Karabük’te amatör spor haftası

Karabük’te amatör spor haftası

Yayın: 11.10.2017 00:25
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası Karabük’te başladı.

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Kardemir Karabükspor tesisleri önünden, Yenişehir Merkez Spor Salonuna kadar kortej yürüyüşü ile başladı. Merkez spor salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende konuşan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’in kentteki amatör sporlar hakkındı bilgiler verdi.

Genç erkek ve kızların basketbol atışları ve veteran basketbol müsabakaları ile açılıştaki sportif etkinlikler son buldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Bilim Sanayi İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin takdim etti.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri hafta boyunca Karabük’te çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

Yayın: 19.04.2024 11:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü.

Safranbolu Devlet Hastanesi’nin bahçesindeki elektrik trafosunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dumanları fark eden görevliler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.