Işık Güven Tazeledi

Işık Güven Tazeledi

Yayın: 15.01.2018 20:50
Paylaş:
A+ A-

İki adayın yarıştığı Karabük Berberler ve Kuaförler Odası olağan genel kurulunda mevcut başkan Erol Işık güven tazeledi.

Karabük Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye 164 delege katıldı. Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongreye Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse de misafir olarak katıldı. Mevcut başkan Erol Işık ile Hulusi Taşlıgil’in öncülüğünde iki listenin yarıştığı seçimlerde Işık 98 üyenin oyunu alarak yeniden güven tazelerken, Taşlıgil ise 65 oy aldı. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

Erol Işık’ın başkanlığında yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; “ Mustafa Cengiz, Ferhat Kablan, Erhan Kocakaya, Serkan Yorulmaz, Kenan Kara ve Ünal Belen. Denetleme kurulu ise Ahu Işık, Zeynep Çınar ve Kenan Özen.”

Kongre sonrası Hulisi Taşlıgil ile birlikte delegelere teşekkür eden Işık, “ Kongremizin kaybedeni yoktur. Birlik ve beraberlik içinde meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.