız nimetleri bize tanımanız dileği ile saygılar sevgiler.

  12. Kamil

    12 yıl içinde milletvekilliği seçimlerinin tamamında, yerel seçimlerinde son seçim hariç Ak Partiye oy verdim. Son seçimde Rafet beyin çalışmalarını takdir ettiğim için ona verdim. Bu seçim açılım olayı, başkanlık sistemi meselesi ve halkın bu kadar birbirine karşı kutuplaştırıldığı bir ortamdan aşırı rahatsızım. Artık Ak Partinin ayaklarının yere basması gerekiyor. Öyle saraylarla, uçaklarla, makam araçlarıyla, binlerce saray çalışanıyla falan olacak şeyler değil bunlar. Oyumu Mhp ye vermeyi düşünüyorum. Ama her seçimde farklı farklı partilerden ismi anılan nöbetçi aday adayı Dursun Altıparmak eğer Mhp den aday olursa kesinlikle Mhp ye de oy vermeyeceğim ve vatandaşlık görevimi Saadet Partisine tepki oyu olarak vereceğim. Dursun Altıparmak hariç kim olursa olsun Mhp ye oy vereceğim. İlanen duyurulur…..

  13. kamil

    sn sosyal demokrat adam ol adam gibi yazı yaz

  14. kamil

    lütfen adam gibi yorum yapın.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 25.04.2024 14:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Barış Mahallesi’nde 2 şüphelinin evinde gerçekleştirilen aramada, 14 gram satışa hazır metamfetamin, 70 sentetik ecza hap, 3 kenevir tohumu, 2 çakmak gazı, 7 uyuşturucu kullanma aparatı ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 17 bin 500 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı.