Karabacak, Çalışmaları Hızlandırdı

Karabacak, Çalışmaları Hızlandırdı

Yayın: 14.05.2018 00:01
Paylaş:
A+ A-

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karabük Milletvekili aday adayı olan Ahmet Karabacak, adım adım Karabük’ü gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kent merkezinde açtığı aday adayı tanıtım bürosunda konuşan Karabacak, Karabük’ün her tarafını gezdiklerini ifade ederek “Gittiğimiz yerlerde halkımızı dinleyip, kulak veriyoruz. Dün Eskipazar’da çalışmalarımızda çok iyi verim aldık. Partimiz bir nevi iyi bir oy potansiyeli yakalamak üzere. Yenice’de de bugün teşkilat başkanımızla beraber bir açılışa katıldık. Biliyorsunuz Yenice’nin en büyük sorunu HES. Biz HES’e hayır diyoruz hala, dün hayır dedik bugün de hayır diyoruz. Nasip olursa Ovacığımıza gideceğiz, pazar günü Safranbolu programı var” dedi.

40 yıldan beri Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduklarını ve aday adaylığı sürecinde halkla bütünleşmeyi ümit ettiklerini dile getiren Karabacak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Allah nasip ederse 24 Haziran seçimlerinde cumhurun ittifakı ipi göğüsleyecektir. Allah utandırmasın. Aday adaylığı pozisyonumuzdaki gezilerimizde halkımız 24 Haziran seçimlerinde adaya bakacaklarını ona göre oylarını vereceklerini söylediler. Siyasi parti düşünmediklerini ama Cumhur ittifakının yanındayız diyorlar. Karabük’de ki siyasi partilerin aday adayları hepsi birbirinden değerli insanlardır. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin adayları bizim için herkesten değerlidir. Çünkü bizim partimiz ve bizi yetiştiren ocaklarımız var. Kısaca şunu söylemek istiyorum, Karabük’de 24 Haziran seçimlerinde seçmen sandıkta partiye değil adaya oy verecek.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bayat’tan öğrenciler Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde derece aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Bayat ilçesinden öğrenciler, Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde dereceler elde etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunca Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Sahası'nda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler (kız-erkek) olmak üzere 4 kategoride yapılan müsabakalara Bayat'ı temsilen Şehit Osman Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan öğrenciler katıldı.

Beden eğitimi öğretmeni Uğur Altuncu gözetiminde müsabakalara katılan Şehit Osman Anadolu Lisesi öğrencisi Evsanur Kaplan genç kızlar B il birinciliği, Abdülkadir Deve genç erkekler il birinciliği, Ömer Karakurt il ikinciliği ve Ahmet Çetin il üçüncülüğü, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Baki Çetin genç erkekler A il dördüncülüğü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ahmet Alıcı yıldız erkekler il üçüncülüğü, Berat Şahin küçük erkekler il dördüncülüğü elde etti.

Turnuvada Şehit Osman Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler B il birinciliği, genç kızlar B il ikinciliği, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler A il ikinciliği, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yıldız erkekler il ikinciliği, küçük erkekler il üçüncülüğü ve Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu yıldız erkekler il üçüncülüğü dereceleri elde edildi.

Dereceye giren takım ve sporcuların bölge şampiyonasında Çorum'u temsil edeceği bildirildi.