Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Kan Bağışı

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Kan Bağışı

Yayın: 27.03.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezince Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

“Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganı ile başlatılan kampanya ile Ağız ve Diş Sağlığı Personeli ve vatandaşlar katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serkan Kahveci “Bugün burada Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin düzenlediği kan bağışı kampanyası için buradayız. “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır” sloganını her daim uyguluyoruz ve ihtiyacımızı karşılama adına her gün iki ekip çıkarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün buradayız Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli bize destek oluyor ve biz buradan iyi bir kan alaraktan döneceğimize inanıyor kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Ahmet Ustaoğlu ise; “ Kızılayın verdiği hizmetlerin ne kadar önemli olduğu afetlerin ve sıkıntıların olduğu zamanlarda ortaya çıkıyor biz ileride yaşanacak herhangi bir olumsuz duruma karşı şimdiden hazırlıklı olmamız gerekiyor bu anlamda Hastane olarak diğer kurumlarımıza teşvik ve hastalarımıza da kan bağışı kampanyasına davet etmek üzere bir kampanya başlattık amacımız başarılı olmak emeği geçen herkese ve Kızılay’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.