İcmal Gençlik Derneği (İGD) Başkanı Ekici Karabük’e geldi

İcmal Gençlik Derneği (İGD) Başkanı Ekici Karabük’e geldi

Yayın: 01.08.2022 13:58
Paylaş:
A+ A-

İcmal Gençlik Derneği (İGD) Genel Başkanı İbrahim Fatih Ekici Karabük’ü ziyaret etti.

İGD Başkanı Ekici ve beraberindeki heyet Ankara’dan Karabük İcmal Gençlik Derneğini ziyarete geldiler. Safranbolu’da düzenlenen piknik etkinliğine İGD Genel Başkanı İbrahim Fatih Ekici, İGD Genel Başkan yardımcısı Burak Karataş, BTP Karabük İl Başkanı Recep Özcan, İGD Karabük Şube Başkanı Latif Danakol, BTP Karabük Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Er, BTP Safranbolu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Saygılı, İGD Karabük Başkan Yardımcısı Haydar Öğüt ve çok sayıda İGD üyesi katıldı.

Pikniğe katılanlara hitaben kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Ekici ; “Size Ankara’dan ve tüm Türkiye’den İcmal Gençliğinin selamlarını getirdim. Ebedi Liderimiz Prof.Dr.Haydar Baş Bey’in kurmuş olduğu İcmal Gençlik Derneği; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgür, güçlü ve Tam Bağımsız bir Türkiye hedefini şiar edinmiş , dünyaya ve Türkiye’ye yön verecek, ülkesini ve milletini muasır medeniyetlerin ilerisine taşıyacak bir şuurla ve idealle bünyesine kattığı gençleri yetiştirmeyi amaç edinmiş , insanlığa ölçü olabilecek bir medeniyet çalışmasıdır. Bu oluşum Türkiye’nin tek kurtuluşudur, tek çaresidir. Çocuklarımızın önüne rol model olarak Atatürk’ü mutlaka koymalıyız. Yoksa millet olarak da devlet olarak da istiklal ve istikbalimizin asla garantisi olamaz. Bu duygularla bizi ağırlayan başta İl Başkanımız Recep Özcan beye ve tüm İGD mensubu arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum. Bu milletin geleceği bizleriz. Hepiniz Allaha emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da otomobille çarpışan bisikletin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobille çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Şahin D. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Gazi Mahallesi Şehit Hakan Altıkatoğlu Sokak'ta Okan Ç'nin kullandığı bisikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.