Jandarmadan Kaçak Kazı Operasyonu

Jandarmadan Kaçak Kazı Operasyonu

Yayın: 27.03.2015 10:12
Paylaş:
A+ A-

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonla kaçak kazı yapan iki kişinin suçüstü yakalandığı haber verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Karabük İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Eflani ilçesi kırsal alanında; 25.03.2015 tarihinde yapılan operasyonda İ.Ç., C.Y. isimli (2) şahıs, kazı malzemeleri olan(1) adet hilti, (1) adet Jeneratör, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet ara kablosu, (1) adet kürek ve 37 metre uzunluğunda uzatma elektrik kablosu ile birlikte suçüstü yakalanmıştır.Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş, talimatı ile suç aletleri muhafaza altına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bafra’da Kuş Cenneti’nde bisiklet turu düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun’un Bafra ilçesinde Turizm Haftası kapsamında, Kuş Cenneti’nde bisiklet turu gerçekleştirildi.

Bafra Kuş Cenneti'nde, kentte spor turizmine ilgi çekmek, bölgenin doğal ve tarihi dokusunu göstermek, bisiklet turizmi için önemli bir destinasyon olduğunu anlatmak ve uluslararası bisiklet turlarına açılmasını sağlamak amacıyla bisiklet turu düzenlendi.

Bisiklet Federasyonu Samsun Temsilcisi İsmail Kutlu, burada yaptığı konuşmada, “Bafra Kuş Cenneti'ndeyiz, Samsun’un turizm yerlerinden bir tanesindeyiz. Dünyanın birçok yerinden burayı kuşlar ziyaret ediyor. Samsun Valimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımlarıyla burada bisiklet etkinliği yaptık. Gençlerimiz burada olsunlar, kuşların arasında bisikletlerini sürsünler.” dedi.

Sporseverleri bölgeye davet eden Kutlu, “İnşallah burada yarışlar da düzenlemeyi planlıyoruz. Gençlerimiz bu bağlamda bisiklet sürüşü gerçekleştirdi. Hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve 30’a yakın bisiklet tutkunu katıldı.