Karabük Belediyesi Seçim Sonrası İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Karabük Belediyesi Seçim Sonrası İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Yayın: 11.04.2019 22:58
Paylaş:
A+ A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Karabük Belediyesi ilk Meclis Toplantısını Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yeni dönemin ilk toplantısında üyelerin görev dağılımları yapıldı.

Meclis üyeleri arasından gizli oy ile yapılan seçim sonrası 1. Meclis Başkanvekilliğine Sait Aygün, 2. Meclis Başkanvekilliğine Celal Yörür seçilirken; Kâtip Üyeliğine Koray Gümüş ve Harun Cebeci asil, Şemsettin Yakut ve Kazım Çamlı ise yedek olarak seçildiler. Belediye Encümeninde görev alacak isimler ise Fatih Çapraz, Osman Köşker ve Hüseyin Erik oldu.

Toplantıda; İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonları da oluşturuldu. Plan ve Bütçe Komisyonuna Ahmet Arslan, Kazım Özcan, Cemal Aybakır, Muhammed Kaya ve Mehmet Üstündağ seçilirken, İmar Komisyonunda ise Ömer Sürmen, Samed Salt, Harun Cebeci, Dursun Armağan ve Kenan Karabacak görevlendirildi.

Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) üyeliğine Taşkın Yılmaz ve Mesut Alıcı asil, Saime Öksüzoğlu yedek Batı Karadeniz Kalkınma Birliği üyeliğine ise Şemsettin Yakut, Orhan Ünal asil, Hülya Uğur ile Seher Berker yedek olarak seçildiler.

Karabük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı 02 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 17:00’de Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikâh ve Konferans salonunda toplanmak üzere sonra erdi.

Yorumlar

  1. Ak parti meclis üyeleri master imar planında seçmene vaatleri ve diğer projelerde de sözlerini yapmalı...

    Ak parti meclis üyeleri master imar planında seçmene vaatleri ve diğer projelerde de sözlerini yapmalı… Yoksa yoktan bir mahalle oluşturma, kentsel yenileme yapılması gereken o kadar mahalle var iken tarım arazileri katletme, girinti çıkıntılı inşaat ruhsatı verme olaylarına girmemeli karşı çıkmalı,
    verdikleri projeleri meclis de gündeme getirerek gerçekleştirmeli ve hedef kitlesini de bilinçlendirmeli… Ak parti meclis de bir temsilci vardır lider vasfında sanırım…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.