Kapalı Köy Yolları Açılmaya Devam Ediyor

Kapalı Köy Yolları Açılmaya Devam Ediyor

Yayın: 25.01.2022 19:51
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci)Karabük’te etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle kapalı olan köy yolu sayısı 21 iken, kar küreme çalışması neticesinde ulaşıma açılan köy sayısı 29’a yükseldi.

İl Özel İdare ekipleri tarafından yapılan açıklamada, ‘İlçelerimizde yeniden etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz, kapanan köy yollarını tekrar ulaşıma açma, kar kürüme ve yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.’ Denildi.

Merkez ve ilçelerde son durum ise şöyle aktarıldı ;Karabük merkez, Eskipazar ve Safranbolu’da köy yollarının tamamı ulaşıma açıldığı bilgisi verilirken Eflani ilçesinde 3, Ovacık ilçesinde 7 ve Yenice ilçesinde 11 köy yolunun kapalı olduğu kaydedildi.

Kapalı olan yolları açma çalışmasında 11greyder, 2 kar bıçaklı kamyon, 4bekoleder ve 6 pick-up ile kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ettiği aktarıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)