İtfaiyede LPG Eğitimi

İtfaiyede LPG Eğitimi

Yayın: 16.11.2018 20:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline LPG ile ilgili eğitim verildi.

Yeni ve modern hizmet binası, deneyimli personeli, çeşitli etkinliklerde verdiği eğitimler ve yangına kısa sürede başarılı müdahalelerle adından söz ettiren Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline LPG (Liquified Petroleum Gas ) hakkında çeşitli bilgilerin yer aldığı bir eğitim semineri verildi.

Safranbolu Aygaz Dolum Tesis Müdürü Mustafa Dikmen tarafından verilen seminerde LPG nedir, hangi alanlarda kullanılır, olası LPG yangınlarında nasıl müdahale edilmeli gibi konular anlatıldı.

Seminere İtfaiye Müdür Vekili Mehmet Gökçü’nün yanı sıra tüm itfaiye personeli katılırken eğitimlerin devam edeceği bildirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.