Her Terden (21 Eylül 2020)

Her Terden (21 Eylül 2020)

Yayın: 20.09.2020 23:34 |Güncelleme: 21.09.2020 09:08
Paylaş:
A+ A-

TÜRK FUTBOLU,KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN “BARSAKLARINI TEMİZLEME SÜRECİNE GİREBİLİR..” YETER Kİ YARGI SONUNA KADAR GİTSİN..
Bu sözlerimize iyi dikkat edin..
TÜRK FUTBOLU KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN “BARSAKLARINI TEMİZLEME SÜRECİNE GİREBİLİR..” olayın bu noktasında, yeter ki  YARGI olayın üzerinde detaylı, çok hassas biçimde dursun..
Şimdi KARABÜKSPOR CEO’SU Hakan AYVAZ ile Menajer Bayram UĞURLU Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı, olayın bununla kalması mümkün mü..?
Tutuklanan Bayram UĞURLU ve tutuklanan Hakan AYVAZ,elbet ki yaşadıklarını, bildiklerini anlatacaklardır, o zaman konu başka isimlere, hatta başka FUTBOL KULÜPLERİNE, başka TEKNİK ADAMLARA kadar sıçrayabilir..
Rahmetli TURGUT ÖZAL döneminde, bir işadamı RÜŞVETİN BELGESİ Mİ OLUR LAN demişti, başka takımlarla yaşanan bazı ilişkiler Kulüp kasasından çıkmış, ancak BELGEYE BAĞLANAMADIĞI için A-4 KAĞITLARINA sarf belgesi olarak yazılmış olabilir..
TEKRAR YAZIYORUZ..
TÜRK FUTBOLU KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN BARSAKLARINI TEMİZLEME SÜRECİNE GİRMİŞ OLUYOR, yeter ki Bağımsız Türk Yargısının KARABÜK AYAĞI olayı tüm ciddiyeti, Ülke Futboluna çok büyük katkısı, Ülkemize ve Dünyaya örnek teşkil edeceğine inançla sürdürsün.
Bu işin devamın da sıra kime/kimlere gelir dersiniz..?

HALEN,KARABÜKSPOR’A VERDİĞİ YILLIK 8 MİLYON LİRA TAAHHÜDÜ,FİNANS FİRMALARINA ÖDEYEN KARDEMİR “MÜDAHİL OLACAK MI…?”
KARABÜKSPOR’DA yaşanan BAYRAM UĞURLU ve HAKAN AYVAZ tutuklaması, Ülke gündemine bomba gibi düşecektir ve göreceksiniz bu olay TÜRK FUTBOLUNUN BARSAKLARINI TEMİZLEME OPERASYONUNA dönecektir.
Yeter ki BAĞIMSIZ TÜRK YARIGISI CİDDİYETLE OLAYI SÜRDÜRSÜN..
Bu arada KARDEMİR,KARABÜKSPOR’U batıran/bitiren Hikmet Feridun Tankut’a en son olarak YILLIK 8 MİLYON LİRADAN,4 YILLIK REKLAM PARASI TAAHHÜDÜ VERMİŞ ve bu paraları FİNANS FİRMASINA ödemeye devam ediyor..
KARDEMİR,BU DAVAYA MÜDAHİL OLACAK MI/OLMALI MI..?
Bize göre EVET OLMALI..
Zira KARABÜKSPOR 2021 Yılında da 8 milyon reklam parası ödeyecek,

KARABÜKSPOR’A Tesislerini kullandırıyor, KARABÜKSPOR TÜZÜĞÜNDEN gelen ödevleri var..
KARDEMİR, bu davaya mutlaka MÜDAHİL OLMALIDIR ELBET.
Hatta KARABÜK SİYASET KURUMU’DA MÜDAHİL olmalı bu davaya..
Ne dersiniz..?

