İki Ailenin Kavgasında Yumruklar Havada Uçuştu

İki Ailenin Kavgasında Yumruklar Havada Uçuştu

Yayın: 24.01.2021 21:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile sokakta karşılaşınca taraflar birbirine girdi. Kavgada 1 kişi yaralanırken, tekme ve yumrukların havada uçtuğu kavga anı kameraya yansıdı.
Safranbolu Belediyesi’nin arka kısmındaki sokakta, aralarında husumet bulunan 2 aile karşılaşınca kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada sopa ve koltuk değneği de kullanıldı. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sonlandı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan 1 kişi de Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Taş ve sopaların isabet ettiği park halindeki 2 otomobil hasar gördü. Kavgaya karışarak korona virüs tedbirlerini ihlal eden taraflara idari para cezası uygulandı.
Öte yandan kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi’nde Yarı Final Heyecanı Dorukta: İşte Yarı Finalistler!

Yayın: 23.04.2024 11:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük 1. Amatör Ligi’nde çeyrek final heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla doruk noktasına ulaştı. İlk maçta MC Hijyen Rüzgarlı, rakibi Yenice’yi 5-1’lik skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Diğer bir çeyrek finalde ise Aydınlıkevler GSK ile Dökecek Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sonunda Dökecek FK, son dakikada bulduğu golle 2-1 galip gelerek yarı finale yükseldi.

5000 Evler Spor ile Eskipazar Belediyespor arasındaki karşılaşmaya gelince, heyecan dolu mücadelede hakem kararları ön plana çıktı. 90+5’e kadar 5000 Evler Spor’un 1-0 önde götürdüğü maçı, Eskipazar Belediyespor 90+7 ve 90+12’de bulduğu gollerle 2-1 kazanarak yarı finale çıktı.

Diğer yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde belirlendi:

  • MC Hijyen Rüzgarlı – ASD Eflani Spor
  • Eskipazar Belediyespor – Dökecek Futbol Kulübü

Karabük 1. Amatör Ligi’nde yarı final heyecanı dorukta! Takımlar, finale yükselmek için kıyasıya mücadele edecekler.