Karabük Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabük Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Yayın: 09.07.2019 22:35
Paylaş:
A+ A-

Vatandaşlardan ve pazar esnafından gelen yoğun talep üzerine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatları ile Yeşil Mahalle Kapalı Pazar yerlerinde ki ek alanın üzerinin kapatılmasının ardından, hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların zorluk çekmemeleri ve vatandaşların daha temiz bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için Karabük Belediyesi tarafından üzeri kapatılan ek alanda asfalt çalışmalarına başlandı.

Ayrıca Karabük Belediyesi mahallelerdeki bozuk olan eski asfaltları freze makinesi ile kazıyarak, yerine sıcak asfalt kaplanması için de hazırlıyor.

Böylece kaldırımla yol arasında neredeyse kaybolmuş kot farkı da bu kazıma sayesinde yeniden olması gereken seviyelere gelmiş oluyor. Bu sayede yollar daha kaliteli, güvenilir ve sağlam hale geliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.