KARABÜKSPOR TÜZÜĞÜ,KARDEMİR YÖNETİMİNE,ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINA İLİŞKİN MADDELER İÇERİYOR MU,DAVAYA MÜDAHİLLİK NOKTASI..
KARABÜKSPOR çok ciddi bir YARGI SÜRECİNE girdi ve bu süreçte KARABÜKSPOR TÜZÜĞÜNÜN bazı maddeleri ile KARDEMİR’E yüklediği ödevler vardır.
KARABÜKSPOR’UN ayrıca ÖZÇELİK-İŞ Sendikası ile ilgili TÜZÜĞÜNDE Maddeler vardır, bunlar dikkate alındığında KARDEMİR ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük ASLİYE CEZA Mahkemesinde görülmekte olan DAVAYA MÜDAHİL OLARAK KATILIRLAR MI/katılacaklar mı..?
Örneğin KARABÜK BAROSU MÜDAHİL OLMAYI DÜŞÜNÜR MÜ..?
Kimse gelişmeleri YERELDE YAŞANAN BİR OLAY olarak görmesin, bu iş ÇOK DEĞİŞİK YERLERE,BAŞKA TAKIMLARA,BAŞKA İSİM/İSİMLERE ve ummadığınız yerlere sıçrayabilir..
Bu dava o kadar önemli ki TÜRK FUTBOLU,KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN BARSAKLARINI TEMİZLEYEBİLİR, bu dava sonucu PROFESYONEL TÜRK FUTBOLU Dernekler Yasası ile değil, TÜRK PROFESYONEL FUTBOL KULÜPLERİ YASASI’NA bile kavuşur, böyle bir süreç bile yaşanabilir..
O nedenle KARDEMİR,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası, KARABÜK BAROSU, bazı SİYASİ KURUM ve İSİMLER bu davaya MÜDAHİL OLARAK katılabilirler veya katılmalarında yarar olur..
Bu davayı, kimse basit bir sahtekarlık, bir Kulübün çeşitli yollardan ve çeşitli kimseler tarafından tokatlanması, sömürülmesi, kaynaklarının bir şekilde tüketilmesi olarak görmemeli.
TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ BU DAVA İLE ÇOK İLİNTİLİ..

KARABÜKSPOR CEO’SU VE TUTUKLANAN HAKAN AYVAZ’A Sayın ZİYA ÜNSAL ve Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN “MÜHÜRLERİ GERİ GETİR..”YAZISI
Hikmet Feridun Tankut’un Başkanlığında batırılan/bitirilen KARABÜKSPOR’DA daha sonra göreve gelen Rahmetli ZİYA ÜNSAL tarafından iş akdi fesih edilen ve şu an tutuklu olan KARABÜKSPOR CEO’SU Hakan AYVAZ, işi bıraktırılmış olmasına karşın “KULÜP MÜHÜRLERİNİ VERMEMİŞ..”
O ARADA BAZI ÖDEMELER FALAN OLMUŞ..
Bakılmış ki O ÖDEMELER KARABÜKSPOR kasasına gelmiyor, Rahmetli ZİYA ÜNSAL araştırıyor bakıyor ki, bu paralar KULÜPTEN ALACAĞI olan bir kaç Firmaya gidiyor.
KULÜP MÜHÜRLERİ KULLANILIYOR..
Sayın ZİYA ÜNSAL ve MALİ AS BAŞKAN Sayın AHMET SOYKÖK imzası ile bir yazı gönderiliyor ve “HAKAN AYVAZ’A KULÜP MÜHÜRLERİNİ EN KISA SÜRE DE GETİR..” deniliyor..
AÇILAN DAVA DA,BU GELİŞMELER DE ELE ALINIR MI ACABA..?
KARABÜKSPOR konusu gerçekten çok ilginç aşamalar geçirecek gibi..?

