Karabük merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Karabük merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Yayın: 10.04.2017 00:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük merkezli 12 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonda 10’u rütbeli asker toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekiplerince Karabük merkezli Amasya, Mardin, Muş, Kırklareli, İzmir, Şırnak, Tekirdağ, Kocaeli, Konya, İstanbul ve Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün ‘Mahrem’ yapısına yönelik bazı adreslere operasyon düzenlendi.
Operasyonda, muvazzaf teğmenler Ş.Ö., M.Ç., Ş.Ö. ve K.O., muvazzaf üsteğmenler A.Ç. ve O.E., muvazzaf astsubaylar A.C., R.V., C.S. ve E.D. ile H.K., R.İ. ve M.Ç. gözaltına alındı.

Karabük’e getirilen şahıslar, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Hakkında gözaltı kararı bulunan bir şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da kayalıklardan düşen kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Laçin ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan kişi hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla gezmek için Yeşil Göl'e giden C.Ç, çevredeki bir şelalenin yanındaki kayalıktan düşerek yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Laçin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.