İmamı Nezaretten Çıkartan 3 Polis Tutuklandı

İmamı Nezaretten Çıkartan 3 Polis Tutuklandı

Yayın: 26.07.2016 10:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltında bulunan bir imamı nezaretten çıkartarak başka bir odaya alan 3 emniyet mensubu tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karabük İl Emniyet ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili ilçede ki bir camide imamlık yapan Dursun S’yi gözaltına aldı. Nezarette konan imam, bir süre sonra polis memurları Erdal Ellialtıoğlu, Birol Eslek ve İdris Kaya tarafından çıkartılarak başka bir odaya alındı. İmamın başka odada bulunduğunu gören diğer polis memurları, imamı tekrar nezarete koydu. İmamın emirsiz nezaretten çıkmasını sağlayan ve üçüncü kişilerle iletişime geçmesine izin verdikleri iddia edilen 3 polis memuru, arkadaşları tarafından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen polis memurları, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.