İl Sağlık Müdürü Sarı’dan Turuncu Alarmı

İl Sağlık Müdürü Sarı’dan Turuncu Alarmı

Yayın: 22.03.2021 20:04
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet SARI  Koronavirüsün (Covid-19) Karabük’te ki son durumu hakkında bir açıklamada bulundu.

Hafta boyu ilimizdeki vaka sayısının yüzbin kişide 84,15 olduğunu ve günlük vaka sayısı bu şekilde devam edecek olursa Karabük’ün  bir sonraki hafta  yüksek riskli iller  arasında (turuncu grupta) yer alıp  kısıtlamaların ise yeniden uygulanabileceğini belirten SARI açıklamasına şu şekilde devam etti;

“Bakanlığımız tarafından bu akşam yapılan açıklamada geçtiğimiz hafta boyu ilimizdeki vaka sayısının yüzbin kişide 84,15 olduğu belirtildi. Bu daha önceki risk gruplandırmalarına göre bir üst gruba yani yüksek riskli gruba (turuncu) tekabül ediyor. Ancak Bakanlığımız risk gruplandırmalarını iki haftada bir yayınladığı için hala orta riskli iller arasında (sarı grupta) yer alıyoruz. Günlük vaka sayımız bu şekilde devam edecek olursa bir sonraki hafta gerçekten yüksek riskli iller  arasında (turuncu grupta) yer alır ve yeni kısıtlamalarla karşılaşabiliriz.
Mevcut durumu korumak veya daha iyiye götürmek

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.