İYİ Parti İl Başkanı Dursun Altıparmak’tan Nezaket Ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Dursun Altıparmak’tan Nezaket Ziyareti

Yayın: 05.02.2018 20:39
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti İl başkanı Dursun Altıparmak yaptığı nezaket ziyareti ile gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek ile bir süre sohbet etti.

İYİ Parti’nin kurulması ve kendisine verilen İl başkanlığı görevi ile birlikte çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini bildirerek kısa bir değerlendirme yapan başkan Altıparmak,”^partimizin kurulma aşamasından sonra şahsıma tevdi edilen İl başkanlığı görevi ile birlikte teşkilatlarımızı oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisine girdik.Bu manada, Merkez başta olmak üzere Safranbolu Eskipazar,Eflani,Ovacık İlçelerimizin kongrelerini tamamladık,14 Şubat tarihinde de Yenice İlçe kongremizi gerçekleştirdikten sonra muhtemelen Mart ayı başında da İl kongremizi yapacağız.

Diğer yandan bir taraftan İlçe kongrelerimizi tamamlarken, diğer yandan da parti İl binamız başta olmak üzere tüm İlçe binalarımızı oluşturduk.Nasip olursa Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi Karabük İl binamızın açılışını yapmak üzere 13 Şubat günü saat:15.30’da Karabük’e gelerek Güven kavşağında halka hitap edecekler”dedi.

Başkan Altıparmak’ın bu açıklamalarından sonra gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek ise hayırlı olsun dilekleriyle birlikte İYİ parti olarak çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da hakkında arama kararı bulunan 2 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü, yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında, kasten adam öldürme suçundan hakkında 12 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.F. (25) ile kasten yaralama suçundan 3 yıl 7 ay cezası bulunan U.D. (22) yakalandı.

Hükümlüler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.