Her Telden (07.Mart.2018)

Her Telden (07.Mart.2018)

Yayın: 07.03.2018 07:49
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR KARABÜKSPOR TARİHİNE KARA LEKE OLARAK GEÇECEK OLAN GALATASARAY MAÇI VE BİR GÜZELLİĞİ GÖRMEK GENÇLİK/SPOR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR geçtiğimiz cumartesi günü oynadığı ve 7-0 yenildiği Galatasaray maçı ile,adeta,şok oldu ve bu maç Kulüp Tarihine “KARA BİR LEKE OLARAK..” geçecektir.
Bu skor olayın “KÖTÜ,ÇOK KÖTÜ TARAFIDIR..”
Ancak,o maçın bir de iyi tarafı var,bir de güzel tarafı var,O KADAR YAĞMURA rağmen,YENİŞEHİR STADYUM zemini pırıl/pırıl kaldı,SAHANIN DRANAJLARI EN KÜÇÜK BİR su birikmesine yol açmadı,bu durum TÜM TÜRKİYE’YE ANLATILA/ANLATILA bitirilemedi.
GENÇLİK/SPOR İl Müdürü Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN ve mesai arkadaşlarının başarısıdır bu,demek BAKARSAN BAĞ OLUYOR ve belli ki Müdür Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN ile mesai arkadaşları saha zeminine bakmışlar,tüm Ülkeye örnek gösterilecek bir duruma getirmişler..
KENDİLERİNİ KUTLAMAK GEREKMEZ Mİ..?
Galatasaray maçı,sonuç olarak Karabük tarihine,KARABÜKSPOR Tarihine “KARA LEKE OLARAK GEÇTİ..” bunda herkes hemfikir,bunun yanında YENİŞEHİR STADYUMU SAHA ZEMİNİ günlerdir övgü alıyor,SPOR KAMUOYU günlerdir,O YAĞMURA RAĞMEN tık demeyen saha zeminini konuşuyor..
GENÇLİK/SPOR İL MÜDÜRÜ Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN..
VE ; MESAİ ARKADAŞLARININ BU BAŞARISINI KARABÜK GÖRMELİ..
Tüm Türkiye gördü,bu başarıyı Karabük’te görmeli,değil mi..?

TÜM TÜRKİYE,SPOR KAMUOYU,TARAFLAR KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN DURUMUNU KONUŞUYOR,HUKUK CEPHESİ İSE HENÜZ SESSİZ,,
Tüm Türkiye,özellikle FUTBOL KAMUOYU,bu işin tarafları KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN içine düştüğü/düşürüldüğü durumu konuşuyor ve bu durum HUKUKA İNTİKAL ETMİŞ OLMASINA karşın,o cepheden henüz bir ses çıkmadı.
HUKUK HALEN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN içine düştüğü/düşürüldüğü durum,tam anlamı ile,bir YALAN RÜZGARLARI,İbra edilmeyen eski Başkan “BORÇ STOKU 190 KÜSUR MİLYON OLMAMALI.ÇOK DAHA DÜŞÜK SEVİYELERDE OLMALI..” gibi yaklaşımlar getiriyor.
Buna karşılık,Kulübün CEO’SU durumunda olan HAKAN AYVAZ isimli bir görevli,İBRA EDİLMEYEN Genel Kurula karşı “BORÇ STOKU 190 KÜSUR MİLYON LİRA..” şeklinde açıklamalar yapıyor..
1 KASIM 2016 Tarihinde “KULÜBÜN ANTETLİ KAĞIDI,MÜHÜRÜ,İMZALAR İLE KARDEMİR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE BİR BİLANÇO VERİLİYOR..” ve o bilanço da “KULÜBÜN BORCU 30-31 MİLYON LİRA CİVARINDA..” gösteriliyor..
Kulüp eski Başkanı FERİDUN TANKUT ise “65 MİLYON CİVARINDA BİR BORÇ OLABİLİR.190 KÜSUR MİLYON BORÇTAN HABERİM YOK..” gibi beyanlarda bulunuyor..
Bütün FUTBOL KAMUOYU gelişmeleri bekliyor,HUKUK halen sessiz..

