Karabük Barosu’nda 15. Olağan kongre tamamlandı

Karabük Barosu’nda 15. Olağan kongre tamamlandı

Yayın: 17.10.2022 15:59
Paylaş:
A+ A-

Avukat Emrah Köklü Karabük Barosu 15. Olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilerek yeni döneme de adını yazdırdı.

Hafta sonu baro sosyal tesislerinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına baroya kayıtlı avukatlar katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Avukat Emrah köklü kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Başkan seçildi.

Karabük Barosu yönetiminde yeni dönemde Nuray Aydın, Şerife Çalova, Emrah Uludağ, Sabri Akay, Müjdat Tükenmez, Gökhan Yalçın, Hamdi Aydın ve Sefa Akkaya görev aldı. Avni Şen, Necati Özer ve Kamil Karaağaç Disiplin; Fazilet Boynueğrioğlu, Erdi Ahlat ve Adem Genç Denetleme Kurulu’na seçildi. Karabük Barosu’nu üst kurulda, Sibel Şirin, Necati Kuru ve Ufuk Nalbant temsil edecek.

Kongrede güven tazeleyerek görevine devam eden Başkan Köklü Bölgenin Sesi’ne yaptığı ilk açıklamada, “Karabük Barosu olarak yeni dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın şahsıma ve ekip arkadaşlarımıza gösterdiği teveccüh dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Çöl Tozları ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yayın: 25.04.2024 11:18
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Karabük için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Kuzey Afrika’daki Sahra Çölü’nden rüzgarlarla taşınan toz bulutunun şehir genelinde etkili olduğu belirtildi. Toz bulutunun birkaç gün Türkiye üzerindeki etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karabük ve ilçelerinde de etkili olan olumsuz havadan özellikle çocuklar ve yaşlılar zorunlu olmadıkça dışarıda olmaması önem taşıyor. Vatandaşlar, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca uzmanlara göre; baş ağrısı, burun tıkanıklığı gibi sağlık sorunlarının da havadaki toz taşınımı sebebiyle yaşanabileceği belirtildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)