İşadamı Durmuş Yalçın Aday Olacak Gibi

İşadamı Durmuş Yalçın Aday Olacak Gibi

Yayın: 13.12.2018 19:42
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri kapsamında AK Parti,CHP ve MHP’de Karabük belediye başkan adayları netleşirken,gözler İYİ Parti ve İYİ Parti’den aday olması beklenen Durmuş Yalçın’a çevrildi.

Kamuoyunda uzun bir süredir beklenti haline gelen Durmuş Yalçın’ın adaylığı konusunda CHP ve İYİ Parti arasında ki ittifak görüşmelerinin de sona ermesiyle birlikte, işadamı Yalçın’ın kamuoyu beklentisine olumlu yaklaştığı ve İYİ Parti’den belediye başkan adayı olabileceği yönünde gelişmelerin olduğu bildiriliyor.

Daha önce de İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Karabük’te seçime çok iddialı gireceğiz şeklinde açıklama yapmasıyla birlikte,işadamı Durmuş Yalçın’ın adaylığına kesin gözüyle bakılmış ancak genel başkan Akşener’in bu açıklamasının ardından durum henüz netlik kazanmamıştı.

YALÇIN;KARABÜK’E HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR…
Tüm bu gelişmelerin ardından eski milletvekili ve işadamı Durmuş Yalçın’ın ilgili çevrelere adaylık konusunda ki tereddüdünün özellikle ailesine çok zaman ayıramayacak olması ve yoğun olan işlerinin aksaması olarak gösterdiği bildirilirken,diğer yandan da Karabük’e hizmet etmeyi kutsal bir görev olarak gördüğü ve bu yüzden de kendisine gelen yoğun baskıyı da göz önünde bulundurarak aday olma ihtimalinin daha yüksek olduğu belirtiliyor.

GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Diğer yandan işadamı Durmuş Yalçın’ın yine yakın çevresine yaptığı değerlendirmelerde, kamuoyunda ki beklentilerin çok fazla olduğunu belirttiği ve kendisine yönelik gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğu ve aday olmayı düşünmesinde ki en büyük etkenlerden birisinin de bu ilgi ve alakanın olduğunu söylediği de gelen haberler arasında yer alıyor.

SAYIN AKŞENER KARABÜK’E GELMEDİ
Son olarak yapılan bir haber üzerine değerlendirme yapan Yalçın,İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Karabük’e gelerek kendisiyle bir görüşme yaptığı şeklinde ki haberlerin gerçek olmadığı belirterek,sayın Akşener ne Karabük’e gelmiştir ne de benimle görüşmüştür.Böyle bir iddia söz konusu değildir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.