ÜLKE FUTBOL CAMİASI,KARDEMİR KARABÜKSPOR İÇİN “FUTBOLCULARINI SATTILAR..” DİYOR,BU KÜLLİYEN YANLIŞ İFADE,ONLAR GİTTİLER..
Ülke FUTBOL CAMİASI,KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında çok yanlış ve insanları yanlışa yönlendirecek bir ifade kullanarak “KARABÜKSPOR BİRÇOK FUTBOLCUSUNU SATTI,ONLARLA YOLLARINI AYIRDI..” falan gibi görüşler dile getiriyorlar.
BU DURUM TAMAMEN,KÜLLİYEN YANLIŞ.
O FUTBOLCULAR “PARALARIMIZI ALAMADIK..” diye KARABÜKSPOR’A ihtarname çektiler,BOŞTA KALDILAR ve başka takımlara gittiler ,ancak,KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA Kİ ALACAKLARI DURUYOR..
“BİZE 2017 NİSAN AYINDAN BU YANA ÖDEME YAPILMADI..” diyen futbolcular Kulübe ihtarname çektiler,boşta kaldılar ve anlaştıkları birçok Kulübe gittiler.
KARABÜKSPOR’UN elinde 8-10 futbolcu kaldı..
Sahaya takım çıkarabilmek için UCUZA KİMİ BULDULARSA ALDILAR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimi o tarihlerde,bir tek POKO’YU para ile satabildi,nasıl olmuşsa POKO’NUN tüm vecibeleri yerine getirilmiş ve birtek POKO PARA İLE SATILABİLDİ..
GERİSİ BULDUKLARI TAKIMLARA GİTTİLER,KULÜP PARA ALAMADI..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN,BU DURUMA DÜŞMESİNİN İÇ YÜZÜNÜ BİLEN “TAŞ ÇATLASA 4 VEYA 5 KİŞİ..” BUNLARIN ÜZERİNE GİDİLMESİ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR müthiş bir ekonomik sıkıntı içerisinde,Kulüp büyük bir batağa itilmiş,peki KARABÜKSPOR’U BU BATAĞA KİM İTMİŞ veya KİMLER İTMİŞ..
Kimse yanılmasın..
İBRA EDİLMEYEN FERİDUN TANKUT Başkanlığı’nda ki Yönetim Kurulu içinden veya CEO düzeyinde veya CEO üzerinde etkili camialardan,BU KONUNUN İÇYÜZÜNÜ BİLEN 4 veya 5 kişi..
HUKUK BU İŞİ ÇÖZECEKTİR MUTLAKA,ZİRA,KONU HUKUKA GİTTİ..
1 Kasım 2016 tarihinde KARDEMİR Genel Müdürlüğü’ne Antetli,mühürlü,imzalı BİLANÇOLAR veriliyor,burada BORÇ YEKÜNU 30-31 MİLYON lira görünüyor,Kulüp Başkanı o süreçte açıklama yapıyor “MALİ DURUMU EN İYİ KULÜP BİZİZ..” anlamında açıklama yapıyor..
11 ARALIK 2017 İbrasız Genel Kurul’da Kulüp CEO’SU çıkıyor kürsüye “BORÇ STOKU 190 KÜSUR MİLYON LİRA..” anlamında bilgiler veriyor ve bütün bunlara FUTBOL KAMUOYU TANIKLIK EDİYOR..!!
YALAN RÜZGARLARI,artık,yerini GERÇEKLERE BIRAKMALI değil mi..?

