İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası sona erdi

İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası sona erdi

Yayın: 08.08.2022 10:48
Paylaş:
A+ A-

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunca (TİESF) Karabük‘te organize edilen Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası final karşılaşmasıyla tamamlandı.
Safranbolu Spor Salonu’nda 6 takımın katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonanın son gününde final maçında Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Dalaman İşitme Engelliler Spor Kulübü takımları karşı karşıya geldi.
Ortaca ekibi, maçtan 6-2 galip ayrılarak şampiyon oldu.
Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol üyelerince verildi.
Vali Fuat Gürel, törenin ardından yaptığı konuşmada, yıl başından bu yana Karabük‘te 10 binin üzerinde sporcuyu misafir ettiklerini söyledi.
Etkinlikleri Karabük‘te yapan TİESF yönetimine teşekkür eden Gürel, “Engelli kardeşlerimize yapılan her hizmetin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Engelli kardeşlerimiz sportif faaliyetlerin içinde yer alarak hayatın içinde yer almaya ve diğer kardeşlerimize örnek olmak adına önemli bir görevi ifa ediyorlar.” diye konuştu. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sporculardan Vali Yavuz’a ziyaret

Yayın: 16.04.2024 12:25
Paylaş:
A+ A-

Vali  Mustafa Yavuz, Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda dereceye giren Sporcuları Kabul Etti.

Vali Mustafa Yavuz, 14-17 Şubat 2024 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu ve Karabük Karate İl Temsilcisi Onurcan İstenci Antrenör Hüseyin Gedik ve Safranbolu Arslanlar, Spor Kulubü Başkanı Selahattin Taner Gökgöz’ü makamında kabul etti.

Sporcularımızı tebrik eden Valimiz Mustafa Yavuz, “Karabük’ümüzü en güzel şekilde temsil ederek başarılar elde eden sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Sporcular ve antrenörler de Valimiz Mustafa Yavuz’un ilgisinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.