Karabükspor, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Karabükspor, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Yayın: 10.01.2018 22:48
Paylaş:
A+ A-

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Kardemir Karabükspor, oynadığı ilk hazırlık maçında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı.

Kamp yaptığı otelin sahasında Keçiörengücü ile karşı karşıya gelen kırmızı-mavili ekip sahaya Rybka, Hakan, Tayyib, Ferhat, Ibanez, İshak, Osman, Hamidou, Serdar, Bliznichenko ve N’djeng on biri ile çıktı. karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlanırken, Karabükspor’un golünü 8. dakikada Bliznichenko kaydetti. Karşılaşmayı Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman da takip etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sporculardan Vali Yavuz’a ziyaret

Yayın: 16.04.2024 12:25
Paylaş:
A+ A-

Vali  Mustafa Yavuz, Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda dereceye giren Sporcuları Kabul Etti.

Vali Mustafa Yavuz, 14-17 Şubat 2024 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Türkiye Kyoshin Stil Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu ve Karabük Karate İl Temsilcisi Onurcan İstenci Antrenör Hüseyin Gedik ve Safranbolu Arslanlar, Spor Kulubü Başkanı Selahattin Taner Gökgöz’ü makamında kabul etti.

Sporcularımızı tebrik eden Valimiz Mustafa Yavuz, “Karabük’ümüzü en güzel şekilde temsil ederek başarılar elde eden sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Sporcular ve antrenörler de Valimiz Mustafa Yavuz’un ilgisinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.