TOBB GENEL BAŞKANI SAYIN RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN “TUNCAY KARDEŞİM..” SÖZLERİ,SEÇİMLER NOKTASINDA BİR MESAJ SAYILMALI MI.?
Geçtiğimiz Cuma akşamı Yenişehir Kulübünde uzunca bir konuşma yapan TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU çok değerli bilgiler verdi,tüccar kesimine çok değerli ekonomik bilgiler verdi.
Bu arada,konuşması sırasında sık/sık “TUNCAY KARDEŞİM/TUNCAY KARDEŞİM..” ifadelerini kullanarak,adeta,Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN hakkında “BİR YERLERE MESAJ VERİR..” gibi bir hava içinde oldu..
Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN çalışmalarından,Karabük için taleplerinden söz etti ve adeta “UYUM İÇİNDE HİZMET VERİYORUZ..” anlamında bir tavır içinde göründü..
TOBB,YURT GENELİNDE 365 ODASI BULUNAN BİR KURULUŞ..
Ve,yakın bir gelecekte SEÇİMLERİ VAR BU ODALARIN..
KARABÜK TSO İÇİNDE YAPI DEĞİŞMEYECEK GİBİ BİR MESAJ VERİLDİ SANKİ..

CHP AFYONKARAHİSAR MİLLİTVEKİLİ SAYIN BURCU KÖKSAL “KARABÜK’ÜN ÇEVRE SORUNLARI CHP’NİN GÜNDEMİNDE OLACAKTIR..”
Geçtiğimiz gün CHP Afyonkarahisar Milletvekili Sayın BURCU KÖKSAL Karabük’e geldi ve geçtiğimiz günlerde,tüm Ülke genelinde konuşulan bir törenle edebi istirahatgahına yolcu edilen Şehit ÖMER BİLAL AKPINAR’IN Ailesini ziyaret etti.
Bilindiği gibi Piyade Kıdemli Astsubay Şehidimiz ÖMER BİLAL AKPINAR,aslen AFYONKARAHİSAR’LI ve bu anlamda Sayın BURCU KÖKSAL ile hemşeri oluyordu.
BÖYLE BİR ZİYARETTE BULUNDA Sayın BURCU KÖKSAL..
Bu arada,hazır Karabük’e gelmişken,CHP İl Lokaline uğradı ve burada bir Basın Toplantısı gerçekleştirdi Sayın BURCU KÖKSAL,Ülke gündemini meşgul eden cinsel istismar konularında CHP’NİN tutumunu anlattı.
Sayın BURCU KÖKSAL Karabük’ün ÇEVRE SORUNU OLDUĞUNA ilişkin bilgi sahibiyim gibi bir cümleden sonra “BU KENTİN VE DİĞER YERLERİN ÇEVRE SORUNLARI CHP GÜNDEMİNDEDİR..” gibi bilgiler verdi.
CHP’NİN ÇEVRESEL SORUNLARDAN Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın yakında KARABÜK’E GELEREK bu Kentin çevre sorunlarını TBMM’NE taşıyacaklarını anlattı..
CHP Geçtiğimiz günlerde de MARZİNÇ olayını gündeme getirmişti..
CHP KARABÜK’ÜN ÇEVRE SORUNLARINA ABANACAK GİBİ DURUYOR..

KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE “SU ARITMA TESİSİ NE ZAMAN KURULABİLİR ACABA..?” VE BASIN/BAKLAVA/BÖREK PARALARI..
Ülke genelinde bulunan ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ içinde “SU ARITMA TESİSİ OLMAYAN..” ender BÖLGELERDEN biri halinde ki,KARABÜK OSB ne zaman bu tesisi kuracak acaba..?
BAKIN MARZİNÇ BÖYLE BİR TESİSİ KURACAK DENİLİYOR..!!
MARZİNÇ bu tesisi kuruncaya kadar YENİCE IRMAĞI,FİLYOS ÇAYI yolu ile KARADENİZ’E kadar KİRLETMEYE devam edecek demektir,bunu hoş bir gelişme olarak kabul etmek mümkün mü..?
Karabük ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATAMA YAPILIYOR..
Yeni İL MÜDÜRÜ’NE bu durum sorulur ve çözüm yolu için ne düşündüğü konusu gündeme gelir sanıyoruz,MARZİNÇ HAVAYI KİRLETMİYOR ,ama,TAAA KARADENİZ’E KADAR SULARI KİRLETİYOR..!!
MARZİNÇ ÇED RAPORU DA TARTIŞMALI HALE GELMİŞ DURUMDA..
Hani ÇED RAPORUNDA yer alan ATIK MADDE CURUF ile SÜNGER DEMİR Üretimi yapılacaktı,ATIK MADDE CURUF dağlar gibi ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ içinde bulunan ve GEÇİCİ RUHSATLA çalıştığı,o sürenin de çoktan, dolduğu ifade edilen DEPOYA yığılıyor.
Neyse CHP galiba bu sorunun üzerine gidecek..
Milletvekili Sayın BURCU KÖKSAL bu mesajı verdi geçtiğimiz gün..
Karabük OSB’YE SU ARITMA TESİSİ KURULURSA,parası azalır mı..?
O zaman,bazı BASIN/YAYINA veya BAKLAVAYA/BÖREĞE, PARA KALMAZ MI..?
Geçmiş aylarda yaşananları hatırlayın isterseniz..

