İl Jandarma Komutanlığından Kaçak Kazı Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığından Kaçak Kazı Operasyonu

Yayın: 20.04.2017 09:57
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Jandarma Komutanlığan bağlı ekipler tarafından kaçak kazı operasyonu düzenlendi.

Operasyonla ilgili verilen bilgiye göre,”Karabük İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Eflani kırsal alanında; 17.04.2017 tarihinde yapılan operasyonda F.G., R.Ü., B.B. isimli (3) şahıs, (1) adet Jeneratör, (1) adet Hilti, (15) metre kablo, (2) adet kürek, (2) adet kazma ve muhtelif kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanmıştır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş, talimatı ile suç aletleri muhafaza altına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır”ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sporculardan Vali Yavuz’a ziyaret

Yayın: 16.04.2024 12:25
Paylaş:
A+ A-

Vali  Mustafa Yavuz, Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda dereceye giren Sporcuları Kabul Etti.

Vali Mustafa Yavuz, 14-17 Şubat 2024 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu ve Karabük Karate İl Temsilcisi Onurcan İstenci Antrenör Hüseyin Gedik ve Safranbolu Arslanlar, Spor Kulubü Başkanı Selahattin Taner Gökgöz’ü makamında kabul etti.

Sporcularımızı tebrik eden Valimiz Mustafa Yavuz, “Karabük’ümüzü en güzel şekilde temsil ederek başarılar elde eden sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Sporcular ve antrenörler de Valimiz Mustafa Yavuz’un ilgisinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.