Karabük Emniyetinden Hırsızlık Operasyonu

Karabük Emniyetinden Hırsızlık Operasyonu

Yayın: 06.01.2016 10:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde 2 farklı hırsızlık olayını aydınlattı.

Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, “İlimiz Aydınlıkevler mahallesindeki bir inşaattan ve Bayır mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; Aydınlıkevler mahallesindeki hırsızlık olayının faili olarak R.Ç(55) isimli şahıs, Bayır Mahallesindeki hırsızlık olayının faili olarak ise yabancı uyruklu olan O.S(27) isimli şahıs görevlilerimizce yakalanmıştır. Her iki şahıs hakkında da adli işlem yapılarak şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanıp Karabük T tipi Cezaevine teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.