ÜLKE GENELİNDE DURUM NEDİR BİLMİYORUZ,ANCAK,KARABÜK ÖZELİNDE “SAADET PARTİSİ,AK PARTİDEN CİDDİ MİKTARDA OY DEVŞİRİYOR.”
Ülke genelinde durum nedir bilmiyoruz,ancak,Karabük Özelinde SAADET Partisi,AK Parti’den çok ciddi oranda OY DEVŞİRİYOR ve daha önce AK Parti saflarına katılmış olan MİLLİ GÖRÜŞ geleneğinden gelen insanlar,çok ciddi bir yol ayırımına gelmiş durumdalar.
BUNU GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.
Geçtiğimiz günlerde,açık/açık “BENİM OYUM AK PARTİ YÖNÜNDE..” gibi konuşan kaç eski MİLLİ GÖRÜŞÇÜ Kardeşimden “YUVAMA GERİ DÖNÜYORUM..” yolunda mesajlar aldım dersem inanın.
SAADET Partisi son zamanlarda çok büyük bir ivme yakaladı..
Çok yakın bir zamana kadar BASIN/YAYIN Organlarının görmezden geldiği SAADET PARTİ Genel Başkan Sayın TEMEL KARAMOLLAOĞLU ve bu Parti yetkilileri şimdi saatlerce televizyon kanallarında,çarşaf/çarşaf GAZETE SÜTUNLARINDA..
SP Lideri’nin son Karabük ziyaretinde ve verdiğin Konferansı dinleyenler içinde de bu durumu görmüş yaşamıştık,MİLLİ GÖRÜŞ geleneğinden gelen,AK Partiye oy verdiğini çok iyi bildiğimiz birçok isim o Salonda yerini almıştı.
SAADET PARTİSİ,Ülke genelini bilmeyiz ama,KARABÜK’TE İVME YAKALADI.
Bizim gördüğümüz olayın özeti bu..

ÖZELLİKLE,YENİŞEHİR BÖLGESİ’Nİ KURTARACAK,DÜZELTİP/ KOTARACAK “KARDEMİR EMLAK VAKFI’NIN KURULUŞU TAMAMLANIYOR..” GİBİ
KARABÜK D.ÇELİK Fabrikalarının ÖZELLEŞTİRİLMESİNDEN bu yana,YENİŞEHİR BÖLGESİ’NE ÇİVİ ÇAKILMADI,denilse yeridir,o civarda bulunan TESİSLER ve KONUTLAR adeta,lime/lime dökülüyor.
Şimdi durum değişiyor/değiştirilecek..
KARDEMİR EMLAK VAKFI kuruluşu tamamlanmak üzere ve bundan sonra ki gelişmeler YENİŞEHİR BÖLGESİ’NİN ele alınması ile sonuçlanacak bu civarda olan Tesisler çeşitli amaçlarla kullanılacak.
BİZİM ÜZERİNDE DURDUĞUMUZ KENT MEYDANI YANINDA Kİ ARAZİLER..
Allah ömrünü uzun etsin,sağlık/sıhhat versin Sayın MUTULLAH YOLBULAN o araziler üzerine KARDEMİR Tarafından yapılabilecek Tesisler için sürekli FİKİR JİMNASTİĞİ yapardı.
O ALANLAR KARABÜK’ÜN GÖZDE YERLERİ.
Buralara ne yapılabilir acaba..?
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın KAMİL GÜLEÇ bu konu hakkında çok önemli gelişmelere imza atacak/atabilecek isimler..
O ARAZİLER NASIL DEĞERLENDİRİLECEK ACABA..?