ORYANTİRİNG FEDERASYONU, Sayın MERT YARDİBİ’NİN ÇABALARI,KARABÜK’Ü REPERTUARINA ALACAK ve VALİ Sayın FUAT GÜREL’İN DESTEĞİ
Daha önceleri askeri eğitimlerde ön plana çıkan ORYANTİRİNG SPORU, artık sivil bir FEDERASYON olarak Ülke geneline hizmet veriyor ve AS Başkanlık görevini de Genel Kurmay Başkanı Sayın YAŞAR GÜLER’İN kardeşi Sayın ATİLLA GÜLER yapıyor.
Sayın MEHMET CEYLAN’IN Kalkınma Bakan Yardımcılığı döneminde Danışman olarak çalışan, Sayın MERT YARDİBİ konu Karabük olunca hep, her zaman duyarlı davranır ve işte ORYANTİRİNG Federasyonu ile bir temas gerçekleştirmiş
Federasyon Karabük’ü, İlçelerini repertuarına alacak ve 350-400 kişinin katıldığı ORYANTİRİNG müsabakaları düzenleyerek Karabük’ün DOĞAL GÜZELLİKLERİNDE hem yarışmalar yapacak, hem tanıtım gerçekleştirecek.
Vali Sayın FUAT GÜREL ile görüşen Sayın MERT YARDİBİ destek almış.
Vali Sayın FUAT GÜREL her türlü destek sözünü vermiş

ORYANTİRİNG MÜSABAKALARI,DEĞİŞİK KATEGORİLERDE, DOĞANIN İÇERİSİNDE,ÖRNEĞİN KAYAK/BİSİKLET/14 YAŞ GRUBU GİBİ 300/400 KİŞİ
Sayın MERT YARDİBİ tarafından Karabük gündemine getirilen ORYANTİRİNG FEDERASYON repertuarına girmesi halin de KARABÜK DOĞAL YAŞAMI çok renkli ve tanıtımı çok yapılır bir şekil alacak.
KARABÜK’ÜN yüzde 70/75 kadarı ORMAN GÜZELLİĞİNE SAHİP.
Buralarda düzenlenecek müsabakalar 300-400 civarında hakem/müsabık katılacak ve en önemlisi KAYAK MÜSABAKALARI ile KELTEPE KAYAK MERKEZİ iyiden iyiye tanıtımı yapılan bir yer olacak.
Örneğin ORYANTİRİNG Bisiklet müsabakalarında ŞEKER KANYONU Civarında ki Bisiklet parkuru çok ciddi bir tanıtıma, yarışmalara sahne olacak ve Ülke de tanıtımı yapılacak.
14 YAŞ ÜSTÜ GRUPLAR GELECEK falan.
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL bu konuda her türlü desteğin verileceğini anlatmış, ayrıca, sanıyoruz Sayın ŞEFİK DİZDAR ile de görüşmeler yapılarak bir dizi destek sözü alınmış.
ORYANTİRİNG FEDERASYONU Karabük’ü repertuarına alacak..
Sayın MERT YARDİBİ önümüzde ki günlerde FEDERASYON Yetkilileri ile Karabük’e bir ziyaret yapılabileceğini ve Vali Sayın FUAT GÜREL başta olmak üzere bir dizi görüşmelerde bulunulabileceğini de söylüyor.
KARABÜK’E CİDDİ BİR ARTISI OLACAKTIR KUŞKUSUZ..

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KARDEMİR ARASINDA Kİ İLİŞKİLER GÜN GEÇTİKÇE GÜÇLENİYOR VE 1600 MONOBLOK TREN TEKERİ 30.000 TON
TCDD Genel Müdürlüğü’nün açtığı 1600 monoblok tren tekeri ihalesini KARDEMİR kazandı ve bu şekli ile TCDD YERLİ TREN TEKERİ kullanımında çok önemli bir gelişme sağladı.
Biliyorsunuz KARDEMİR ayrıca bu Ülkenin tek RAY ÜRETİCİSİ ve yine TCDD ile KARDEMİR arasında 30.000 ton civarında bir RAY BAĞLANTISI yapıldığına ilişkin bilgiler veriliyor..
KARDEMİR, ray üretimi ve tren tekeri üretimi ile TCDD’NİN gereksinimlerini temin ederken, anılan Genel Müdürlüğün YERLİ ÜRETİM kullanmasının da temel sebebi olarak, büyük bir işlevi yerine getiriyor.
Daha önceleri 650-700 bin ton civarında inşaat demiri üretimi yapan, yapabilen KARDEMİR 2002 Yılının sonrasında, ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR gibi korkunç bir süreç yaşamış, daha sonra Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Allah Ömrünü Uzun ETSİN Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN çabaları ile bugünlere gelmişti.
Artık SAVUNMA SANAYİ gibi, TCDD gibi bu Ülkenin temel değerlerinin YERLİ Ürün kullanmasının önünü açan KARDEMİR, küçük bazı kesimlerin adeta reddi miras edercesine, O DÖNEM İNSANLARINA saldırmalarına karşın, O İNSANLARIN ÜSTÜN GAYRETLERİ ile bugünlere gelmiş bulunuyor.
İşte en somut, en basit örnek..
TCDD YERLİ ÜRÜN TREN TEKERİ,YERLİ ÜRÜN RAY KULLANACAK.
Bunu da KARDEMİR SAYESİNDE yapabilecek TCDD..

