Karabük Özel İdare’nin Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Özel İdare’nin Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 29.06.2020 11:53
Paylaş:
A+ A-

Devam eden isale hattı yenileme çalışmalarıyla ilgili Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam’dan bilgi alan Uzun, Özel İdare olarak yapılan tüm çalışmalarda, gelecek nesillere güzel hizmetler bıraktıklarını söyledi.
İl merkezi ve ilçe köylerinde imkanlar doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Uzun, “Hemen hemen ayak basmadığımız, iş makinelerimizin çıkmadığı bölge kalmadı. Bu bağlamda da personellerimiz özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Burada devam eden çalışmamızda Yeşilköy’ün ileriye dönük 30-40 yıllık su ihtiyacını ve su sıkıntısını gidermiş olduk. Gerçekleştirilen çalışmada 4 bin metre isale hattını yeniledik. Eski hat yaklaşık 30 yıllıktı ve artık kullanılamaz haldeydi. Köyün suyu da yetersiz gelmeye başlamıştı. Şebeke de herhangi bir sıkıntı çıktığında tamiri beden gücü ile yapılmak zorundaydı yani tamirat ve bakım onarımında sorunlar yaşanıyordu. Bu sebeple ekiplerimiz suyun kaynağında drenaj çalışması yaparak su çoğaltıldı ve isale hattı yeni güzergah ile 4 kilometre yenilendi. Sonuç olarak şu an isale hattına ulaşım daha kolay, köyün suyu daha bol ve köyün 30-40 yıllık su ihtiyacı karşılanmış oldu” dedi.
Yaptıkları işlerin kolay işler olmadığını aktaran Uzun, “Zaman içerisinde aşama aşama tüm köylerimizin sorunlarını çözeceğiz, bu doğrultuda bütün personellerimiz ile yoğun çalışma içerisindeyiz. Yapılan hizmetlerle gelecek nesillere güzel hizmetler bırakmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İçme suyu isale hattı yenileme çalışmasında devlet ve millet dayanışmasına da değinen Uzun, şunları kaydetti:
“Çalışmalarımız da köy muhtarımız ve köyde yaşayan vatandaşlarımızda bizlere destek vererek devlet millet dayanışmasının da en güzel örneği sergilediler. Muhtarımıza ve vatandaşlarımız da bu destekleri için teşekkür ederim.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”