6 kişi görüş bildirdi

  1. kara

    Dünkü yazıda kapsama dışı kardemir denilen arkadaş doğru yazmış, Ahmet abi dünyanın neresinde var 4-5 senelik işçi hiç bir sorumluluğu olmayan işçi gelivereyim gidivereyim diyen işçi 10 yıllık başmühendisle utanmasa aynı maaşı alacak ayıptır be ayıp, müdür başmühendisin 3 katı alır bu ne rezilliktir, bu fabrikada işi başmühendis ve formen yapar ama parayı sizden bizden duyduğunu üst tarafa yetiştiren sözde müdürler alır hiç bir sorumluluğu bilgisi olmayan 4-5 yıllık işçi alır, ankara istanbul da fabrikalarda çalışan yöneticilere maaş politikanızı söyleseniz adamlar size bir tarafı ile güler, kardemir e tavsiyem dünya şirketi ya kaldır kardeşim başmühendisliği mühendisliği çalış sen çoluk çocuk işçi ile çalış sen müdürcülük oynayanlarla sana da bu yakışır, artık iş bilen insanlar küstü hiç bir iş yatırım gitmiyor kimse işe girmiyor

  2. enflasyon , zam %9

    Kapsam dışına verilen zam çok az oldu, alım gücü iyice düştü. Bilgisiz ve yeteneksiz bir sürü müdür için bu zam iyi olabilir zaten dünyanın parasını alıyorlar, üstelik çoğu o kadar vasıfsızki.. bunlar piyasada üçbin liraya iş bulamayacak kişiler, zannedersin vasıfsız müdür ilanı ile bulunuyor bu müdürlerin çoğu.

  3. karabuk

    sayın Ahmet abim yazılarına yapılan yorumları okuyorum da şaşıyorum,Karbük genel sorunlarını yazacaklarına kendi kişisel sorunlarını yazıyorlar yok kapsam dışıymış yok 308 kişiymiş yok kardemir de şu şu kadar maaş alıyomuş geçiniz bunları efendim, bunlar basit işler Karabük ün geleceğini yazın Karabükün sorunlarını yazın, Belediyenin çalımadığını yazın daha bir çok sorun var bunları gündeme getirin beyler.

  4. Hayatımız Slogan

    karabük rumuzluya cevap: daha fazla hava kirliliği,daha fazla hasta,daha az hastane, daha fazla trafik, daha fazla işsizlik, küme düşmüş bi takım, daha fazla çirkin bina,daha fazla görüntü kirliliği, daha fazla kirli sakallı karizmatik genç, daha fazla boyalı havalı genç kız,daha fazla maganda, daha vasat bir toplum.. vs.. al sana geleceğin karabükü.

  5. Kapsamadisi kardemir

    Ahmet abi yaz lutfen
    Kardemirde isleri genel mudur koordinatirler ve basmudur mudurler yapiyor demekki.tum basmuhendis ve muhendisleri gondersinler ordan gelecek parayla zaten az olan maaslarina zam yaparlar dunya sirketimizin ust duzey yoneticilerin maaslar aaz zatenn.

    Yonetim kurulumuzun akpartili saygideger baskanimiza sesleniyorum lutfenn birgununuzu kapsamdisi yillanmis basmuhendis muhendislere ayrin ucretlerdeki insafsizlari duyunuzzz birinci elden zira biz umudu kestik ik ve genel mudurluktennnn.

    Sahi onlar sahada goren varmi yillardir tabiii holding yonetiyorlar yaaa hepp tablo baklava dilimleri.

    Guldur guldur sovdaki sucukcu parodisini youutube dan bulup izleyinnn dunya sirketmizin ust duzey yoneticuler

  6. kapsamdışı

    ahmet abi kapsamdışı diye bir terim olurmu Allahaşına
    kardemirde alışan işçiye yüzde kaç verirsen aynı oranı diğerlerine de ver
    ona ayrı bunaayrı zam olmaz zaten aralarında ücret farkı var

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.