Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok

Yayın: 05.09.2022 16:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehrin farklı noktalarında yaptıkları aramalarda uyuşturucuya geçit vermediklerini ve mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinde 3 ayrı olayda uyuşturucu madde ve aparatlar ele geçirildiği bildirildi.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

” . 01.09.2022 tarihinde Karabük Eskipazar Arslanköy yolunda icra edilen faaliyet neticesinde, B.Ş.(18), S.S. (22) ve T.E. (30) isimli 3 şahsın içinde bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada kullanıma hazır halde (3) adet payp (uyuşturucu kullanma aparatı), (1) adet pürmüzlü çakmak ile (1) adet 0,5 lik su şişesi içerisinde uyuşturucu bulunan sarı renkli sıvı madde ele geçirilmiş, 01.09.2022 tarihinde Karabük Safranbolu Nebioğlu köyünde Karabük-Bartın karayolu üzerinde icra edilen faaliyet neticesinde, F.T (26), ve R.D (40) isimli şahısların bulunduğu araçta, (168 gram) esrar maddesi ele geçirilmiştir.  02.09.2022 tarihinde Karabük Merkez Ergenekon Mahallesinde bulunan Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminalinde icra edilen faaliyet neticesinde, M.A. (27) isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, (8 gram) Metamfetamin ve (9 gram) Kubar Esrar maddesi ele geçirilmiştir.  Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edilecektir.  ” Denildi.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknosa’nın Atatürk projesi “Yılın En İyisi” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında yapay zeka teknolojisiyle Atatürk'ün sesini gerçeğe en yakın haliyle elde eden Teknosa, bu projesiyle MIXX Awards Türkiye'den “Yılın En İyisi” ödülü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknosa, yılın en iyi dijital çalışmalarını değerlendiren MIXX Awards'tan (Marketing and Interactive Excellence) dört ödülle döndü.

Teknosa, “İkinci yüzyılda da en büyük armağan: Türkiye Cumhuriyeti” projesiyle kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Atatürk'ün kendi sesinden daha önce hiç duyulmayan sözlerini yapay zeka teknolojisiyle elde eden Teknosa, “Yılın En İyisi” ödülünün yanı sıra “Cumhuriyetin 100. Yılı” ve “Deneysel ve Yenilikçi” kategorilerinde “Altın Mixx” ödülünün, “Dijital Ses Reklamcılığı” kategorisinde ise “Bronz Mixx” ödülünün sahibi oldu.

Teknosa adına ödülleri pazarlama ekipleri aldı.