Karabük LÖSEV ile Bilinçlendi

Karabük LÖSEV ile Bilinçlendi

Yayın: 16.11.2018 20:41
Paylaş:
A+ A-

Kanser hastalarını ve ailelerinin kansere karşı mücadelesinde her aşamada yanında olan LÖSEV, Karabük’te bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gerçekleştirilen bilinçlendirme toplantısı ile ilgili yapılan açıklamada ise,”LÖSEV adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklara dikkat çeken LÖSEV yetkilileri, “LÖSEV kapı kapı dolaşıp para istemez” uyarısında bulundu. Gönüllüleri ve Lösemili Çocukların anneleri ile birlikte, sadece irtibat ofislerinin bulunduğu illerle kalmayıp farklı illere de giderek bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret eden LÖSEV yetkilileri, hasta yönlendirme konusunda eczanelerden de destek istedi. LÖSEV’ e kayıtlı ailelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla ve ev ziyaretleri gerçekleştiren yetkililer Karabük aileleri ile yaptıkları toplantı ile Karabük ziyaretini tamamladı.

SİZDE LÖSEV’E GÖNÜLLÜ OLUN!
Minicik bedenlerin verdikleri kocaman mücadelede hiçbir karşılık beklemeden desteğini esirgemeyen, yüreği sevgi dolu LÖSEV gönüllüleri tüm Karabük halkını, LÖSEV gönüllüsü olmaya davet etti. Kamuoyu bilinçlendirme çalışmasına katılan LÖSEV gönüllüleri Kansere karşı mücadelede bireylere düşen görevler olduğuna dair farkındalığı arttırmayı ve sağlıklı yaşam modelleri oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

ANINDA İHBAR EDİN
LÖSEV adına gazete sattığını, bağış topladıklarını belirten kişiler kapı kapı gezdiğini dile getiren LÖSEV yetkilileri, bu tarz durumlarda, “Hemen 155 polis imdat ve 0312 447 06 60 LÖSEV imdat telefonlarına ihbar edin. Konuyla alakalı araştırmalar yapıldıktan sonra hukuki yollara anında başvurulacak ve gerekli işlemler başlatılacaktır” dedi.

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?
LÖSEV’in bağış toplayan değil, bağış kabul eden bir vakıf olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri, “Vakfa bağışları kurumsal yollardan yapmakta fayda var. 3406’ya HAYAT yazıp mesaj gönderebilir, internet üzerinden ya da bankaların LÖSEV hesabına bağış yapılabilir”bilgilerine yer verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.