Kamyonet Kasasında Tehlikeli Yolculuk

Kamyonet Kasasında Tehlikeli Yolculuk

Yayın: 18.10.2018 23:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kapalı kasa kamyonetin arkasına yapışarak yolculuk eden 5 kişi korku dolu anlara neden oldu.

Yanından geçen araçlara bile aldırış etmeyen yolcuların o anları ise arkalarından seyreden başka 1 kişi tarafından anbean kameraya kaydedildi.

Safranbolu ilçesinde kaydedilen görüntüler bu kadarına ‘pes’ dedirtti. Safranbolu tarihi çarşı bölgesinde şehir merkezine çıkmak isteyen 5 genç, bu sırada yoldan geçen kapalı kasa kamyonetin arkasına yapışarak yaklaşık 3 kilometre boyunca tehlikeli bir yolculuk yaptı. Yanından geçen araçlara bile aldırış etmeyen gençler, adeta tehlikeye davetiye çıkardı. Sarkarak yolculuk eden gençlerin tehlikeli yolculuğunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ana yol üzerinde tehlikeli bir şekilde kamyon kasasına yapışarak tehlikeli yolculuk yapan gençleri bir vatandaş ise bu anlara cep telefonuna kaydetti. Görüntülerde gençlerin kamyonetin yavaşlamasını fırsat bilerek tek tek atlamaları ve kendilerini çekenlere el salmaları ise dikkat çekti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.