ABD DOLARI 3 BİN LİRA CİVARIN İKEN,KARABÜKSPOR’U 190 KÜSUR MİLYON LİRA BORCA SOKANLAR,ELBET HESAP VERECEKLER,VERMELİLER
Bir ABD DOLARI 3 lira civarında ve KARABÜKSPOR’U 190 küsur milyon lira borca sokup GENEL KURULA bile gelemeyenler, elbet, bir gün hesap verecekler, mutlaka hesap verecekler..
Konfüçyüs’e ait olduğu söylenen bir söz vardır..
“ÖKÜZ YAVAŞ YÜRÜR AMA TOPRAK SABIRLIDIR..”
Devlet işleri, özellikle, HUKUK TOPRAK GİBİ SABIRLIDIR.
İş ve işlemler ne kadar yavaş olsa bile SONUÇTA MENZİLİNE VARIR..
Olan 50 yıllık KARABÜKSPOR’A oldu..
YURT DIŞINA YAZILMIŞ BİRÇOK YAZI olduğu söyleniyor ,bu yazıların cevabı bir gelsin, sonra Sayın ZİYA ÜNSAL’IN döneminden başlayan denetim ,araştırma, alınan bazı ifadeler ışığında gelişmeler başlayacaktır..
Ne diyor “AYRIL KARABÜKSPOR’UN ÖNÜNÜ AÇ..” denilen KARABÜKSPOR’UN önce ki Başkanı Sayın MEHMET AYTEKİN, bunu iyi bilin “BEN 1400 SAYFA TUTANAK İMZALADIM..” demiyor mu..
İMZALANANLAR “HATIRA DEFTERİ DEĞİL..” tutulan raporlar..
Bu yazımız 8 KASIM 2018 tarihinde HER TELDEN köşesinde çıkmış
2020 Yılı SONBAHARI HAYLİ HAREKETLİ VE SICAK GEÇECEK demiştik galiba.

KARABÜK’TE İKİNCİ EL VE SIFIR KONUT SATIŞLARINDA CİDDİ BİR DURAKLAMA VE FAİZLERİN DURUMU,BAZI BANKALARIN AĞIRDAN ALMASI..
Geçtiğimiz akşamüzeri AKBANK önünde otururken, sohbet KONUT SATIŞLARINDAN açıldı ve bu işi yapanlar CİDDİ BİR DURAKLAMADAN söz ettiler.
Bazı BANKALAR KREDİLERİ VERİRKEN AĞIRDAN ALIYORLARMIŞ.
İkinci el konutların KREDİ FAİZLERİ YÜKSELİRKEN, Sıfır konutları kredi faizleri aynı kalmış, ancak, bankalar bu kredileri verirken hayli ağırdan davranıyorlarmış.
Daha sonra da fiyatların yüksekliği söz konusu.
İkinci el konut faizleri hayli yükselmiş..
Bu kez de faiz yüksekliği nedeni ile bu kredilere talep azalmış..
EMLAK PİYASALARI hayli durmuş Karabük’te.
Zaten nereye gitseniz KİRALIK EV, nereye gitseniz KİRALIK İŞYERİ/DÜKKAN/DEVREN KİRALIK İŞYERİ levhası/pankartı dolu, Karabük’ün NÜFUS TABELASI DA 120 BİNE ÇAKILMIŞ KALMIŞ durumda..
Karabük’te böyle bir durum yaşanıyor halen.

