Karabük TSO Yer İşini Halletti,Hizmet Binası Yapacak

Karabük TSO Yer İşini Halletti,Hizmet Binası Yapacak

Yayın: 15.01.2017 23:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tuncay Özcan,Bölgenin Sesi Gazetesi sahibi Ahmet Gölbek ve Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette mücdeli bir haber vermek istediğini belirten başkan Özcan,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası için yer bulduklarını ve muhtemelen Nisan ayı gibi temel atabileceklerini ifade etti.

Müftülük binası ile Yenişehir Camii arasında bulunan alanda KARDEMİR A.Ş’ye ait yeri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası yapmak üzere aldıklarını belirten Oda başkanı Tuncay Özcan, “Şuan itibarıyla yeri aldık ve tabelamızı astık.Ben bu yerin Odamıza kazandırılmasında emeği geçen KARDEMİR yetkilileri ve Oda yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum.Şuan itibarıyla Odamızda 3 milyon civarında paramız var.Bu paraya biraz daha kaynak yaratarak memleketimize yakışır bir hizmet binası yapmak istiyoruz.Bu manada belediyemizle gerekli işlemleri çözdükten sonra muhtemelen Nisan ayı gibi temel atma törenimizi gerçekleştirebiliriz.Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

7 kişi görüş bildirdi

  1. ahmet şah mesut

    koruluk bir alan vardı burada ….güzel gri betonlar göreceğiz çocuklar allah razı olsun

  2. YEŞİL ALAN

    ŞEHRİMİZDE ARTIK YEŞİL ALAN DİYE BİR ŞEY KALMADI NERDE BU MİMARLAR OSASI SESİ ÇIKMIYOR BAŞKA ZAMAN BASBAS BAĞIRIYORDU

  3. Gönderen

    Karabük teker teker yılan çıyan yuvalarından kurutuluyor! Eski fidanlık alanı da yılan çıyan yuvasıydı. O yuvalar beton ile kapatılacak. Eskiden oradan geçen derede kurbağalar vıraklardı, tosbağalar gezerdi. Saka kuşları çalılarda saklambaç oynardı. Şimdi ne güzel oldu. Dere beton kanal içine alındı, islah edildi. Son yılan çıyan yuvaları da beton ile kapatılınca orası tamamen rahatlayacak. Yaz aylarında cırcır böceklerinin, çekirgelerin sesinden uyuyamazdık. Şimdi çekirgeler de terketti kenti. Ne güzel……

  4. green

    betoncularla başedilmiyor

  5. karabük düşmanı

    MİMARLAR ODASI DENEN ŞER YUVASININ DERDİ DEVLETLE.ZENGİNİN İŞİNE HİÇ KARIŞMAZ ONLAR.DERTLERİ DOĞAYI KORUMAK ÇARPIK KENTLEŞMEYİ ÖNLEMEK OLSA KULEPARK A KARŞI ÇIKARLARDI.KENT MEYDANININ BETON YIĞINI YAPILMASINA KARŞI GELİRLERDİ.

  6. alpay

    kısa vadede para kazanma peşinde olan mütayitler , size yalvarıyoruz , yeşil alanlar sizin çocuklarınıza ve torunlarınıza da lazım…merhamet edin nolur….kutsal olan neyiniz varsa onun adına size yalvaralım…..şehrin merkezinde yeşil alanlara dokunmayın……kardemir ticaret odası rafet vergili….nolur ….

  7. karabük düşmanı

    YENİŞEHİR BÖLGESİNDEKİ O GÜZELİM AĞAÇLARLA KAPLI YEŞİLLİKLERLE DOLU KUŞLARIN CIVIL CIVIL ETTİĞİ ALANIN SÖMÜRÜLECEĞİNİN, ZENGİNLERE PEŞKEŞ ÇEKİLECEĞİNİN RESMİDİR ARKADAŞLAR.KARABÜK ZENGİNLERİ SÖMÜRÜYE HEPSİNİN ORTAK BİRLİĞİ OLAN TSO İLE BAŞLAMIŞ Kİ GELECEK TEPKİLERİ EN AZA İNDİRGEYEBİLSİNLER.EYY MİMARLAR ODASI NEREDESİN NEDEN SESİN ÇIKMIYOR.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İsviçre’nin Blick Gazetesinden Togg’a, “Türk Teslası” Övgüsü

Yayın: 16.04.2024 11:01
Paylaş:
A+ A-

İsviçre’de ulusal çapta yayın yapan tek gazete olan Blick, “Türk Teslası” benzetmesi yaptığı Togg’a övgüde bulundu.

Blick’te Wolfgang Gomoll imzasıyla yayımlanan haberde, yapılan test sürüşünün ardından Togg’un akıllı cihazı T10X’in bir Türk prestij objesine dönüştüğü belirtildi.

Haberde, “Elektrikli araç, yapay zekanın radyo çalma listeleri oluşturabildiği dijital ekosistemiyle etkileyici. Ancak test sürüşümüzün de gösterdiği gibi sürüş ve şarj performansı da etkileyici.” ifadeleri kullanıldı.

Togg’un 2018’de kurulduğu hatırlatılan haberde, pandemi sürecini zarar görmeden atlattığı ve Türkiye’nin bu markayı geliştirmek için büyük yatırımlar yaptığı belirtildi.

Haberde, “Türk Teslası” benzetmesi yapılan Togg’a övgüde bulunuldu.

Togg’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel olarak verdiği desteğe işaret edilen haberde, Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş’ın ise deneyimli bir yönetici olduğu aktarıldı.

T10X’in kokpitinde geniş bir ekran olduğu belirtilen haberde, bu aracın bir uygulama mağazası da içeren kendi işletim sisteminin geliştirildiği kaydedildi.

Togg’un yolcu bölümünü “ikinci bir oturma odası” olarak tanımladığına yer verilen haberde, bilgi sisteminin buna göre tasarlandığı belirtildi.

Sürüş özellikleri bakımından da yeterli olduğu belirtilen Togg’un, 468 kilometreye kadar menzil sağlayabildiği vurgulandı.

Togg’un yakıt ikmali sırasında Skoda Enyaq veya Tesla gibi rakiplerine kolayca ayak uydurabileceği ve hatta bazı durumlarda onları geçebileceği kaydedilen haberde, T10X’in Almanya’ya yıl sonunda gelmesinin beklendiği, İsviçre’ye geliş tarihinin net olmadığı belirtildi.

Haberde, 2032’ye kadar Avrupa yollarında 1 milyon Togg’un dolaşmasının beklendiğine işaret edildi.