Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 18.01.2019 20:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışmaları il sınırları içerisinde devam ediyor.

Karabük’te etkili olan kar yağışı sonrası, Belediyemiz sorumluluk alanında karla mücadele çalışmaları etkin bir şekilde devam ettiğini belirten, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına durmaksızın devam ediyorlar. Karla mücadele kapsamında il merkezinde bulunan ilk olarak Hastane bölgeleri, okullar bölgesi ve otobüs güzergâh yollarının ardından bütün mahallelerde Karabük Belediyesi olarak, halkımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknosa’nın Atatürk projesi “Yılın En İyisi” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında yapay zeka teknolojisiyle Atatürk'ün sesini gerçeğe en yakın haliyle elde eden Teknosa, bu projesiyle MIXX Awards Türkiye'den “Yılın En İyisi” ödülü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknosa, yılın en iyi dijital çalışmalarını değerlendiren MIXX Awards'tan (Marketing and Interactive Excellence) dört ödülle döndü.

Teknosa, “İkinci yüzyılda da en büyük armağan: Türkiye Cumhuriyeti” projesiyle kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Atatürk'ün kendi sesinden daha önce hiç duyulmayan sözlerini yapay zeka teknolojisiyle elde eden Teknosa, “Yılın En İyisi” ödülünün yanı sıra “Cumhuriyetin 100. Yılı” ve “Deneysel ve Yenilikçi” kategorilerinde “Altın Mixx” ödülünün, “Dijital Ses Reklamcılığı” kategorisinde ise “Bronz Mixx” ödülünün sahibi oldu.

Teknosa adına ödülleri pazarlama ekipleri aldı.