8 kişi görüş bildirdi

  1. Köylü

    Babanıza mı dua ediyorsunuz:Allah Ömrünü Uzun ETSİN Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN

  2. KARABÜKSPOR

    KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR -KARABÜKSPOR-KARABÜSPOR-KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR-KARABÜKSPOR
    HIRSIZLARIN HARAMİLERİN BATIRDIĞI KARABÜKSPOR
    YAPANIN YANINA KAR KALIRSA YAZIKLAR OLSUN.
    HIRSIZLARIN MAL VARLIĞINA EL KONULSUN KARABÜKSPORA VERİLSİN.

  3. HIYARMI YETİŞTİRİYOR

    KÖYLÜ HIYAR YETİŞTİRİCİSİ GALİBA BİRİSİ BİRİSİYLE İLGİLİ HAYIR DUA EDERSE MUTLAKA BİR YAKININAMI EDER,ANASINA BABASINAMI EDER
    HIYAR YETİŞTİRE YETİŞTİRE HIYARLAŞMANIN NE ALEMİ VAR BİLADER.ALLAH SENİNDE ÖMRÜNÜ UZUN ETSİN SEN BENİM ANAM DEYİLSİN BABAM DEYİLSİN KARDEŞİM DEYİLSİN AMMA NETİCEDE İNSANSIN ALLAH SENİNDE ÖMRÜNÜ UZUN ETSİN

  4. Kemal acikgoz Ayvaliktan

    Bakin bi seyi atliyosunuz.Mehmet Aytekin ne diyordu,o dosyalarda sucu sabit görülenler var neden bu mevcut baskan bir kere bile bassavciya gitmedi?Arastirdim gercektende gitmemis.Bence bu baskanda bi bit yenigi var.Ya sumen alti yapmaya yada delilleri karartmaya geldi.Ayvaliktan selamlar

  5. Gönderen

    Kardemir 32 milyon lirayı top peşinde savurdu gitti. Pandemi döneminde birçok öğrenci uzaktan eğitime, bilgisayar veya tablet bulamadığı için katılamıyor. Kardemir top peşinde savurduğu 32 milyon lira ile imkanı kısıtlı ailelerin çocuklarına tablet dağıtmış olaydı, tanesi 3000 liralık iyi sayılabilecek (öğrencilerin işlerini rahatlıkla görebileceği) bilgisayar veya tabletlerden dağıtılarak10.666 adet öğrenci sevindirilirdi. Sosyal sorumluluk dediğin böyle olmalı. Top peşinde savrulan paralar kimbilir nerelere gitti. Karabüklüler’e hiçbir faydası olmadı. Kardemir’e ise faydasından daha çok zararı oldu. Kardemir stadyumu söküp hurda parası ile oraya Karbüklüler için güzel bir teknik okul yapsın. İsterlerse dünya çapında ara eleman yetiştirecek teknik bir lise yapabilirler……..

    Gitti Kardemir’in 32 milyon lirası. Başka paralar da vardır belki. Tesislerin tamir bakım ve işletme masrafları da var. Stadyumun elektirik parası belki onlarca fakir öğrenciyi okutabilir….

  6. Hıyarcı

    Köylü milletin efendisidir herşeyi yetiştirir. Ama seni yetiştiren kafasını iki elinin arasına alsın düşünsün ben ne yaptım diye. On dakika sabretsem bu olmazdı diye.

  7. Meraklı

    Basit bir soru. Karabük spor kulübü batırılırken yada batarken o dönem yönetimde olanların yada yakınlarının mal varlıkları artmışmıdır ? Yada fakirleşmişmidir??

  8. Ramazan Ersoy

    Orda ne dolaplar döndüğünü okuyup imzaladim diyen aytekin basksn biliyor.Onuda yedi rafet.Gecmis olsun.Bu sehir vergiliyle m.a sahin in barismasiyla yerle yeksan oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enerjisa Atatürk İlkokulu Hatay’da törenle açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

HATAY (AA) – Sabancı Vakfı ve Enerjisa Enerji işbirliğiyle yaptırılan 5 derslikli Enerjisa Atatürk İlkokulu, Hatay'ın Hassa ilçesinde törenle hizmete sunuldu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiren Sabancı Vakfı ve Enerjisa Enerji bölgeye yönelik desteklerini sürdürüyor.

