Karabükspor’a Yardım Kampanyası

Karabükspor’a Yardım Kampanyası

Yayın: 15.02.2018 20:40
Paylaş:
A+ A-

Karabükspor’a gönül vermiş vatandaşların Karabükspor’a destek olması amacıyla, Valilik öncülüğünde bir Yardım Toplama Komitesi oluşturuldu.

Valisi Kemal Çeber’in himayelerinde oluşturulan Komite; Vali Yardımcısı Barboros Baran Başkanlığında, Defterdar Osman Koçaş, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, İl Yazı İşleri Müdürlüğü Şefi İsmail Öksüzoğlu,
Sivil Toplum Kuruluşları adına da Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, Esnaf Odaları Başkanı Nurettin Tümen ve Ahmet Soykök’ten oluşturulurken,Kampanya komitesinde Karabük belediyesi adına temsilcinin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

“ATEŞ, DAHA MAVİ YANSIN DİYE”

Zıraat Bankası Karabük Şubesinde açılan hesapta toplanan paralar, kulübe aktarılmayacak olup, komite üyelerinin değerlendirmesi ve Vali Kemal Çeber’in Onayı ile Karabüksporun sıkıntılarının giderilmesi için kullanılacak.
Bu kapsamda kampanya süresince;
Banka hesap numarasının duyurulacak.
Şehirde aidiyet duygusunun yeniden canlandırılmasına yönelik, atkı, bere vb ürünler hazırlatılarak, dağıtılacak ve tüm vatandaşlardan destek istenecek. Ayrıca tüm Karabükte caddelerde ve işyerlerinde Karabükspor bayrakları ile donatılması sağlanacak.
Cep Telefonu operatörleri üzerinden SMS ile yardım kampanyası yapılacak olup, 1678 Numaraya “KARABÜK” yazıp mesaj atıldığında 10-TL Bağış yapılmış olacaktır.
Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının desteği istenecek, tüm kamu personelinden Karabükspora sahip çıkılması adına yardım talep edilecek.
Sosyal Medya hesapları üzerinden kampanya duyurusu tüm sporseverlere duyurulacak.
Komite Üyeleri Sanayici ve Esnaf Ziyaretleri ile kampanyaya destek arayacaklar.
Şehirde yerel dernek ve diğer STK’lar ziyaretle kampanyaya destek istenecek.
Ankara, İstanbul başta olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan hemşerilerimiz ve sporseverlere ulaşılarak destek istenecek.
İlçe ziyaretleri ile Kaymakam, Belediye Başkanları ve STK’ lardan destek istenecek,
Toplu SMS’ lerle kampanya duyuruları yapılacak.
Şehirde belli yerlerde stantlar açılarak, kampanya tanıtımı yapılacak.
Karabük Üniversitesi öğrencilerine yönelik çalışmalar yapılacak.
Tüm toplu taşıma araçlarında kampanya reklamları yapılacak.
Okullarda tanıtım ve destek faaliyetleri yapılacak.
El broşürleri hazırlanarak kamuoyundan kampanyaya destek istenecek.
Şehirdeki elektronik pano ve bilbordlarda destek görselleri paylaşılarak yardım kampanyasına tüm şehirden destek istenecek.

KARABÜK VALİLİĞİ YARDIM KAMPANYASI HESAPLARI

T.C. ZİRAAT BANKASI KARABÜK ŞUBESİ

TL YARDIM HESABI TR 6400 0100 0425 7856 5358 5001
USD YARDIM HESABI TR 6400 0100 0425 7856 5358 5002
EUR YARDIM HESABI TR 6400 0100 0425 7856 5358 5003

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz’ın başkanlığında önemli başarılara imza attı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

Trabzon'da 21 Ekim 1948'de dünyaya gelen Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yılmaz, iş insanı, medya patronu, siyasetçi ve spor yöneticisi olarak tanındı.

1982-1983 sezonunda Trabzonspor'un 8. başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Yılmaz, bu görevini 1987-1988 sezonun ortasına kadar sürdürdü. Bir yıllık aranın ardından 1989'da tekrar başkanlık koltuğuna oturan Yılmaz, 1992'ye kadar görevde kaldı. Üçüncü başkanlık dönemi 1996'nın sonundan 2000 yılının sonuna kadar devam eden Mehmet Ali Yılmaz, kulüpte en uzun süreyle başkanlık yapan kişi oldu.

Trabzonspor, Yılmaz'ın başkanlığı döneminde 1982-1983 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1983-1984 sezonunda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası, 1984-1985 sezonunda Başbakanlık Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

Kulüpte 1988'de yapılan Divan Başkanlık Kurulu'nda verilen önergeyle Mehmet Ali Yılmaz, kulübün onursal başkanlığı ünvanını elde etti.

Yılmaz, bordo-mavili kulüpte tesisleşmenin de ilk adımlarını attı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ismi kulübün mevcut tesislerine verildi.

Mehmet Ali Yılmaz, 1991 genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi'nden Trabzon milletvekili seçilerek, 49 ve 50. hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz'ın Bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonu özerk bir yapıya kavuştu. Yılmaz, futbolda havuz sistemini düzenleyen kişilerden biri oldu.