İbrahim Ayhan Yeniden Başkan Seçildi

İbrahim Ayhan Yeniden Başkan Seçildi

Yayın: 03.09.2015 10:16
Paylaş:
A+ A-

Tek listeyle gidilen CHP Safranbolu İlçe kongresinde mevcut Başkan İbrahim Ayhan 87 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Dün Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde yapılan İlçe Kongresine, CHP Karabük Milletvekili aday adayı Erdoğan Dinçel, İl Sekreteri Abdullah Çakır, 25. Dönem milletvekili adayı Mustafa Akay, il ve ilçe yönetimi ile üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan İlçe Başkanı İbrahim Ayhan, CHP İl Başkanlığının 19 Şubat 2015 tarih ve 2105/10 sayılı yazıları ile İlçe Başkanı olarak göreve başladıklarını söyledi. Yönetim kurulunun göreve geldikten sonra, ilçede partinin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalıştığını ifade eden Ayhan, “İlk icraat olarak parti binamızın yeri değiştirilmiştir. Göreve geldiğimizde 623 olan üye sayımızı artırarak bugün itibariyle 680’e çıkardık. Atandığımız zaman itibariyle yönetim kurulu kendini 25. Dönem milletvekili çalışmalarının içinde bulmuştur. Partimizin milletvekili ön seçimi ile beraber gelerek il başkanlığımız gerekse ilçe başkanlığımızla koordineli bir şekilde uyum içinde çalışılmıştır. Milletvekili genel seçimleri sürecinde gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız gerekse bir kısım gönüllü partililerimiz ile ilçemiz mahalle ve köylerinde neredeyse gidilmedik ev bırakılmamıştır. Zaman zaman diğer ilçelerimize destek olunmuştur. Seçim çalışmalarında, seçim zamanında görev alan bize destek olan partili partisiz herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üzülerek ifade ediyoruz ki, tüm iyi niyetli ve özverili çalışmalarımıza rağmen, bir takım olumsuzluklar nedeniyle gerek ilçemizde, gerek ilimizde, gerekse Türkiye genelinde istenilen başarı elde edilememiştir. Atandığımız günden itibaren seçim süreci ve sonrasında ilçemizin menfaatleri doğrultusunda gerekli gördüğümüz durumlarda örneğin belediyeye araç alımı, Hasandede Projesi, çöplük sorunu ile ilgili halkımızın doğru bilgilendirilmesini sağlayacak basın açıklamaları yaptık. Milletvekili genel seçimlerinden sonra partimizin 35. Kurultayı ile ilgili kongreler takvimi, genel merkezin yazıları ile açıklanmıştır. Takvimde delege seçimleri 15 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında, ilçe kongreleri ise 28 Eylül-25Ekim tarihleri arasında belirtilmiştir. Atandığımız günden bugüne yönetim kurulu olarak arkadaşlarımız özveri ile çalışmış, elinden geleni yapmıştır. Hepsine teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durum herkes tarafından bilinmektedir. Ülkemiz yeni bir seçime girmektedir. Ülkemizi AKP zulmünden kurtarmak, birlik-beraberlik, huzur içinde mutlu bir şekilde yaşamak için yeni seçilecek yönetim ile birlikte el ele gönül gönüle çalışalım. Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.