İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Ovacıkta Toplandı

İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Ovacıkta Toplandı

Yayın: 18.01.2021 22:58
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ Başkanlığında,  İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Orta Öğretim Müdürü Şevket KÜÇÜKZOROĞLU’nun katılımıyla İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Ovacık İlçesinde gerçekleştirildi. 

Toplantı Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail AYKUTLU’nun İlçenin eğitim öğretim durumu hakkında brifing sunumuyla başladı.

Sunumun ardından LGS, EBA Akademik Destek Sisteminin verimli ve etkin kullanılması, EBA Destek Noktası,  dijital ve uzaktan eğitim faaliyetleri, tablet dağıtımı ve bağışı, bu süreçte öğretmen ve ailelerine yapılacak olan eğitsel ve psikolojik rehberlik, cerrahi maske, siperlik ve el dezenfektan üretimi, inşaat ve onarımların takibi,  personel durumları konularına değinildi

Toplantıda genel bir değerlendirme yapan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ:” Uzaktan eğitim süreci içinde İl olarak tüm gücümüzle eğitim, öğretim faaliyetlerinin etkili ve verimli yürütülmesi, öğrenci, öğretmen  ve veli motivasyonunun üst seviyede tutulması konularına odaklandık ve bunu  el birliğiyle başardığımıza inanıyorum. Okul ve kurumlarımızdaki EBA Destek Noktaları verimli bir şekilde çalışıyor. İnterneti ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimize Bakanlığımızın göndermiş olduğu tablet bilgisayarların dağıtımı yapıldı. Yine ciddi bir hayırsever desteği de aldık. Öğretmenlerimizin öğrenci motivasyonunu artırma konusundaki gayret ve çabaları da bu çalışmanın en önemli desteği ve bir anlamda sonucudur. Rehberlik hizmetlerinde de yeni bir proje  başlatıyoruz Bu gayretlerinizden dolayı sizlerin nezdinde tüm yönetici, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum”  dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.