Karabük Belediyesi’nden Ağaçlandırma Çalışması

Karabük Belediyesi’nden Ağaçlandırma Çalışması

Yayın: 12.04.2019 23:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi, Şirinevler Mahallesi Ticaret Merkezi önündeki alanda da ağaçlandırma çalışmalarına başlayarak Şirinevler Mahallesi’nin görünüşünü değiştirmeyi hedefliyor.

Şirinevler Bulvarı üzerinde yapılan 11 adet fıskiyeli ahşap görünümlü havuz, hastane duvarı üzerinde yer alan 4 adet su perdesi ve 50 adet saksı formunda süs bitkisiyle gerçekleştirilen peyzaj düzenlemesi ile Şirinevler Mahallesi’ne görsel bir zenginlik kazandıran Karabük Belediyesi Ticaret Merkezi önündeki alanda da ağaçlandırma çalışmaları başlattı.

Belediyecilik hizmetlerimizde yeşile ve doğaya önem verdiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Şirinevler Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirip nefes alabilmeleri için ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Başkan Vergili, sadece Şirinevler Mahallesinde değil, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.

Yorumlar

  1. Anonim

    Sayin Ahmet abi….hastane onundeki refujun ustune konulan havuzlar tamamda banklar cok tehlikeli..hatta ust tarafta kalan kisim akillara ziyan.tafik akarken yolun ortasina insan trafigi yaratiyor. Orada bir banktan diger banka gecerken yola iniyorlar.anca havuz sigmis.Allah muhafaza ambulans yolunun ustune nasil bir fikir bu..baskanin bunlara dikkat etmesi lazim..saygilar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta çıkan yangında 2 katlı ev kullanılmaz hale geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat’ın Niksar ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev yandı.

Ustahasan köyünde Cemal Yılmaz'a ait ahşap evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri gören köylüler Niksar Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakikalık çalışması sonucu söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.