İl Özel İdaresi’nin Geleneksel Yemek Programı

İl Özel İdaresi’nin Geleneksel Yemek Programı

Yayın: 27.10.2017 00:13
Paylaş:
A+ A-

Kaymakamlık tarafından her yıl yemek programı düzenlenen İl Özel İdaresi bu yılki buluşmasını gerçekleştirdi.

Etkinliğe, Safranbolu Kaymakamı , Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, Stajyer Kaymakam adayı Abdurrahman Çelebi, İl Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Sekreteri Mehmet Uzun,Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü, Bahattin Eroğlu Türk- İş İl Temsilcisi Said Erçin İl Genel Meclis Üyeleri, Birlik Muhtarları ve İl Özel İdare Asfalt Ekipleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Safranbolu Kaymakamı , Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer etkinliğe katılan herkesi selamlayarak başladı.

Ürkmezer şu sözlerle devam etti,’’Öncelikle etkinliğimize katılan köylerimize hizmet götüren, İl Özel İdaresi ve Safranbolu da çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma, alanda çalışan, projeyi hazırlayan, ihale sürecinde yer alan ayrıca devletin temsilcilerine, bütün bu süreçlerde Safranbolu halkının yanında olan herkese teşekkür ediyorum.

Burada güzel bir gelenek oluşturulmuş, bizde bu geleneği sürdürmekten, katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bütün ekip arkadaşlarımızı bir arada görmek, değerli İl Genel Meclis üyelerini ve Özel İdare’nin yönetim kadrosunu seçilmiş atanmış hepsine burada misafir etmekten mutluluk duyduk.

Sayın Valimiz öncülüğünde Safranbolu bütün alanlarıyla sizlerin sayesinde vatandaşlarımızın alt ve üst yapı anlamındaki eksikleri devletimizin desteği ile daha iyi imkanlara kavuşuyor. Safranbolu halkı adına, bugüne kadar gösterdiğiniz çalışmalar dolayısıyla ve bundan sonraki çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyorum’’dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)