Hüseyin Avni Aksoy CHP den İstifa Etti

Hüseyin Avni Aksoy CHP den İstifa Etti

Yayın: 30.01.2021 18:48
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Yalova Milletvekili Özcan Özel partisinden istifa ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, diğer iki Milletvekili arkadaşı Mehmet Ali Çelebi ile Özcan Özel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 10 Aralık’da üç sayfalık bir mektup yazmışlardı.

Mektup krizi tırmanınca CHP’li üç Milletvekili bir kaç gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir buçuk saatlik bir görüşme yapmışlardı.

CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Yalova Milletvekili Özcan Özel az önce TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyerek CHP’den istifa ettiklerini açıkladılar.

İstifa açıklamasını Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy okudu ve “görüşlerimize önem verilmedi” dedi.

Şimdi CHP’den istifa eden üç milletvekilinin, Muharrem İnce’nin kurması beklendiği ‘Memleket Harektine’ geçmeleri bekleniyor.

2 kişi görüş bildirdi

  1. karbuksevdalısı

    milletvekilliğinden mi istifa etmiş ne? hadi ya .rüyasında göremeyeceği makama chp sayesinde gelmiş.büyük erdem göstermiş vekiliktende istifa etmiş doktor tebrik edriz seni..herkes senin gibi olsa zaten bu ülkede koltuk sevdalısı kalmaz.

  2. BOTANİKÇİ

    zaten bu ülkede vekıl ne işe varar bilen varmı..yeni cumhurbalkanlığı hukumet sıstemınde vekıllerın fonksıynları azaltıldı.en guzelı beledıyelerı kaldır valileri senetor yap vekılığı kadır.zaten olaçağıda bu kım ne derse desın.görünn koy kılavuz istemez.hem beldıye makamından tasaruf hem vekıllerden tasaruf valıler ıkı gorevide ustlenır…bı taşla 3 kus devlet butcesı rahatlar…ozaman kımse ayçicek yağının fıyatını sormaz çunkı yukselmez..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.