İmam Hatip Orta Okulu Temel Atma Töreni Yapılacak

İmam Hatip Orta Okulu Temel Atma Töreni Yapılacak

Yayın: 04.08.2019 23:36
Paylaş:
A+ A-

İmam Hatip ortaokulu temel atma töreni yapılacak.

Yapımına yeni başlanan İmam hatip ortaokulu inşaatı temel atma törenine Karabük valisi Fuat Gürel, Cumhurbaşkanlığı Yüksek istişare kurulu üyesi Mehmet Ali Şahin, milletvekilleri daire amirleri ve halkın katılımı bekleniyor.

İmam hatip okulu yatırımının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

2 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    her taraf imam hatip okullari ile doluyor. bize daha cok lazim olan bilim uretecek fen liseleridir. ulkemizde vede sehrimizde yeteri kadar imam hatip okulu oldugu kanaatindeyim. bir hayir sever de cikip ben ilim yuvasi yaptirayim demiyor. ortalik üniversiteyi kazanamayan egitim seviyesi dusuk imam hatip okulu mezunlari ile dolu.

  2. Tonyukuk

    ağzına sağlık “önemli değil” rumuzuyla yazan arkadaşım.Başta kardemir olmak üzere hayırseverler imam hatip yaptırma derdinde, başka türlü nasıl şirin gözükecekler birilerine. özellikle kardemir; sen teknik eleman yetiştiren bir okul açman gerekirken,buradan mezun olanları kendi bünyende istihdam etmen gerekirken neden ihl açarsın kardeşim bu neyin kafası.açtınız o kadar ihl de ne oldu,ülke bilimde çağ mı atladı.Aksine dibe vurdu.açtınız onca ihl de ne oldu,milli manevi hissiyatı yüksek nesiller yetişti de biz mi görmedik,aksine ateizm deizm patladı.Biz işin sadece şovundayız,devir neyi gerektiriyorsa ona uygun hareket ederiz,bizim kıble menfaate göre sürekli değişir.Yazık ki ne yazık.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ’de “İnovasyon ve İletişimde Marka Yolculuğu” Semineri

Yayın: 28.03.2024 13:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından “İnovasyon ve İletişimde Marka Yolculuğu” semineri gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Seminerde “İnovasyon ve İletişimde Marka Yolculuğu” konusu ele alındı. Seminerde RK Medya sahibi Dijital Marka ve İletişim Uzmanı Ramazan Karasu, yapay zeka teknolojilerinin marka üzerindeki etkisi, marka stratejileri ve konumlandırma, marka görsellerinin etkisi ve işlevi gibi konular üzerinde duruldu.

Dijital Marka ve İletişim Uzmanı Ramazan Karasu seminer öncesinde yaptığı konuşmada, “Marka ve iletişim üzerine şu anda seminerimizi gerçekleştireceğiz. Marka ve iletişim  güncel hayatımızda öğrenciler için de normal mezunlar için de ne kadar değerli olduğunu bu seminerin içeriğinde fark edeceğiz. Biz seminerin içeriğini ve değerlerini oluştururken sahaya adapte olacak ve sahada çalışabilecek arkadaşları, daha yetkin bir pozisyona taşıyıp onların algılayabilecekleri bir düzeye çıkarmasını sağlamaya çalışıyoruz bu seminerlerde. Seminerin amaç ve kapsamı öncelikle farkındalık. Yani ben üniversitede marka ve iletişimin bir logodan ibaret olmadığını, aslında arka planda çok derinlemesine bir meselenin ve akademik bir alanın olduğunu fark etmem gerekiyor. Bu da edinmiş olduğumuz bilgilerden, edinmiş olduğumuz seminerlerden gelecektir, uzmanlardan gelecektir. Şimdi bu seminerin de asıl amacı bu yani sizde bir farkındalık, üniversite öğrencilerinde bir farkındalık oluşturması ve buna zihinlere bir katma değer sağlaması amacımız” ifadelerini kullandı.

Program Ramazan Karasu’ya teşekkür belgesinin takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)