Karabük Postası 63 Yaşında

Karabük Postası 63 Yaşında

Yayın: 12.10.2018 22:59
Paylaş:
A+ A-

Refikimiz KARABÜK POSTASI gazetesi dün ki sayısı ile 62. Yayın yılını geride bırakarak 63. Yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşadı.

İmtiyaz sahipliğini Merhum Tuncer ERSÖZLÜ’nün yaptığı ve daha sonrasında Erzan Ersözlü önderliğinde çalışanları ile birlikte okurlarının karşısına çıkmaya devam eden KARABÜK POSTASI GAZETESİ’nin 62 yıllık başarısı takdirle karşılanıyor.

Bu vesile ile, KARABÜK POSTASI GAZETESİ İmtiyaz sahibi çok değerli gazeteci büyüğümüz, ağabeyimiz merhum TUNCER ERSÖZLÜ’ye bir kez daha Allah’tan Rahmet diler,geride kalan çok değerli ailesi ve çalışanlarını tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nden Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Yayın: 16.04.2024 12:02
Paylaş:
A+ A-

Karabük Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyareti.

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimi, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimi, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Kıymetli genç hemşehrimizle gurur duyduk” diyen Dernek Başkanı Şentürk Başkan Çetinkaya’ya Çatalzeytin’in köyleri, tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini içeren bir de kitap hediye etti.

Başkan Özkan Çetinkaya ise, Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.