“Karabük İl Tanıtım Günleri 25-28 Kasım’da İstanbul’da..”

“Karabük İl Tanıtım Günleri 25-28 Kasım’da İstanbul’da..”

Yayın: 14.11.2021 21:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük Dernekler Federasyonu ( KARDERFED..) Genel Başkanı Cevdet AKAY “ 25 – 28 Kasım günleri arasında İstanbul YENİKAPI Etkinlik Alanı Karabük ile şenlenecek. KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİNE bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bu konuda Prof.Dr.Sayın Nurettin YİYİT başta,çok sayıda hemşerimiz toplantılarımıza katılarak bize güç veriyorlar..” anlamında bilgiler verdi.

Haber ; Nuray Öztürk-Nurhan Deveci

İstanbul genelinde kurulu olan Karabük Derneklerini bünyesinde barındıran KARABÜK DERNEKLER FEDERASYONU Genel Başkanı Cevdet AKAY “Federasyon olarak,İstanbul YENİKAPI ETKİNLİK Alanı’nda düzenlediğimiz KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ Organizasyonumuz için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.25-28 kasım günleri arasında yapılacak olan etkinliğimize bütün Derneklerimiz yoğun biçimde hazırlanıyorlar..” dedi.

KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “Bu hazırlıklar bağlamında yaptığımız toplantılara İstanbul’da yaşamını ve görevini sürdüren çok değerli birçok hemşerimiz de katılarak bize güç,destek veriyorlar.Başta Prof.Dr.Sayın Nurettin YİYİT olmak üzere İstanbul’da kurulu Karabük Dernek Başkanları veya yaşayan veya görevi olan hemşerilerimize,bu arada Karabük protokolüne,Karabük’ten destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Hazırlıklarımız son aşamaya gelmiş bulunuyor..”  yolunda ifadeler kullandı.

Bu arada,özellikle İstanbul ve İlçelerinde kurulu olan Karabük Merkez İlçe Derneklerinin,hatta Köy Derneklerinin “İSTANBUL Yenikapı Etkinlik Alanı’nda ki KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ organizasyonu için büyük bir hazırlık içerisinde olduklarına da..” işaret edilerek “Bu nokta da Eflani Dernekleri çok aktif biçimde çalışıyorlar..” yolunda da bilgiler veriliyor..

KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “Bilindiği gibi Genel Başkanlık görevini yürüttüğüm ve Ülkemizin 81 İlinden 64 İl Sivil Toplum Örgütlerini bünyesinde barındıran TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KONFEDERASYONU olarak,geçtiğimiz ay,yine Yenikapı’da bir organizasyona imza atmıştık.Çok görkemli ve hayli kalabalık katılımlı bu organizasyon gelecek yıllar da çok daha başarılı biçimde tekrarlanacak.KARDERFED Organizasyonuna da ilgi çok  büyük ve KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ DE çok görkemli geçecektir,biz buna inanıyoruz.Tüm hemşerilerimizi  davet ediyoruz,bekliyoruz..” açıklamalarında da bulundu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile Ankara Medipol Üniversitesi Sosyalfest’te İş Birliği Yapacak

Yayın: 20.04.2024 13:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ile Ekim’de Ankara’da yapılması planlanan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’e ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayında Ankara’da yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil’i ziyaret etti. Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Sosyalfest Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan da katıldı.Yapılan görüşmede Ekim’de paydaş üniversiteler ile birlikte düzenlenecek Sosyalfest’e dair fikir alışverişinde bulunuldu. KBÜ Rektörü Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Şengil’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, ziyareti için KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, Sosyalfest’te iş birliğinde bulunmaktan ve Karabük Üniversitesi öncülüğünde paydaş üniversitelerle birlikte Sosyalfest’in ikincisine ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu heyecanı ve mutluluğu ifade etti.