Kamyon Kazası Ucuz Atlatıldı

Kamyon Kazası Ucuz Atlatıldı

Yayın: 29.09.2020 23:20
Paylaş:
A+ A-

Beton firması çalışanları hem kaza yapan tırı kurtarmak için hem de yolu temizlemek için büyük çaba sarf etti
Karabük-Kastamonu karayolunda yoldan çıkan beton firmasını ait tır, karşı şeride geçerek banketten aşağıya düştü. Kaza sonrası çakıl dolan yolda başka kaza meydana gelmemesi için beton firması çalışanları ellerine aldıkları fırçalarla yolu süpürerek yıkadı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinden Kastamonu istikametine seyreden Mehmet B. idaresindeki beton firmasına ait 06 BJM 408 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Yoldan geçen bir otomobili de biçmekten son anda kurtaran tır, banketten aşağıya düşerek durabildi. Sürücünün yara almadığı kaza sonrası yola savrulan çakıllar ise başka kazaya sebep vermemesi için olay yerine gelen firmanın çalışanları tarafından fırçalarla süpürülerek yıkandı. Yine beton firmasına ait vinç ve kepçenin yardımı ile banketten düşen tır da kurtarıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sosyal medyada “nefret söylemleri”ne ilişkin soruşturmada 2 gözaltı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul'da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.