İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Yoğun İlgi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Yoğun İlgi

Yayın: 13.02.2018 21:31
Paylaş:
A+ A-

Partisinin il binasının açılışı için Karabük’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesinde halka hitap eden İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmada; “Karabük’le birlikte 34 İli tamamladık. Karabük başkaymış. Karabük Şehidine gösterdiği vefa ile Türkiye’yi yönetenlere örnek oldu. Milli birlik ve beraberliğin ne demek olduğunu bizi bölmeye çalışanlara gösterdi. Allah razı olsun Karabüklülerden. Bu soğuk havada gecikerek geldiğimiz bu açık hava toplantısını bir miting haline çevirdiniz anlaşılıyor ki İYİ Parti Karabük’te tutmuş” dedi.

Afrin Şehidi Ömer Bilal Akpınar’ın Kabrini ve Ailesini ziyaret ederek Karabük’e geldiğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener; “Şehitlerimiz her daim yaşar, Peygamber Efendimize İnşallah komşu olurlar Vatanı ise bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Ordumuz Afrin’deki PKK’lıları ortadan kaldırmak için gitmek mecburiyetindedir. Bu bir zorunluluktur. Şanlı Ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin dün olduğu gibi bugün de arkasındayız. Ama, eğer bugün Afrin’de olmak mecburiyetindeysek, bugün orada olmak mecburiyetimizi zorunlu hale getiren iktidarın payını, beceriksizliğini elbette sorgulamak zorundayız.

16 senedir iktidardalar, önce Türkiye’yi büyütüyoruz diyerek inşaat sektörlüğüne koyuldular, sanayiyi bitirdiler, arkasından tarımı, arkasından şehirleri bitirdiler. İl başkanımıza sorduk Karabük nasıldır diye “Emekliler şehri dedi. Dışarıya okumaya giden öğrencilerimizin hiç biri dönmüyor dedi. Bir emekliler şehri. Gençlerin iş bulmakta zorlandığı, dünün parlak Karabük’ünün yerinde işsizliğin had safhada yer aldığı, sanayinin bittiği, yeni yatırımların yapılamadığı bir Karabük’le karşı karşıyayız dedi.” Şimdi bir taraftan Türkiye’nin büyüdüğünü iddia edeceksiniz diğer taraftan da Kastamonu’dan Karabük’e kadar gezdiğimiz her şehirde birinci öncelik problem olarak genç işsizler olacak. Bunun adı beceriksizliktir eğer beceriksiz değilseniz söyleyecek söz bulamıyorum. Bunu bilerek yaptıysanız yazıklar olsun size” dedi.

“PEŞMERGE’NİN YEDİĞİ LAHMACUNLARIN PARASINI KAYMAKAMLAR ÖDEDİ”

AK Parti’nin Genel Başkanının her konuda aldatıldığını söyleyen Akşener; “ Her seferinde milletim affetsin deyip ellerini yıkayıp kendini geriye çekiyor ama bedeli siz ödüyorsunuz, bu aziz millet ödüyor. Nasıl bir siyasi anlayıştır ki her türlü yanlışı yapacaksınız ve her seferinde aldatılacaksınız bu kadar saf olacaksınız ve sonuç itibariyle milletim beni affetsin diyeceksiniz. Her aldatılmanın bedeli var bunu siz ödüyorsunuz. Önce Obama aldattı, sonra açılım saçılımda bir baktık PKK ve APO aldatmış, arkasından Merkel aldattı, onun arkasından aldatmayan adam kalmadı, en son FETÖ’ciler aldattı. Bunları aldatmayan adam yok. Peşmergeleri davulla, zurnayla halay çekerek Habur’dan soktun içeri Hatay’dan çıkardın üç gün sürdü geçmeleri ve Lahmacunların parasını Kaymakamlar ödedi. Sizin cebinizden çıkan para ile Peşmerge besledi. Sonra ABD el koydu bugün sınır boyunda kimine göre 30, kimine göre 50 bin kişilik bir PKK ordusu kuruldu. Peşmergeyi geçiren sensin, Lahmacunu yediren sensin, bugün Türkiye’yi bu duruma getiren sensin. Düzelten kim Mehmetçik, düzelten Şanlı ordumuz, düzelten bu millet, bu milletin kadınlarının doğurduğu çocuklarla düzeltiyorsun seninkiler çürük raporlu” dedi.

“İYİ PARTİ CESURLAR HAREKETİDİR”

İyi Parti’nin bir cesurlar hareketi olduğunu ifade eden Akşener; “İYİ Parti ehil insanlardan oluşan bu devleti yönetmeyi bilen ciddi olan, Türkiye’nin kaybettiği ciddiyeti yeniden tahkim edecek olan kadrolardan oluşan bir siyasi partidir ama en büyük özelliği İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Bugün buraya nasıl geldiğinizi biliyoruz, acaba çocuğunuzun, kızınızın başına acaba işi ile ilgili bir şey gelir mi sorusunu sorarak geldiğinizi biliyoruz bunun vebalini taşıyoruz” diyerek helallik istedi. Kalabalık hep bir ağızdan haklarını helal etti.

“BİZ ABD İLE DOSTMUYUZ, DÜŞMANMIYIZ”bunu halka açıklasınlar

Tayyip Amerika’ya bağırıyor, danışmanı İbrahim Kalın görüşme yapıyor dostuz, ahbabız diyor kardeşim hangisi doğru bu millet bilmek istiyor. Sen düşmansan Amerika’ya bu milletin bilmeye hakkı var. Bunun karşılığı Kürecik ve İncirlik’i kapatmak mecburiyetin var. Yüreğin yetiyorsa kapat. Birazcık yiğit olun kardeşim. Ancak yiğitliğiniz, kabadayılınız garibana mı söküyor” dedi.

Akşener konuşmasının ardından partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar

  1. yeniceli

    tarafsiz haher yaptiginiz icin tesekkurler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.