İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesi Hazır Hale Getiriliyor

İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesi Hazır Hale Getiriliyor

Yayın: 09.06.2021 23:29
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar/İsmetpaşa Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kamulaştırmasında kullanılmak üzere,AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’in, İlgili Bakanlıktan son çıkarttıkları 12.5 milyon lira ödenek, gelişmeleri hayli hızlandırdı. İsmetpaşa Metal İhtisas Organize Sanayi Müdürü Emin Demir, bu konuda bilgi verirken “Yıl sonuna kadar Alt Yapı çalışmalarının bitirilmesini hedefliyoruz. Kamulaştırma noktasında büyük ilerleme kaydettik. İmar Planı çalışmalarında da yıl sonuna kadar bütün işlemler biter diye düşünüyoruz..” anlamında ifadeler kullandı..

Haber: Ramazan Öztürk

Eskipazar/İsmetpaşa Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için,geçtiğimiz günlerde,AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz,AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’in ilgili Bakanlık nezdinde yaptığı çalışmalar sonuç vermiş ve Kamulaştırma bedeli olarak kullanılmak üzere 12.5 lira ek ödenek çıkartılmıştı.Daha önce yapılan çalışmalarla İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nin Kamulaştırılmasında çok büyük mesafeler alınmış bulunmaktadır.

Konuya ilişkin olarak Gazetemize bilgi veren İsmetpaşa Organize Sanayi Bölge Müdürü Emin Demir “Kamulaştırma noktasında çok önemli mesafeler aldık.Bu manada AK Parti İl Başkanı,AK Parti Karabük Milletvekilleri  unutulmaz gayretler gösterdiler.Şimdi biz de Alt Yapı çalışmalarına ağırlık vererek parselasyonları,imar durumlarını son hale getirmeye gayret ediyoruz.Yıl sonuna kadar işlerin bitirileceğini sanıyorum.Yoğun bir tempo da çalışıyoruz..” anlamında bilgiler verdi.

İsmetpaşa İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Emin Demir,bir soru üzerine “Şimdiden,İsmetpaşa Organize Bölgesi’ne yatırım yapmak isteyen ve bu manada görüşmelerimiz olan çok ciddi firmalar ve Yatırımcılar var.Bunların isimlerini vermem yanlış olur.Ancak bizim Organize Sanayi Bölgemiz TCDD,KARAYOLU,ELEKTRİK ENERJİSİ,FİLYOS LİMANI gibi çok büyük avantajlara sahip.Ayrıca KARDEMİR’E yakınlık metal sektörü için çok ama çok büyük bir avantaj.Bunların yanı sıra BATI KARADENİZ Bölgesi,Sanayinin çok yoğun olduğu MARMARA BÖLGESİ’NİN kapısı konumunda,İÇ ANADOLU ile bağlantıları çok güçlü.O nedenle Yatırımcıların tercihi konumunda..” ifadelerini de kullandı.

Karabük’ün çok büyük umut bağladığı İsmetpaşa Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin  yıl sonuna kadar büyük aşama kaydedeceğinin altını çizen Müdür Emin Demir “Kamulaştırma noktasında ufak bir meblağa daha ihtiyacımız olabilir.Bu aşamadan sonra Bakanlığımız o ödemelerde herhangi bir sorun yaşatmaz.İşlerimiz planlandığı gibi yürüyor,yürütülüyor..” değerlendirmelerini de yaptı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. ÇAKIR

    BENCE ÇOOOK ZOR , TABELASI YENİ ASILDI,SENE SONUNA ALTYAPI ÇALIŞMALARININ BİTİRİLMESİNİ HEDEFLİYORUZ DİYOR,NE ZAMAN BAŞLAYACAKTA NE ZAMAN BİTİRİLECEK,BU İŞLER 2023 SEÇİM ÖNCESİNE ZOR BAŞLAR, BİTER DEMİYORUM,ÇÜNKÜ TAM SEÇİM DÖNEMİNE DENK GETİRLİP TEMEL ATARLAR BİR DAHAKİ SEÇİM DÖNEMİ OLAN 2027 YILINA DOĞRU AÇILIŞINI YAPARLAR İNŞAALLAH.

  2. M.Ü.

    Filyos bölgesi alt yapı açısından hazır gibi . Firmaların tercihi büyük ihtimalle Filyos olur. Burası kısa ve orta zamanda iş yapmaz diye düşünüyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.