Hatay'da eğitimin aksamaması için geçen yıl “Hatay'a 3 ayda 3 okul” sözüyle yola çıkan ve planladığı gibi okulları eğitime kazandıran Sabancı Vakfı, Enerjisa Enerji'nin yabancı hissedarı olan E.ON'un katkılarıyla Hassa ilçesinde yaptırdığı Enerjisa Atatürk İlkokulu'nu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrenci ve öğretmenlere armağan etti.

Hassa Kaymakamı Osman Acar, açılıştaki konuşmasında, okulun yapım sürecinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Okulun ülkeye ve ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Acar, 6 Şubat'ta yaşanan depremler sonrasında ilçede süratli bir şekilde toparlanma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Acar, depremler sonrasında ilçedeki okulların büyük tahribat aldığını ifade etti.

Depremde hasar alan okullardan birisinin de Atatürk İlkokulu olduğunu belirten Acar, “Yeni okulumuz çocuklarımıza, ilçemize hayırlı olsun. Burada biz eğitim ve öğretim faaliyetlerimize kaldığımız yerden inşallah daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.” dedi.

– “Hatay'a bu dördüncü okul desteğimiz”

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan da deprem bölgesinde eğitim ve öğretimin aksamaması için imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Toplumsal sorunların çözümünde eğitimin öncelikli alan olduğunu bildiklerini ifade eden Safkan, şöyle konuştu:

“6 Şubat depremlerinden sonra tekrar bölgede eğitim öğretimin sürdürülebilir olması, öğretmen ve öğrencilerin güvenli okul ortamlarında bir araya gelmeleri, tekli sistemde eğitim öğretim alabilmeleri tabii çok çok önemli. Vakfımızın bu sene 50'nci yaşı. 50 yıllık faaliyet geçmişimizde en önemli alanlardan biri şüphesiz eğitim. Eğitim altında verdiğimiz desteklerden Hatay'a bu dördüncü okul desteğimiz. İnşallah beşincisi ve altıncısı da planlarımız arasında yer alıyor. Depremin yaralarını bir nebze de sarabilmiş olmaktan, destek vermiş olmaktan tabii son derece mutluyuz. Bu vesileyle bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutluyorum. Herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

– “Bölgenin kalkınması için eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz”

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekci, depremlerden etkilenen 11 ilin başta Hatay olmak üzere 5'inin Enerjisa Dağıtım Şirketleri Toroslar EDAŞ'ın sorumluluk bölgesinde olduğunu belirtti.

Özsürekci, depremlerde hem kaybettikleri çalışma arkadaşları hem de hasar gören şebeke unsurlarıyla depremzede bir şirket olduklarını aktardı.

Depremin ilk günlerinden itibaren bölgeye enerji vermek ve yaraları sarmak için büyük mücadele verdiklerine değinen Özsürekci, “Aynı zamanda bunları yaparken bölgenin sosyal sorumluluğu açısından kalkınması için eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün Hatay Hassa'da Enerjisa Atatürk İlkokulu'nun açılışında bulunuyoruz. Bu okul aynı zamanda hissedarımız olan E.ON'un 70 bin çalışanının bağışlarıyla bugüne geldi. Herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Enerjisa Enerji Mali İşler Lideri (CFO) Philipp Ulbrich, deprem sonrası birkaç günde 70 bin çalışanları ve şirketleri tarafından 1 milyon avrodan fazla para toplanarak okulun inşa edilmesine karar verildiğini belirtti.

Okulun ilçeye kazandırmasında katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Ulbrich, “Bugün burada bulunmam, hem E.ON hem de Enerjisa olarak deprem sonrasını iyileştirme ve yerel halkla dayanışma içinde olma konusundaki kararlılığımızı ifade ediyor.” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar okulun açılış kurdelesini kesti, sınıfları gezdi ve öğrencilere hediyeler verdi.